Putovanje trajektom Mantoudi Sporadski otoci

Putovanje trajektom iz Mantoudi u Sporadski otoci odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Mantoudi u Sporadski otoci upravlja 2 brodskih kompanija (Sea Jets ili Anes Ferries) koje opslužuju luke Alonnisos, Skopelos, Skiathos i Mantoudi.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Mantoudi Sporadski otoci, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Sea Jets i Anes Ferries.

Trajekt Mantoudi Sporadski otoci u brojkama

Sletjeti
Grčka
Broj križanja
7 prelazaka tjedno
Broj priključaka
4
Broj trajektnih veza
3
Broj trajektnih kompanija
2
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Mantoudi Sporadski otoci

Tražite li trajekt Mantoudi Sporadski otoci? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Mantoudi i Sporadski otoci. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Anes Ferries ili Sea Jets nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Mantoudi, Skiathos, Skopelos ili Alonnisos, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Mantoudi Sporadski otoci koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Sea Jets ili Anes Ferries. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 3 trajektnih ruta između Mantoudi i Sporadski otoci!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Mantoudi Sporadski otoci - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Mantoudi do Sporadski otoci

Sporadski otoci: Dolazak trajektom iz Mantoudi i istraživanje regije

  1. Skopelos:
    Započnite svoje istraživanje Sporada s prekrasnim otokom Skopelos. Dolaskom trajektom odmah ćete biti očarani vrhunskim bijelim kućama koje se nalaze na brežuljcima. Istražite stari grad s njegovim uskim ulicama i starinskim malim kafićima. Svakako posjetite crkvu Panagitsa iz 18. stoljeća, poznatu po veličanstvenim ikonama i panorami mora.

  2. Skiathos:
    Nastavkom putovanja trajektom doći ćete do poznatog otoka Skiathos. Poznat po finim pješčanim plažama, Skiathos je idealno mjesto za opuštanje i sunčanje. Zaronite u kristalno čisto more plaže Koukounaries ili posjetite samostan Panagia Kounistra, tradicionalno mjesto bogoslužja smješteno usred bujnih zelenih krajolika.

Sporadski otoci: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolja sezona za posjet otočju Sporadi je ljeto, od lipnja do kolovoza, kada je vrijeme toplo i sunčano. Prosječne temperature variraju između 25°C i 30°C, s vrhuncima topline koji dosežu 35°C. Dani su dugi i sunčani, što je idealno za uživanje na pješčanim plažama i kristalno čistom moru Egejskog mora.

No, ljeto je i najprometnija turistička sezona, što znači da su otoci prometniji i cijene smještaja mogu biti više. Stoga se preporuča rezervirati unaprijed kako biste dobili najbolje ponude.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None