Preporučena ruta
Denia
Izravno putovanje do Palma (Mallorca) trajekt
Palma (Mallorca)
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Denia
Putovanje trajekt za Ibiza
Ibiza
Putovanje trajekt, let za Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Denia do Palma (Mallorca)?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Denia - Palma (Mallorca)? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Denia do Palma (Mallorca) zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Denia do Palma (Mallorca) može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Denia do Palma (Mallorca) bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Baleària, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci ili Trasmed. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Denia Palma (Mallorca) prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Baleària nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Denia i Palma (Mallorca), jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Denia - Palma (Mallorca)

Polazna luka
Denia
Španija
Valencijska zajednica
Luka dolaska
Palma (Mallorca)
Španija
Balearski otoci
Udaljenost
234 km
Trajektne tvrtke
Baleària, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Učestalost križanja
2 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
5 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Denia Palma (Mallorca): Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Denia do Palma (Mallorca) pronaći ćete karte između 60 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 393 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Denia Palma (Mallorca) je 166 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Denia do Palma (Mallorca) je 5 sati 38 min. Najsporijim trajektima trebat će 7 sati 30 min da stignu do Palma (Mallorca), dok će najbrži brodovi stići u Palma (Mallorca) za 5 sati 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Denia u 07:30. Posljednji brod za Palma (Mallorca) napušta luku Denia u 17:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Denia Palma (Mallorca)
166 €
Raspon cijena trajekta Denia Palma (Mallorca) (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
60 € - 393 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Denia Palma (Mallorca)
5 sati 38 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Palma (Mallorca)
07:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Palma (Mallorca)
17:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Palma (Mallorca)
15:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Palma (Mallorca)
22:15

Koje tvrtke pružaju usluge između Denia i Palma (Mallorca)?

Ako želite putovati između Denia i Palma (Mallorca) trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Baleària koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Baleària Denia Palma (Mallorca)
Baleària
Osnovana 1997., Baleària je trajektna kompanija sa sjedištem u Valenciji, Španjolska. Nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Denia-Palma (Mallorca) i rezervirati kartu za Baleària između Denia i Palma (Mallorca). Baleària ima 2 prelazaka dnevno u Palma (Mallorca) iz Denia, a vrijeme putovanja je 5 sati. Više informacija o Baleària
5 sati
2 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Denia? Gdje brodovi stižu u Palma (Mallorca)?

Polazna luka u Denia

Trajekti Baleària polaze za Palma (Mallorca) iz sljedećih luka Denia:

Dénia
Kartica

Luka dolaska u Palma (Mallorca)

Brodovi Baleària stižu u Palma (Mallorca) iz sljedećih luka:

Palma de Mallorca
Kartica

Ako ste upravo stigli trajektom u Palma de Mallorcu, ovdje smo za vas prikupili sve informacije koje su vam potrebne da stignete do različitih mjesta u gradu.

Dođite do intermodalne stanice - Estacio Intermodal

Ako želite ići na stanicu Palma de Mallorca, imate nekoliko opcija. Najprikladniji način je korištenje javnog prijevoza. Možete uzeti autobus broj 1 ili 4 sa stajališta u blizini trajektnog terminala. Putovanje do kolodvora traje oko 15 minuta, a cijena karte je oko 2 eura.

Druga opcija je uzeti taksi. Cijene se razlikuju ovisno o udaljenosti i vremenu, ali prosječna cijena do stanice je oko 15 eura.

Ako se više volite voziti, znajte da kolodvor ima parking na kojem možete ostaviti automobil. Cijene parkiranja variraju ovisno o trajanju, no moguće je pronaći dnevne cijene od 10 eura.

Zračna luka Palma

Ako do zračne luke trebate doći s trajekta, također možete birati između nekoliko opcija prijevoza. Za ekonomično rješenje preporučuje se javni prijevoz. Autobus broj A1 vodi vas izravno do zračne luke sa željezničke stanice za otprilike 35 minuta. Cijena ulaznice je oko 5 eura.

Ako volite brže i udobnije putovanje, možete uzeti taksi. Putovanje od trajekta do zračne luke u prosjeku traje 20 minuta, a cijena je oko 25 eura.

Ako imate osobni automobil, jednostavno pratite putokaze iz luke kako biste došli do zračne luke. U zračnoj luci postoji parking čije cijene variraju ovisno o trajanju, no moguće je pronaći dnevne cijene već od 12 eura.

Centar grada

Da biste došli do centra grada s trajekta, imate nekoliko mogućnosti prijevoza. Najprikladniji način je korištenje javnog prijevoza. Autobus broj 1 dovest će vas do centra grada za oko 20 minuta. Cijena karte je oko 2 eura.

Druga opcija je uzeti taksi. Putovanje do centra grada u prosjeku traje 15 minuta, a cijena karte je oko 10 eura.

Ukoliko se želite koristiti vlastitim automobilom, važno je napomenuti da promet u središtu grada može biti gust, posebno u vrijeme gužve. Postoji, međutim, nekoliko parkirališta u blizini centra grada, s cijenama koje variraju ovisno o trajanju i lokaciji.

Ostali alternativni prijelazi između Denia i Palma (Mallorca)
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Denia do Palma (Mallorca), trebat će vam najmanje 5 sati da prijeđete 234 km između Denia i Palma (Mallorca).

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Denia i Palma (Mallorca)) i trajektnoj tvrtki (Baleària). Trenutno postoji 2 prelazaka dnevno između Denia i Palma (Mallorca).

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Denia i Palma (Mallorca): Baleària.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Baleària, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Za vožnju brodom od Denia do Palma (Mallorca) možete pronaći cijene između 60 € za najnižu i 393 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 166 €.

Prvi brod polazi u 07:30 za Palma (Mallorca) iz luke Denia.

Posljednji brod za Palma (Mallorca) obično isplovljava u 17:00 iz luke Denia.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska