Putovanje trajektom Denia Balearski otoci

Putovanje trajektom iz Denia u Balearski otoci odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Denia u Balearski otoci upravlja 1 brodskih kompanija (Baleària) koje opslužuju luke Palma (Mallorca), San Antonio de Portmany, Formentera, Ibiza i Denia.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Denia Balearski otoci, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Baleària.

Najbrži prijelaz traje 2 sati (Denia - Ibiza) na udaljenosti od 115 km, a najduži 5 sati (Denia - Palma (Mallorca)) na udaljenosti od 234 km.

Trajekt Denia Balearski otoci u brojkama

Sletjeti
Španija
Broj križanja
10 prelazaka dnevno
Broj priključaka
5
Broj trajektnih veza
4
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Najpopularniji trajektni prijelazi Denia Balearski otoci

Pretražite Vivanoda za najbrže, najduže ili najčešće trajekte Denia Balearski otoci. Usporedite ponude Baleària i rezervirajte svoju kartu za brod Denia Balearski otoci.

Sve trajektne linije Denia Balearski otoci

Tražite li trajekt Denia Balearski otoci? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Denia i Balearski otoci. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Baleària nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Denia, Ibiza, Formentera, San Antonio de Portmany ili Palma (Mallorca), koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Denia Balearski otoci koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Baleària. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 4 trajektnih ruta između Denia i Balearski otoci!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Denia Balearski otoci - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Denia do Balearski otoci

Balearski otoci: Dolazak trajektom iz Denia i istraživanje regije

Balearski otoci: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolje godišnje doba za posjet Balearskim otocima obično je proljeće, od ožujka do svibnja. Temperature su blage i ugodne, a prosječne se kreću između 15 i 25 stupnjeva Celzijusa. Dani su sunčani, savršeni za šetnju pješčanim plažama i istraživanje šarmantnih sela. Osim toga, ovo je razdoblje manje posjećeno turistima, pa možete u potpunosti uživati ​​u prirodnim ljepotama otoka.

Ljeto, od lipnja do kolovoza, također je dobro vrijeme za posjet Balearskim otocima. Temperature dosežu svoj vrhunac, s prosjekom od 25 do 30 Celzijevih stupnjeva. No, važno je napomenuti da je ova sezona ujedno i najturističkija, a na plažama zna biti velika gužva. Ipak, more je toplo i idealno za kupanje, au to vrijeme održavaju se brojni festivali i kulturna događanja.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None