Preporučena ruta
Cherbourg
Izravno putovanje do Rosslare trajekt
Rosslare
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Cherbourg
Putovanje trajekt za Dublin
Dublin
Putovanje vlak, autobus za Rosslare
Rosslare
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Cherbourg do Rosslare?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Cherbourg - Rosslare? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Cherbourg do Rosslare zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Cherbourg do Rosslare može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Cherbourg do Rosslare bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries ili Stena Line. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Cherbourg Rosslare prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ili Celtic Link Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Cherbourg i Rosslare, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Cherbourg - Rosslare

Polazna luka
Cherbourg
Francuska
Normandija
Luka dolaska
Rosslare
Irska
Udaljenost
444 km
Trajektne tvrtke
Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
16 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Cherbourg Rosslare: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Cherbourg do Rosslare pronaći ćete karte između 75 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 832 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Cherbourg Rosslare je 245 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Cherbourg do Rosslare je 17 sati 17 min. Najsporijim trajektima trebat će 19 sati da stignu do Rosslare, dok će najbrži brodovi stići u Rosslare za 15 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Cherbourg u 15:00. Posljednji brod za Rosslare napušta luku Cherbourg u 21:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Cherbourg Rosslare
245 €
Raspon cijena trajekta Cherbourg Rosslare (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
75 € - 832 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Cherbourg Rosslare
17 sati 17 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Rosslare
15:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Rosslare
21:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Rosslare
05:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Rosslare
14:30

Zašto ići trajektom iz Cherbourg u Rosslare?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Cherbourg do Rosslare može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Rosslare. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Cherbourg-Rosslare idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Tijekom plovidbe Cherbourg Rosslare, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ili Celtic Link Ferries, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Suprotno tome, iskustvo plovidbe brodom Cherbourg Rosslare opisali bismo kao ultra-opuštajuće. Na brodu, ovisno o brodu Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ili Celtic Link Ferries u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Sigurno je da ćete odmor u Rosslare započeti već odmorni.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ako imate djecu, nećete pronaći nijedan drugi način prijevoza tako ugodan kao što je trajekt za odlazak s obitelji iz Cherbourg u Rosslare. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Cherbourg, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Vaša će djeca dugo pamtiti pomorski prijelaz između Cherbourg i Rosslare.

Koje tvrtke pružaju usluge između Cherbourg i Rosslare?

Ako želite putovati između Cherbourg i Rosslare trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ili Celtic Link Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Stena Line Cherbourg Rosslare
Stena Line
Stena Line je trajektna tvrtka sa sjedištem u Švedskoj koja pruža usluge putnika i vozila između luka u zapadnoj Europi, uključujući luke Harwich u Velikoj Britaniji i Hook of Holland u Nizozemskoj. -Low, između Hulla i Rotterdama i između Liverpoola i Belfasta u sjevernoj Irska. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Cherbourg-Rosslare i rezervirati kartu za Stena Line između Cherbourg i Rosslare. Više informacija o Stena Line
Brittany Ferries Cherbourg Rosslare
Brittany Ferries
Brittany Ferries je bretonska brodarska tvrtka koja upravlja trajektnim prijelazima za Englesku, Irsku i Španjolsku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Cherbourg-Rosslare i rezervirati kartu za Brittany Ferries između Cherbourg i Rosslare. Brittany Ferries ima 1 prelazaka tjedno u Rosslare iz Cherbourg, a vrijeme putovanja je 16 sati. Više informacija o Brittany Ferries
16 sati
1 prelazaka tjedno
Irish Ferries Cherbourg Rosslare
Irish Ferries
Tvrtka Irish Ferries upravlja pomorskim vezama između Irske i Velike Britanije te između Irske i Francuske. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Cherbourg-Rosslare i rezervirati kartu za Irish Ferries između Cherbourg i Rosslare. Više informacija o Irish Ferries
Celtic Link Ferries Cherbourg Rosslare
Celtic Link Ferries
Tvrtka Celtic Link Ferries osigurava prijelaze u Francuska i Irska, a posebno pomorske veze između luka Cherbourg i Rosslare. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Cherbourg-Rosslare i rezervirati kartu za Celtic Link Ferries između Cherbourg i Rosslare. Više informacija o Celtic Link Ferries

Odakle polaze trajekti u Cherbourg? Gdje brodovi stižu u Rosslare?

