Milazzo
Izravno putovanje do Vulcano trajekt
Vulcano
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Milazzo do Vulcano?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Milazzo - Vulcano? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Milazzo do Vulcano zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Milazzo do Vulcano može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Milazzo do Vulcano bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Liberty Lines ili Siremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Milazzo Vulcano prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Liberty Lines ili Siremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Milazzo i Vulcano, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Milazzo - Vulcano

Polazna luka
Milazzo
Italija
Sicilija
Luka dolaska
Vulcano
Italija
Eolski otoci
Udaljenost
33 km
Trajektne tvrtke
Liberty Lines, Siremar
Učestalost križanja
15 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
40 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Milazzo Vulcano: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Milazzo do Vulcano pronaći ćete karte između 16 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 105 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Milazzo Vulcano je 39 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Milazzo do Vulcano je 1 sati 9 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 50 min da stignu do Vulcano, dok će najbrži brodovi stići u Vulcano za 45 min. Prvi trajekt polazi iz luke Milazzo u 07:00. Posljednji brod za Vulcano napušta luku Milazzo u 18:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Milazzo Vulcano
39 €
Raspon cijena trajekta Milazzo Vulcano (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
16 € - 105 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Milazzo Vulcano
1 sati 9 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Vulcano
07:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Vulcano
18:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Vulcano
07:45
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Vulcano
19:15

Zašto ići trajektom iz Milazzo u Vulcano?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Milazzo do Vulcano može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Vulcano. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Milazzo-Vulcano idealno prijevozno sredstvo.

Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti mora dokazane su već odavno. Tijekom prijelaza Milazzo Vulcano, pristupite vanjskim dijelovima broda Liberty Lines ili Siremar kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Vulcano započnete puni energije.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Milazzo do Vulcano, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Uzmite neograničen broj vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Na trajekt Milazzo Vulcano nosite koliko god želite kofera, u okviru kapaciteta vašeg vozila. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Vulcano. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Liberty Lines ili Siremar, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.

Koje tvrtke pružaju usluge između Milazzo i Vulcano?

Ako želite putovati između Milazzo i Vulcano trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Liberty Lines ili Siremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Liberty Lines Milazzo Vulcano
Liberty Lines
Liberty Lines je osnovan 1992. godine sa sjedištem u Palermu, Italija. Tvrtka opslužuje sicilijanske otoke i luke u južnoj Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Milazzo-Vulcano i rezervirati kartu za Liberty Lines između Milazzo i Vulcano. Liberty Lines ima 15 prelazaka dnevno u Vulcano iz Milazzo, a vrijeme putovanja je 40 min. Više informacija o Liberty Lines
40 min
15 prelazaka dnevno
Siremar Milazzo Vulcano
Siremar
Siremar je osnovan 1960. godine sa sjedištem u Milazzu u Italiji. Tvrtka opslužuje Eolske otoke i luke Sicilije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Milazzo-Vulcano i rezervirati kartu za Siremar između Milazzo i Vulcano. Više informacija o Siremar

Odakle polaze trajekti u Milazzo? Gdje brodovi stižu u Vulcano?

Polazna luka u Milazzo

Trajekti Liberty Lines ili Siremar polaze za Vulcano iz sljedećih luka Milazzo:

Milazzo
Kartica

Luka dolaska u Vulcano

Brodovi Siremar ili Liberty Lines stižu u Vulcano iz sljedećih luka:

Vulcano
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Milazzo do Vulcano, trebat će vam najmanje 40 min da prijeđete 33 km između Milazzo i Vulcano.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Milazzo i Vulcano) i trajektnoj tvrtki (Liberty Lines i Siremar). Trenutno postoji 15 prelazaka dnevno između Milazzo i Vulcano.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Milazzo i Vulcano: Liberty Lines i Siremar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Liberty Lines, Siremar.

Tijekom vašeg prijelaza između Milazzo i Vulcano prijeći ćete 33 km.

Za vožnju brodom od Milazzo do Vulcano možete pronaći cijene između 16 € za najnižu i 105 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 39 €.

Prvi brod polazi u 07:00 za Vulcano iz luke Milazzo.

Posljednji brod za Vulcano obično isplovljava u 18:00 iz luke Milazzo.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska