Miloš
Izravno putovanje do Naxos trajekt
Naxos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Miloš do Naxos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Miloš - Naxos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Miloš do Naxos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Miloš do Naxos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Miloš do Naxos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Miloš Naxos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Miloš i Naxos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Miloš - Naxos

Polazna luka
Miloš
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Naxos
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
93 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets
Učestalost križanja
3 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Miloš Naxos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Miloš do Naxos pronaći ćete karte između 16 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 94 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Miloš Naxos je 67 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Miloš do Naxos je 4 sati 42 min. Najsporijim trajektima trebat će 6 sati 5 min da stignu do Naxos, dok će najbrži brodovi stići u Naxos za 3 sati 50 min. Prvi trajekt polazi iz luke Miloš u 07:00. Posljednji brod za Naxos napušta luku Miloš u 08:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Miloš Naxos
67 €
Raspon cijena trajekta Miloš Naxos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
16 € - 94 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Miloš Naxos
4 sati 42 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Naxos
07:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Naxos
08:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Naxos
11:50
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Naxos
13:05

Zašto ići trajektom iz Miloš u Naxos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Miloš do Naxos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Naxos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Miloš-Naxos idealno prijevozno sredstvo.

Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Osoblje ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Sea Jets na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Miloš do vašeg napuštanja broda u Naxos. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja automobila kilometrima nije baš opuštajuća, pogotovo ako tome dodate rizik od prometnih gužvi i nesreća. Putovanje trajektom Miloš Naxos je suprotno! Trajekti kojima upravljaju ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Sea Jets dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... Nema sumnje da ćete u Naxos stići potpuno opušteni.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Kao opće pravilo, putovanje Miloš-Naxos mnogo je brže avionom. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. Tijekom putovanja trajektom Miloš Naxos sa Sea Jets, Hellenic Seaways ili ANEK Lines, postoje bezbrojne prilike za zabavu u restoranima i barovima, ili za šetnju i sunčanje na palubi šetališta... Usluge i razina slobode tijekom leta su radikalno drugačiji!

Koje tvrtke pružaju usluge između Miloš i Naxos?

Ako želite putovati između Miloš i Naxos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

ANEK Lines Miloš Naxos
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Miloš-Naxos i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Miloš-Naxos i rezervirati kartu za ANEK Lines između Miloš i Naxos. Više informacija o ANEK Lines
Hellenic Seaways Miloš Naxos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Miloš-Naxos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Miloš i Naxos. Hellenic Seaways ima 1 prelazaka tjedno u Naxos iz Miloš, a vrijeme putovanja je 6 sati 10 min. Više informacija o Hellenic Seaways
6 sati 10 min
1 prelazaka tjedno
Sea Jets Miloš Naxos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Miloš-Naxos i rezervirati kartu za Sea Jets između Miloš i Naxos. Sea Jets ima 14 prelazaka tjedno u Naxos iz Miloš, a vrijeme putovanja je 2 sati 20 min. Više informacija o Sea Jets
2 sati 20 min
14 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Miloš? Gdje brodovi stižu u Naxos?

Polazna luka u Miloš

Trajekti ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Sea Jets polaze za Naxos iz sljedećih luka Miloš:

Milos
Kartica

Luka dolaska u Naxos

Brodovi Sea Jets, Hellenic Seaways ili ANEK Lines stižu u Naxos iz sljedećih luka:

Naxos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Miloš do Naxos, trebat će vam najmanje 2 sati 20 min da prijeđete 93 km između Miloš i Naxos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Miloš i Naxos) i trajektnoj tvrtki (ANEK Lines, Hellenic Seaways i Sea Jets). Trenutno postoji 3 prelazaka dnevno između Miloš i Naxos.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Miloš i Naxos: ANEK Lines, Hellenic Seaways i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets.

Prije rezervacije usporedite cijene ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Miloš Naxos, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Miloš i Naxos prijeći ćete 93 km.

Za vožnju brodom od Miloš do Naxos možete pronaći cijene između 16 € za najnižu i 94 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 67 €.

Prvi brod polazi u 07:00 za Naxos iz luke Miloš.

Posljednji brod za Naxos obično isplovljava u 08:00 iz luke Miloš.

Kako funkcionira trajektni prijelaz Miloš Naxos?

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Miloš i Naxos, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Miloš do iskrcaja u Naxos kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet ANEK Lines, Hellenic Seaways i Sea Jets. Također ćete pronaći praktične informacije o Miloš i Naxos.

Spreman za ukrcaj u Miloš

Prije nego što započne putovanje trajektom Miloš Naxos, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Miloš / Javite se na trajektnom terminalu Miloš u roku koji odredi tvrtka ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Sea Jets. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Miloš Naxos / Na trajektnom terminalu Miloš pronađite šaltere ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Sea Jets i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Naxos / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Miloš koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Sea Jets, Hellenic Seaways ili ANEK Lines dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Miloš Naxos prijelaz: na brodu...

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Sea Jets po želji. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Iskrcaj s trajekta u Naxos

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Naxos:

  • Luka Naxos je na vidiku / Nije moguće da se pridružite garaži prije nego što vas tamo pozove ekipa. Stoga nema potrebe za žurbom. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Naxos na vanjskoj palubi.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Miloš u Naxos u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Naxos.
  • Siđite s broda i istražite Naxos / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinska provjera ne može se isključiti u Naxos. Konačno, vaš odmor u Naxos počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska