Preporučena ruta
Miloš
Izravno putovanje do Koufonissia trajekt
Koufonissia
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Miloš
Putovanje trajekt za Ios
Ios
Putovanje trajekt za Koufonissia
Koufonissia
Saznajte cijene
Miloš
Putovanje trajekt za Naxos
Naxos
Putovanje trajekt za Koufonissia
Koufonissia
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Miloš do Koufonissia?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Miloš - Koufonissia? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Miloš do Koufonissia zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Miloš do Koufonissia može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Miloš do Koufonissia bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries ili Blue Star Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Miloš Koufonissia prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Miloš i Koufonissia, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Miloš - Koufonissia

Polazna luka
Miloš
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Koufonissia
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
106 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Small Cyclades Lines
Učestalost križanja
14 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
4 sati 40 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Miloš Koufonissia: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Miloš do Koufonissia pronaći ćete karte između 108 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 108 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Miloš Koufonissia je 108 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Miloš do Koufonissia je 4 sati 35 min. Najsporijim trajektima trebat će 4 sati 45 min da stignu do Koufonissia, dok će najbrži brodovi stići u Koufonissia za 4 sati 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Miloš u 08:00. Posljednji brod za Koufonissia napušta luku Miloš u 11:45.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Miloš Koufonissia
108 €
Raspon cijena trajekta Miloš Koufonissia (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
108 € - 108 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Miloš Koufonissia
4 sati 35 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Koufonissia
08:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Koufonissia
11:45
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Koufonissia
12:40
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Koufonissia
16:25

Koje tvrtke pružaju usluge između Miloš i Koufonissia?

Ako želite putovati između Miloš i Koufonissia trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Sea Jets Miloš Koufonissia
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Miloš-Koufonissia i rezervirati kartu za Sea Jets između Miloš i Koufonissia. Sea Jets ima 14 prelazaka tjedno u Koufonissia iz Miloš, a vrijeme putovanja je 4 sati 40 min. Više informacija o Sea Jets
4 sati 40 min
14 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Miloš? Gdje brodovi stižu u Koufonissia?

Polazna luka u Miloš

Trajekti Sea Jets polaze za Koufonissia iz sljedećih luka Miloš:

Milos
Kartica
Milos
Kartica

Luka dolaska u Koufonissia

Brodovi Sea Jets stižu u Koufonissia iz sljedećih luka:

Koufonissia
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Miloš do Koufonissia, trebat će vam najmanje 4 sati 40 min da prijeđete 106 km između Miloš i Koufonissia.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Miloš i Koufonissia) i trajektnoj tvrtki (Sea Jets). Trenutno postoji 14 prelazaka tjedno između Miloš i Koufonissia.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Miloš i Koufonissia: Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Small Cyclades Lines.

Za vožnju brodom od Miloš do Koufonissia možete pronaći cijene između 108 € za najnižu i 108 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 108 €.

Prvi brod polazi u 08:00 za Koufonissia iz luke Miloš.

Posljednji brod za Koufonissia obično isplovljava u 11:45 iz luke Miloš.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska