Preporučena ruta
Ibiza
Izravno putovanje do Palma (Mallorca) trajekt, let
Palma (Mallorca)
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Ibiza
Putovanje trajekt za Formentera
Formentera
Putovanje trajekt za Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ibiza do Palma (Mallorca)?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ibiza - Palma (Mallorca)? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ibiza do Palma (Mallorca) zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ibiza do Palma (Mallorca) može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ibiza do Palma (Mallorca) bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus ili Acciona Trasmediterránea. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ibiza Palma (Mallorca) prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ibiza i Palma (Mallorca), jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ibiza - Palma (Mallorca)

Polazna luka
Ibiza
Španija
Balearski otoci
Luka dolaska
Palma (Mallorca)
Španija
Balearski otoci
Udaljenost
128 km
Trajektne tvrtke
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Učestalost križanja
4 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Ibiza Palma (Mallorca): Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Ibiza do Palma (Mallorca) pronaći ćete karte između 54 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 311 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Ibiza Palma (Mallorca) je 127 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Ibiza do Palma (Mallorca) je 3 sati 11 min. Najsporijim trajektima trebat će 4 sati da stignu do Palma (Mallorca), dok će najbrži brodovi stići u Palma (Mallorca) za 2 sati 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Ibiza u 02:45. Posljednji brod za Palma (Mallorca) napušta luku Ibiza u 20:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Ibiza Palma (Mallorca)
127 €
Raspon cijena trajekta Ibiza Palma (Mallorca) (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
54 € - 311 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Ibiza Palma (Mallorca)
3 sati 11 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Palma (Mallorca)
02:45
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Palma (Mallorca)
20:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Palma (Mallorca)
06:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Palma (Mallorca)
22:15

Zašto ići trajektom iz Ibiza u Palma (Mallorca)?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Ibiza do Palma (Mallorca) može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Palma (Mallorca). Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Ibiza-Palma (Mallorca) idealno prijevozno sredstvo.

Da ne brinem o broju vrećica
U vlaku, autobusu ili avionu često se primjenjuje besplatna prtljaga, a svaki dodatni kovčeg stvara dodatni trošak. Međutim, kada se u Ibiza ukrcate na trajekt Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Palma (Mallorca). Međutim, mnogi brodovi imaju spremište za prtljagu za putnike pješake. Pitajte Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed za više informacija.
Uživajte u svježem morskom zraku
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. U Ibiza, iz luke, prošećite palubom broda Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Palma (Mallorca) započnete puni energije.
Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
U našem društvu sve se uvijek mora odvijati brzo. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed na udaljenosti od 128 km koja dijeli Ibiza i Palma (Mallorca) bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Možda će vam se čak učiniti da je vaš Ibiza Palma (Mallorca) prijelaz malo prekratak!

Koje tvrtke pružaju usluge između Ibiza i Palma (Mallorca)?

Ako želite putovati između Ibiza i Palma (Mallorca) trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Acciona Trasmediterránea Ibiza Palma (Mallorca)
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea osnovana je 1989. godine i ima sjedište u Barceloni, Španjolska. Tvrtka opslužuje regije Sredozemnog mora u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ibiza-Palma (Mallorca) i rezervirati kartu za Acciona Trasmediterránea između Ibiza i Palma (Mallorca). Acciona Trasmediterránea ima 8 prelazaka tjedno u Palma (Mallorca) iz Ibiza, a vrijeme putovanja je 2 sati 20 min. Više informacija o Acciona Trasmediterránea
2 sati 20 min
8 prelazaka tjedno
Grandi Navi Veloci Ibiza Palma (Mallorca)
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci je talijanska tvrtka i jedna od vodećih u prijevozu putnika na Mediteranu. Opslužuje Italiju (Sicilija i Sardinija), Španjolsku, Tunis, Alžir, Francusku i Maroko. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ibiza-Palma (Mallorca) i rezervirati kartu za Grandi Navi Veloci između Ibiza i Palma (Mallorca). Više informacija o Grandi Navi Veloci
Baleària Ibiza Palma (Mallorca)
Baleària
Osnovana 1997., Baleària je trajektna kompanija sa sjedištem u Valenciji, Španjolska. Nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ibiza-Palma (Mallorca) i rezervirati kartu za Baleària između Ibiza i Palma (Mallorca). Baleària ima 3 prelazaka dnevno u Palma (Mallorca) iz Ibiza, a vrijeme putovanja je 2 sati. Više informacija o Baleària
2 sati
3 prelazaka dnevno
Trasmed Ibiza Palma (Mallorca)
Trasmed
Tvrtka Trasmed osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Ibiza i Palma (Mallorca). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ibiza-Palma (Mallorca) i rezervirati kartu za Trasmed između Ibiza i Palma (Mallorca). Više informacija o Trasmed

Odakle polaze trajekti u Ibiza? Gdje brodovi stižu u Palma (Mallorca)?

Polazna luka u Ibiza

Trajekti Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed polaze za Palma (Mallorca) iz sljedećih luka Ibiza:

Ibiza Eivissa
Kartica

Luka dolaska u Palma (Mallorca)

Brodovi Trasmed, Baleària, Grandi Navi Veloci ili Acciona Trasmediterránea stižu u Palma (Mallorca) iz sljedećih luka:

Palma de Mallorca
Kartica

Ako ste upravo stigli trajektom u Palma de Mallorcu, ovdje smo za vas prikupili sve informacije koje su vam potrebne da stignete do različitih mjesta u gradu.

Dođite do intermodalne stanice - Estacio Intermodal

Ako želite ići na stanicu Palma de Mallorca, imate nekoliko opcija. Najprikladniji način je korištenje javnog prijevoza. Možete uzeti autobus broj 1 ili 4 sa stajališta u blizini trajektnog terminala. Putovanje do kolodvora traje oko 15 minuta, a cijena karte je oko 2 eura.

Druga opcija je uzeti taksi. Cijene se razlikuju ovisno o udaljenosti i vremenu, ali prosječna cijena do stanice je oko 15 eura.

Ako se više volite voziti, znajte da kolodvor ima parking na kojem možete ostaviti automobil. Cijene parkiranja variraju ovisno o trajanju, no moguće je pronaći dnevne cijene od 10 eura.

Zračna luka Palma

Ako do zračne luke trebate doći s trajekta, također možete birati između nekoliko opcija prijevoza. Za ekonomično rješenje preporučuje se javni prijevoz. Autobus broj A1 vodi vas izravno do zračne luke sa željezničke stanice za otprilike 35 minuta. Cijena ulaznice je oko 5 eura.

Ako volite brže i udobnije putovanje, možete uzeti taksi. Putovanje od trajekta do zračne luke u prosjeku traje 20 minuta, a cijena je oko 25 eura.

Ako imate osobni automobil, jednostavno pratite putokaze iz luke kako biste došli do zračne luke. U zračnoj luci postoji parking čije cijene variraju ovisno o trajanju, no moguće je pronaći dnevne cijene već od 12 eura.

Centar grada

Da biste došli do centra grada s trajekta, imate nekoliko mogućnosti prijevoza. Najprikladniji način je korištenje javnog prijevoza. Autobus broj 1 dovest će vas do centra grada za oko 20 minuta. Cijena karte je oko 2 eura.

Druga opcija je uzeti taksi. Putovanje do centra grada u prosjeku traje 15 minuta, a cijena karte je oko 10 eura.

Ukoliko se želite koristiti vlastitim automobilom, važno je napomenuti da promet u središtu grada može biti gust, posebno u vrijeme gužve. Postoji, međutim, nekoliko parkirališta u blizini centra grada, s cijenama koje variraju ovisno o trajanju i lokaciji.

Ostali alternativni prijelazi između Ibiza i Palma (Mallorca)
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Ibiza do Palma (Mallorca), trebat će vam najmanje 2 sati da prijeđete 128 km između Ibiza i Palma (Mallorca).

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Ibiza i Palma (Mallorca)) i trajektnoj tvrtki (Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària i Trasmed). Trenutno postoji 4 prelazaka dnevno između Ibiza i Palma (Mallorca).

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Ibiza i Palma (Mallorca): Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària i Trasmed.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Prije rezervacije usporedite cijene Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Ibiza Palma (Mallorca), to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Ibiza i Palma (Mallorca) prijeći ćete 128 km.

Za vožnju brodom od Ibiza do Palma (Mallorca) možete pronaći cijene između 54 € za najnižu i 311 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 127 €.

Prvi brod polazi u 02:45 za Palma (Mallorca) iz luke Ibiza.

Posljednji brod za Palma (Mallorca) obično isplovljava u 20:00 iz luke Ibiza.

Doživite iskustvo prijelaza između Ibiza i Palma (Mallorca)

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Ibiza i Palma (Mallorca), osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus ili Acciona Trasmediterránea, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Ibiza do izlaska u Palma (Mallorca). Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Ibiza i Palma (Mallorca).

Ukrcaj u Ibiza

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Ibiza Palma (Mallorca), evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Ibiza / Javite se na trajektnom terminalu Ibiza u roku koji odredi tvrtka Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registrirajte se za prijelaz Ibiza Palma (Mallorca) / U Ibiza predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Trasmed, Baleària, Grandi Navi Veloci ili Acciona Trasmediterránea na trajektnom terminalu Ibiza. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na brod za Palma (Mallorca) / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Ibiza koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Ibiza Palma (Mallorca) prijelaz: na brodu...

Na brodu Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed svatko ima svoju filozofiju putovanja. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Trajekt se približava Palma (Mallorca), iskrcaj je neminovan!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Palma (Mallorca):

  • Trajekt ulazi u luku Palma (Mallorca) / Posada neće odobriti pristup garaži radi pronalaska vašeg vozila prije privezivanja broda. Stoga nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Palma (Mallorca) s palube broda.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Ibiza u Palma (Mallorca) u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Palma (Mallorca).
  • Siđite s broda i istražite Palma (Mallorca) / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Još je brže kada ste pješak. Carinska provjera ne može se isključiti u Palma (Mallorca). Napokon, napustite luku i Palma (Mallorca) vas čeka!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska