Putovanje trajektom Las Palmas De Gran Canaria Portugal

Putovanje trajektom iz Las Palmas De Gran Canaria u Portugal odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Las Palmas De Gran Canaria u Portugal upravlja 1 brodskih kompanija (Empresa de Navegação Madeirense) koje opslužuju luke Funchal i Las Palmas De Gran Canaria.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Las Palmas De Gran Canaria Portugal, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Empresa de Navegação Madeirense.

Trajekt Las Palmas De Gran Canaria Portugal u brojkama

Sletjeti
Španija
Portugal
Broj priključaka
2
Broj trajektnih veza
1
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Las Palmas De Gran Canaria Portugal

Tražite li trajekt Las Palmas De Gran Canaria Portugal? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Las Palmas De Gran Canaria i Portugal. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Empresa de Navegação Madeirense nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Las Palmas De Gran Canaria ili Funchal, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Las Palmas De Gran Canaria Portugal koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Empresa de Navegação Madeirense. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 1 trajektnih ruta između Las Palmas De Gran Canaria i Portugal!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Las Palmas De Gran Canaria Portugal - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Las Palmas De Gran Canaria do Portugal

Portugal: Putovanje trajektom i otkrivanje zemlje

Portugal: Kada je najbolja sezona za putovanje?

Najbolja sezona za posjet Portugalu općenito je od svibnja do rujna. Tijekom ovih mjeseci zemlja uživa u ugodnim temperaturama, s prosjekom od 25 do 30 stupnjeva Celzijusa u najtoplijim mjesecima (srpanj i kolovoz). Dani su sunčani, idealni za uživanje na brojnim prekrasnim plažama u zemlji, kao što je Algarve na jugu.

Tijekom jeseni, koja traje od listopada do studenog, Portugal je također atraktivna destinacija. Temperature počinju lagano padati, ali i dalje ostaju niske, u prosjeku od 20 do 25 Celzijevih stupnjeva. Sjajno je vrijeme za istraživanje gradova, posjet vinogradima i otkrivanje bogate portugalske gastronomije.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None