Putovanje trajektom Cork Kantabrija

Putovanje trajektom iz Cork u Kantabrija odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Cork u Kantabrija upravlja 1 brodskih kompanija (Brittany Ferries) koje opslužuju luke Santander i Cork.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Cork Kantabrija, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Brittany Ferries.

Trajekt Cork Kantabrija u brojkama

Sletjeti
Irska
Španija
Broj priključaka
2
Broj trajektnih veza
1
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Cork Kantabrija

Tražite li trajekt Cork Kantabrija? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Cork i Kantabrija. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Brittany Ferries nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Cork ili Santander, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Cork Kantabrija koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Brittany Ferries. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 1 trajektnih ruta između Cork i Kantabrija!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Cork Kantabrija - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Cork do Kantabrija

Kantabrija: Dolazak trajektom iz Cork i istraživanje regije

Santander, glavni grad Kantabrije, vaša je prva stanica. Ovaj užurbani lučki grad poznat je po prekrasnoj šetnici uz more, Paseo de Pereda. Prošećite ovom šetnicom kako biste se divili prekrasnom pogledu na zaljev i okolne planine. Ne propustite ni palaču Magdalena, arhitektonsko remek-djelo smješteno na poluotoku s prekrasnim pogledom na ocean. U Santanderu također možete otkriti zapanjujuće plaže, poput poznate plaže El Sardinero, idealne za opuštanje i sunčanje.

Slijedi putovanje u Santillana del Mar, mali srednjovjekovni gradić jedinstvenog šarma. Prošećite popločanim ulicama i divite se tradicionalnim kućama s kamenim pročeljima. Ne propustite Collegiate Church of Santa Juliana, veličanstvenu građevinu iz 12. stoljeća. Ako ste ljubitelj povijesti, nemojte propustiti špilju Altamira, poznatu po prapovijesnim pećinskim slikama.

Kantabrija: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolje godišnje doba za posjet Kantabriji nedvojbeno je ljeto, od lipnja do rujna. U ovo doba godine prosječne temperature su između 20 i 25 stupnjeva Celzijusa, što pruža idealne uvjete za istraživanje regije. Osim toga, možete uživati ​​u dugim sunčanim danima i osvježavajućim kupkama na brojnim plažama kantabrijske obale.

S druge strane, najgora sezona za putovanje u Cantabriju je zima, od prosinca do veljače. Temperature se osjetno spuštaju, u prosjeku od 8 do 10 Celzijevih stupnjeva, a može biti i dosta oborina. Kiše su česte i posjete mogu učiniti manje ugodnima. Osim toga, neka planinska područja mogu biti snježna, što ograničava aktivnosti na otvorenom.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None