Putovanje trajektom Kopenhagen Norveška

Putovanje trajektom iz Kopenhagen u Norveška odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Kopenhagen u Norveška upravlja 1 brodskih kompanija (DFDS Seaways) koje opslužuju luke Oslo i Kopenhagen.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Kopenhagen Norveška, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove DFDS Seaways.

S ukupnom učestalošću od više od 7 prelazaka tjedno, ovisno o dobu godine, imate mnogo mogućnosti za planiranje vašeg prelaska brodom iz Kopenhagen u Norveška.

Trajekt Kopenhagen Norveška u brojkama

Sletjeti
Danska
Norveška
Broj križanja
7 prelazaka tjedno
Broj priključaka
2
Broj trajektnih veza
1
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Kopenhagen Norveška

Tražite li trajekt Kopenhagen Norveška? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Kopenhagen i Norveška. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti DFDS Seaways nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Kopenhagen ili Oslo, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Kopenhagen Norveška koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući DFDS Seaways. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 1 trajektnih ruta između Kopenhagen i Norveška!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Kopenhagen Norveška - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Kopenhagen do Norveška

Norveška: Putovanje trajektom i otkrivanje zemlje

Norveška: Kada je najbolja sezona za putovanje?

Ljeto se smatra najboljim godišnjim dobom za putovanje u Norvešku. Od lipnja do kolovoza temperature su blage, variraju između 10°C i 25°C, nudeći ugodne i sunčane dane. Prekrasni norveški fjordovi dostupni su brodom, a možete uživati ​​u ponoćnom suncu, gdje sunce sja praktički 24 sata dnevno u nordijskim regijama. Aktivnosti na otvorenom također su vrlo popularne ljeti, poput planinarenja, kampiranja, ribolova i vožnje kajakom.

S druge strane, zima se može smatrati najgorim godišnjim dobom za posjet Norveškoj, zbog ekstremno niskih temperatura i vrlo kratkih dana. Od studenog do ožujka temperature osciliraju između -5°C i -15°C, au pojedinim krajevima i niže. Ipak, ako ste ljubitelj zimskih sportova, ova sezona bi mogla biti idealna za vas. Planine prekrivene snijegom savršene su za skijanje i bordanje, a na noćnom nebu čak možete vidjeti polarnu svjetlost.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None