Polazna luka u Cherbourg

Trajekti Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ili Celtic Link Ferries polaze za Rosslare iz sljedećih luka Cherbourg:

Cherbourg - Gare Maritime
Kartica

Sa stanice

Ako u Cherbourg stižete vlakom, lako možete doći do trajektnog terminala sa željezničke stanice koja je udaljena otprilike 2,5 km. Dostupno je nekoliko opcija:
- Pješice: Trajektno pristanište dostupno je pješice s kolodvora. Dopustite oko 30 minuta hodanja da prijeđete tu udaljenost.
- Taksijem: Taksiji su općenito dostupni na kolodvoru i odvezu vas izravno do trajektnog terminala. Putovanje traje oko 10 minuta i košta oko 10 eura.

Iz zračne luke

Ako u Cherbourg stižete avionom, zračna luka Maupertus udaljena je otprilike 20 kilometara od trajektnog terminala. Za pridruživanje terminalu imate sljedeće mogućnosti:
- Taksijem: U zračnoj luci dostupni su taksiji koji će vas odvesti izravno do trajektnog terminala. Putovanje traje oko 30 minuta i košta oko 40 eura.

Automobilom s glavnih prometnica

Ako se radije vozite do trajektnog terminala, evo detaljnih uputa za pristup terminalu s glavnih prometnica:
- S A84: Izađite na izlaz 40 prema St Lo/Valognes/Cherbourg-Octeville. Nastavite cestom N174, zatim N13 do Cherbourg-Octeville. Zatim slijedite znakove do trajektnog terminala. Putovanje traje otprilike 2,5 sata od Rennesa.
- Od N13: Pratite N13 do izlaza Cherbourg-Octeville. Nastavite cestom D900 do trajektnog terminala. Putovanje traje otprilike 2,5 sata od Caena.

Važno je napomenuti da vrijeme putovanja može varirati ovisno o prometu. Stoga se preporuča ostaviti dovoljno vremena prije ukrcaja.

Luka dolaska u Rosslare

Brodovi Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries ili Stena Line stižu u Rosslare iz sljedećih luka:

Rosslare Europort Ferries
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Cherbourg i Rosslare
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Cherbourg do Rosslare, trebat će vam najmanje 16 sati da prijeđete 444 km između Cherbourg i Rosslare.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Cherbourg i Rosslare) i trajektnoj tvrtki (Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries i Celtic Link Ferries). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Cherbourg i Rosslare.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Cherbourg i Rosslare: Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries i Celtic Link Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line.

Prije rezervacije usporedite cijene Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Cherbourg Rosslare, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Cherbourg i Rosslare prijeći ćete 444 km.

Za vožnju brodom od Cherbourg do Rosslare možete pronaći cijene između 75 € za najnižu i 832 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 245 €.

Prvi brod polazi u 15:00 za Rosslare iz luke Cherbourg.

Posljednji brod za Rosslare obično isplovljava u 21:00 iz luke Cherbourg.

Doživite iskustvo prijelaza između Cherbourg i Rosslare

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Cherbourg i Rosslare. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries ili Stena Line, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Cherbourg do izlaska u Rosslare. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Cherbourg i Rosslare.

Polazak trajektom iz Cherbourg

Prije nego što započne putovanje trajektom Cherbourg Rosslare, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Cherbourg / Javite se na trajektnom terminalu Cherbourg u roku koji odredi tvrtka Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ili Celtic Link Ferries. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Cherbourg Rosslare / Idite do šaltera Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries ili Stena Line na trajektnom terminalu Cherbourg kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Rosslare / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Cherbourg koje vas pozivaju na ukrcaj. U vašem vozilu agenti Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ili Celtic Link Ferries obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.

Cherbourg Rosslare prijelaz: na brodu...

Na brodu Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries ili Stena Line na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Iskrcaj s trajekta u Rosslare

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Rosslare:

  • Približavanje luci Rosslare / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Stoga nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Rosslare s palube broda.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Cherbourg u Rosslare u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Rosslare.
  • Siđite s broda i Rosslare je vaš / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinska provjera ne može se isključiti u Rosslare. Konačno, vaš boravak u Rosslare počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska