Cork
Izravno putovanje do Santander let, trajekt
Santander
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Cork do Santander?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Cork - Santander? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Cork do Santander zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Cork do Santander može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Cork do Santander bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Brittany Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Cork Santander prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Brittany Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Cork i Santander, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Cork - Santander

Polazna luka
Cork
Irska
Luka dolaska
Santander
Španija
Kantabrija
Udaljenost
1001 km
Trajektne tvrtke
Brittany Ferries
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Cork i Santander?

Ako želite putovati između Cork i Santander trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Brittany Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Brittany Ferries Cork Santander
Brittany Ferries
Brittany Ferries je bretonska brodarska tvrtka koja upravlja trajektnim prijelazima za Englesku, Irsku i Španjolsku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Cork-Santander i rezervirati kartu za Brittany Ferries između Cork i Santander. Više informacija o Brittany Ferries

Odakle polaze trajekti u Cork? Gdje brodovi stižu u Santander?

Polazna luka u Cork

Trajekti Brittany Ferries polaze za Santander iz sljedećih luka Cork:

Ringaskiddy Terminal Ferries
Kartica

Luka dolaska u Santander

Brodovi Brittany Ferries stižu u Santander iz sljedećih luka:

Santander
Kartica

Ako ste upravo stigli trajektom, važno je znati koje su vam opcije prijevoza dostupne da stignete do svojih odredišta. Evo nekoliko praktičnih rješenja:

Idi do željezničke i autobusne stanice:

Hodati :

Do željezničkog i autobusnog kolodvora iz luke je najekonomičnije doći pješice. Postaja je udaljena samo 500 metara od trajektnog terminala, tako da vam neće trebati više od 10 minuta da završite putovanje.

Taksijem:

Ako preferirate brže i udobnije prijevozno sredstvo, možete uzeti taksi ili rezervirati Uber. Taksi je lako dostupan izvan luke, a putovanje do kolodvora trajat će otprilike 10 minuta. Prosječna cijena ove vožnje bit će oko €8.

Osobnim automobilom:

Ako imate vlastiti automobil ili ste ga unajmili, jednostavno slijedite putokaze do željezničkog i autobusnog kolodvora. Putovanje će trajati otprilike 5 do 10 minuta ovisno o prometu.

Dolazak do zračne luke Santander:

Javnim prijevozom:

Da biste došli do zračne luke iz luke, možete uzeti liniju S4 autobusnog prijevoznika ALSA. Ovaj autobus polazi sa željezničke stanice Santander, do koje možete doći prateći prethodne upute. Putovanje do zračne luke traje otprilike 15 minuta, a cijena karte je otprilike 3€.

Taksijem:

Dostupni su i taksiji i Uberi koji će vas odvesti do zračne luke. Kao i kod kolodvora, taksije ćete pronaći na izlazu iz luke. Vožnja taksijem do zračne luke trajat će otprilike 15 minuta i koštat će vas između 15 i 20 €.

Osobnim automobilom:

Ako se radije vozite do zračne luke, slijedite znakove za zračnu luku Santander. Putovanje će trajati otprilike 15 minuta ovisno o prometu.

Idi u centar grada:

Javnim prijevozom:

Da biste došli do centra grada iz luke, možete uzeti različite autobusne linije iz TUS mreže. Linije 2, 4 i 14 odvest će vas u središte grada. Cijene ulaznica su otprilike 1,30€.

Taksijem:

Ako želite brzo i udobno doći do centra grada, možete uzeti taksi ili rezervirati Uber. Taksi se nalazi na izlazu iz luke, a vožnja do centra grada traje otprilike 10 minuta. Prosječna cijena ove vožnje bit će oko €8.

Osobnim automobilom:

Ukoliko imate vlastiti automobil ili ste iznajmili automobil, do centra grada možete doći prateći putokaze. Putovanje će trajati otprilike 10 do 15 minuta ovisno o prometu i vašem odredištu.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska