Preporučena ruta
Kalamata
Izravno putovanje do Kythira trajekt
Kythira
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Kalamata
Putovanje trajekt za Kissamos
Kissamos
Putovanje trajekt za Kythira
Kythira
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kalamata do Kythira?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kalamata - Kythira? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kalamata do Kythira zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kalamata do Kythira može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kalamata do Kythira bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Lane Sea Lines, LANE Sea Line ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kalamata Kythira prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova LANE Sea Line ili Lane Sea Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kalamata i Kythira, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kalamata - Kythira

Polazna luka
Kalamata
Grčka
Peloponez
Luka dolaska
Kythira
Grčka
Atika
Udaljenost
126 km
Trajektne tvrtke
Lane Sea Lines, LANE Sea Line, Sea Jets
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Kalamata u Kythira?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Kalamata do Kythira može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Kythira. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Kalamata-Kythira idealno prijevozno sredstvo.

Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja automobila kilometrima nije baš opuštajuća, pogotovo ako tome dodate rizik od prometnih gužvi i nesreća. Suprotno tome, iskustvo plovidbe brodom Kalamata Kythira opisali bismo kao ultra-opuštajuće. Na brodu, ovisno o brodu LANE Sea Line ili Lane Sea Lines u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. U Kythira stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Za brižno osoblje
Svaku minutu prijelaza Kalamata Kythira, od ukrcaja u luci Kalamata do iskrcaja u Kythira, kvalificirano i nasmijano osoblje iz LANE Sea Line ili Lane Sea Lines stoji vam na raspolaganju kako bi osigurali ugodan provod. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ako imate djecu, nećete pronaći nijedan drugi način prijevoza tako ugodan kao što je trajekt za odlazak s obitelji iz Kalamata u Kythira. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Kalamata, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Ovo putovanje brodom između Kalamata i Kythira ostat će nezaboravan trenutak za vašu djecu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Kalamata i Kythira?

Ako želite putovati između Kalamata i Kythira trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući LANE Sea Line ili Lane Sea Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

LANE Sea Line Kalamata Kythira
LANE Sea Line
LANE Sea Line osnovan je 1985. godine sa sjedištem u Bariju, Italija. Tvrtka opslužuje luke na Jadranskom moru u Italiji i Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kalamata-Kythira i rezervirati kartu za LANE Sea Line između Kalamata i Kythira. Više informacija o LANE Sea Line
Lane Sea Lines Kalamata Kythira
Lane Sea Lines
Tvrtka Lane Sea Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Kalamata i Kythira. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kalamata-Kythira i rezervirati kartu za Lane Sea Lines između Kalamata i Kythira. Više informacija o Lane Sea Lines

Odakle polaze trajekti u Kalamata? Gdje brodovi stižu u Kythira?

Polazna luka u Kalamata

Trajekti LANE Sea Line ili Lane Sea Lines polaze za Kythira iz sljedećih luka Kalamata:

Kalamata
Kartica
Kalamata
Kartica

Luka dolaska u Kythira

Brodovi Lane Sea Lines ili LANE Sea Line stižu u Kythira iz sljedećih luka:

Kythira
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Kalamata i Kythira
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Kalamata i Kythira: LANE Sea Line i Lane Sea Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Lane Sea Lines, LANE Sea Line, Sea Jets.

Tijekom vašeg prijelaza između Kalamata i Kythira prijeći ćete 126 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska