Mantoudi
Izravno putovanje do Alonnisos trajekt
Alonnisos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Mantoudi do Alonnisos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Mantoudi - Alonnisos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Mantoudi do Alonnisos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Mantoudi do Alonnisos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Mantoudi do Alonnisos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Sea Jets ili Anes Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Mantoudi Alonnisos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Sea Jets ili Anes Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Mantoudi i Alonnisos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Mantoudi - Alonnisos

Polazna luka
Mantoudi
Grčka
Središnja Grčka
Luka dolaska
Alonnisos
Grčka
Sporadski otoci
Udaljenost
60 km
Trajektne tvrtke
Sea Jets, Anes Ferries
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Mantoudi u Alonnisos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Mantoudi do Alonnisos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Alonnisos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Mantoudi-Alonnisos idealno prijevozno sredstvo.

Prijevoz vašeg bicikla nije problem
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Mantoudi Alonnisos potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Alonnisos ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Kao obitelj, trajekt je idealan!
Ne postoji ugodnije prijevozno sredstvo od trajekta za putovanje između Mantoudi i Alonnisos s obitelji. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Mantoudi, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Vaša će djeca dugo pamtiti pomorski prijelaz između Mantoudi i Alonnisos.
Uzmite neograničen broj vrećica
Za ostale vrste prijevoza često smo ograničeni na samo 1 kofer, a svaka dodatna prtljaga se naplaćuje. Međutim, kada se u Mantoudi ukrcate na trajekt Sea Jets ili Anes Ferries, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Alonnisos. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Sea Jets ili Anes Ferries, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.

Koje tvrtke pružaju usluge između Mantoudi i Alonnisos?

Ako želite putovati između Mantoudi i Alonnisos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Sea Jets ili Anes Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Sea Jets Mantoudi Alonnisos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Mantoudi-Alonnisos i rezervirati kartu za Sea Jets između Mantoudi i Alonnisos. Više informacija o Sea Jets
Anes Ferries Mantoudi Alonnisos
Anes Ferries
Anes Ferries trajektna je tvrtka sa sjedištem u Veneciji, Italija. Nudi trajektne prijelaze do nekoliko odredišta u Italiji, Hrvatskoj i Albaniji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Mantoudi-Alonnisos i rezervirati kartu za Anes Ferries između Mantoudi i Alonnisos. Više informacija o Anes Ferries

Odakle polaze trajekti u Mantoudi? Gdje brodovi stižu u Alonnisos?

Polazna luka u Mantoudi

Trajekti Sea Jets ili Anes Ferries polaze za Alonnisos iz sljedećih luka Mantoudi:

Mantoudi
Kartica

Luka dolaska u Alonnisos

Brodovi Anes Ferries ili Sea Jets stižu u Alonnisos iz sljedećih luka:

Alonissos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Mantoudi i Alonnisos: Sea Jets i Anes Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Sea Jets, Anes Ferries.

Tijekom vašeg prijelaza između Mantoudi i Alonnisos prijeći ćete 60 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska