Putovanje trajektom Milazzo Eolski otoci

Putovanje trajektom iz Milazzo u Eolski otoci odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Milazzo u Eolski otoci upravlja 2 brodskih kompanija (Liberty Lines ili Siremar) koje opslužuju luke Ginostra, Rinella, Alicudi, Santa Maria Salina, Filicudi, Panarea i Lipari.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Milazzo Eolski otoci, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Liberty Lines i Siremar.

Najbrži prijelaz traje 40 min (Milazzo - Vulcano) na udaljenosti od 33 km, a najduži 2 sati 50 min (Milazzo - Alicudi) na udaljenosti od 85 km.

Trajekt Milazzo Eolski otoci u brojkama

Sletjeti
Italija
Broj križanja
62 prelazaka dnevno
Broj priključaka
10
Broj trajektnih veza
9
Broj trajektnih kompanija
2
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Najpopularniji trajektni prijelazi Milazzo Eolski otoci

Pretražite Vivanoda za najbrže, najduže ili najčešće trajekte Milazzo Eolski otoci. Usporedite ponude Liberty Lines i Siremar i rezervirajte svoju kartu za brod Milazzo Eolski otoci.

Sve trajektne linije Milazzo Eolski otoci

Tražite li trajekt Milazzo Eolski otoci? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Milazzo i Eolski otoci. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Siremar ili Liberty Lines nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Milazzo, Stromboli, Vulcano, Lipari, Panarea ili Filicudi, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Milazzo Eolski otoci koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Liberty Lines ili Siremar. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 9 trajektnih ruta između Milazzo i Eolski otoci!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Milazzo Eolski otoci - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Milazzo do Eolski otoci

Eolski otoci: Dolazak trajektom iz Milazzo i istraživanje regije

  1. Lipari - ulaz u Liparsko otočje:
    Započnite svoju avanturu posjetom šarmantnom gradiću Lipari, najvećem otoku u arhipelagu. Prošećite njegovim živahnim ulicama, otkrijte zanatske radnje i zastanite kako biste kušali ukusna morska jela u jednom od brojnih restorana. Ne propustite dvorac Lipari s kojeg se pruža panoramski pogled na luku i okolicu.

  2. Vulkan:
    Nastavak putovanja do otoka Vulcano, poznatog po poznatom još uvijek aktivnom vulkanu. Za one pustolovnije, nemojte se ustručavati pješačiti do vrha kako biste se divili spektakularnim pogledima na arhipelag. Nakon truda nagradite se uranjanjem u toplu, blatnu vodu Vulcano blatnih kupki, poznatih po svojim ljekovitim svojstvima.

Eolski otoci: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolja sezona za posjet Eolskim otocima općenito je od svibnja do rujna. U ovom razdoblju možete uživati ​​u toplom i sunčanom vremenu, idealnom za istraživanje otoka i uživanje na njihovim prekrasnim plažama. Prosječne temperature variraju između 25 i 30 stupnjeva Celzijevih, što pruža savršene uvjete za kupanje u Sredozemnom moru.

Od lipnja do kolovoza na Eolskim otocima zna biti poprilična gužva zbog popularnosti ove ljetne destinacije. Ako radije izbjegavate gužve, najbolje je planirati putovanje u svibnju ili rujnu. Temperature su uvijek ugodne, a možete uživati ​​u veličanstvenim krajolicima bez da vas ometaju turističke gužve.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None