Kissamos
Izravno putovanje do Kythira trajekt
Kythira
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kissamos do Kythira?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kissamos - Kythira? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kissamos do Kythira zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kissamos do Kythira može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kissamos do Kythira bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kissamos Kythira prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kissamos i Kythira, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kissamos - Kythira

Polazna luka
Kissamos
Grčka
Kreta
Luka dolaska
Kythira
Grčka
Atika
Udaljenost
95 km
Trajektne tvrtke
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Kissamos Kythira: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Kissamos do Kythira pronaći ćete karte između 14 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 101 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Kissamos Kythira je 58 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Kissamos do Kythira je 3 sati 49 min. Najsporijim trajektima trebat će 4 sati da stignu do Kythira, dok će najbrži brodovi stići u Kythira za 3 sati 45 min. Prvi trajekt polazi iz luke Kissamos u 08:15. Posljednji brod za Kythira napušta luku Kissamos u 11:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Kissamos Kythira
58 €
Raspon cijena trajekta Kissamos Kythira (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
14 € - 101 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Kissamos Kythira
3 sati 49 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Kythira
08:15
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Kythira
11:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Kythira
12:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Kythira
14:50

Zašto ići trajektom iz Kissamos u Kythira?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Kissamos do Kythira može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Kythira. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Kissamos-Kythira idealno prijevozno sredstvo.

Da ne brinem o broju vrećica
U vlaku, autobusu ili avionu često se primjenjuje besplatna prtljaga, a svaki dodatni kovčeg stvara dodatni trošak. Za prijelaz od Kissamos do Kythira, sve dok su vam svi koferi u automobilu, nije potrebna doplata. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Kythira. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.
Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Kissamos u Kythira rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.
Za brižno osoblje
Svaku minutu prijelaza Kissamos Kythira, od ukrcaja u luci Kissamos do iskrcaja u Kythira, kvalificirano i nasmijano osoblje iz LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines stoji vam na raspolaganju kako bi osigurali ugodan provod. On će vas orijentirati oko broda, odvesti do vaše kabine, poslužit će vas u restoranu i odgovoriti na sva pitanja. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.

Koje tvrtke pružaju usluge između Kissamos i Kythira?

Ako želite putovati između Kissamos i Kythira trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

LANE Sea Line Kissamos Kythira
LANE Sea Line
LANE Sea Line osnovan je 1985. godine sa sjedištem u Bariju, Italija. Tvrtka opslužuje luke na Jadranskom moru u Italiji i Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kissamos-Kythira i rezervirati kartu za LANE Sea Line između Kissamos i Kythira. Više informacija o LANE Sea Line
Sea Jets Kissamos Kythira
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kissamos-Kythira i rezervirati kartu za Sea Jets između Kissamos i Kythira. Više informacija o Sea Jets
Lane Sea Lines Kissamos Kythira
Lane Sea Lines
Tvrtka Lane Sea Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Kissamos i Kythira. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kissamos-Kythira i rezervirati kartu za Lane Sea Lines između Kissamos i Kythira. Više informacija o Lane Sea Lines

Odakle polaze trajekti u Kissamos? Gdje brodovi stižu u Kythira?

Polazna luka u Kissamos

Trajekti LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines polaze za Kythira iz sljedećih luka Kissamos:

Kissamos
Kartica

Luka dolaska u Kythira

Brodovi Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line stižu u Kythira iz sljedećih luka:

Kythira
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Kissamos i Kythira: LANE Sea Line, Sea Jets i Lane Sea Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Kissamos Kythira, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Kissamos i Kythira prijeći ćete 95 km.

Za vožnju brodom od Kissamos do Kythira možete pronaći cijene između 14 € za najnižu i 101 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 58 €.

Prvi brod polazi u 08:15 za Kythira iz luke Kissamos.

Posljednji brod za Kythira obično isplovljava u 11:00 iz luke Kissamos.

Doživite iskustvo prijelaza između Kissamos i Kythira

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Kissamos Kythira prelazak mora. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Kissamos do izlaska u Kythira. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Kissamos i Kythira.

Ukrcaj u Kissamos

Prije nego što započne putovanje trajektom Kissamos Kythira, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Kissamos / Morate stići u luku Kissamos dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Kissamos Kythira / U Kissamos predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line na trajektnom terminalu Kissamos. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na brod za Kythira / Na trajektnom terminalu Kissamos emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu između Kissamos i Kythira

Na brodu Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Iskrcaj s trajekta u Kythira

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Kythira:

  • Trajekt ulazi u luku Kythira / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Stoga nema smisla žuriti. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Kythira.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Kythira.
  • Siđite s broda i Kythira je vaš / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinska provjera ne može se isključiti u Kythira. Napokon, napustite luku i Kythira vas čeka!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska