Preporučena ruta
Cherbourg
Izravno putovanje do Dublin trajekt
Dublin
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Cherbourg
Putovanje trajekt za Rosslare
Rosslare
Putovanje vlak, autobus za Dublin
Dublin
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Cherbourg do Dublin?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Cherbourg - Dublin? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Cherbourg do Dublin zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Cherbourg do Dublin može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Cherbourg do Dublin bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries ili Stena Line. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Cherbourg Dublin prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Irish Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Cherbourg i Dublin, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Cherbourg - Dublin

Polazna luka
Cherbourg
Francuska
Normandija
Luka dolaska
Dublin
Irska
Udaljenost
523 km
Trajektne tvrtke
Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line
Učestalost križanja
3 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
18 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Cherbourg Dublin: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Cherbourg do Dublin pronaći ćete karte između 98 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 752 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Cherbourg Dublin je 268 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Cherbourg do Dublin je 19 sati 14 min. Najsporijim trajektima trebat će 19 sati 15 min da stignu do Dublin, dok će najbrži brodovi stići u Dublin za 19 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Cherbourg u 16:30. Posljednji brod za Dublin napušta luku Cherbourg u 18:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Cherbourg Dublin
268 €
Raspon cijena trajekta Cherbourg Dublin (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
98 € - 752 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Cherbourg Dublin
19 sati 14 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Dublin
16:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Dublin
18:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Dublin
10:45
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Dublin
12:30

Koje tvrtke pružaju usluge između Cherbourg i Dublin?

Ako želite putovati između Cherbourg i Dublin trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Irish Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Irish Ferries Cherbourg Dublin
Irish Ferries
Tvrtka Irish Ferries upravlja pomorskim vezama između Irske i Velike Britanije te između Irske i Francuske. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Cherbourg-Dublin i rezervirati kartu za Irish Ferries između Cherbourg i Dublin. Irish Ferries ima 3 prelazaka tjedno u Dublin iz Cherbourg, a vrijeme putovanja je 18 sati 20 min. Više informacija o Irish Ferries
18 sati 20 min
3 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Cherbourg? Gdje brodovi stižu u Dublin?

Polazna luka u Cherbourg

Trajekti Irish Ferries polaze za Dublin iz sljedećih luka Cherbourg:

Cherbourg - Gare Maritime
Kartica

Sa stanice

Ako u Cherbourg stižete vlakom, lako možete doći do trajektnog terminala sa željezničke stanice koja je udaljena otprilike 2,5 km. Dostupno je nekoliko opcija:
- Pješice: Trajektno pristanište dostupno je pješice s kolodvora. Dopustite oko 30 minuta hodanja da prijeđete tu udaljenost.
- Taksijem: Taksiji su općenito dostupni na kolodvoru i odvezu vas izravno do trajektnog terminala. Putovanje traje oko 10 minuta i košta oko 10 eura.

Iz zračne luke

Ako u Cherbourg stižete avionom, zračna luka Maupertus udaljena je otprilike 20 kilometara od trajektnog terminala. Za pridruživanje terminalu imate sljedeće mogućnosti:
- Taksijem: U zračnoj luci dostupni su taksiji koji će vas odvesti izravno do trajektnog terminala. Putovanje traje oko 30 minuta i košta oko 40 eura.

Automobilom s glavnih prometnica

Ako se radije vozite do trajektnog terminala, evo detaljnih uputa za pristup terminalu s glavnih prometnica:
- S A84: Izađite na izlaz 40 prema St Lo/Valognes/Cherbourg-Octeville. Nastavite cestom N174, zatim N13 do Cherbourg-Octeville. Zatim slijedite znakove do trajektnog terminala. Putovanje traje otprilike 2,5 sata od Rennesa.
- Od N13: Pratite N13 do izlaza Cherbourg-Octeville. Nastavite cestom D900 do trajektnog terminala. Putovanje traje otprilike 2,5 sata od Caena.

Važno je napomenuti da vrijeme putovanja može varirati ovisno o prometu. Stoga se preporuča ostaviti dovoljno vremena prije ukrcaja.

Luka dolaska u Dublin

Brodovi Irish Ferries stižu u Dublin iz sljedećih luka:

Dublin Ferries Terminal 1
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Cherbourg i Dublin
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Cherbourg do Dublin, trebat će vam najmanje 18 sati 20 min da prijeđete 523 km između Cherbourg i Dublin.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Cherbourg i Dublin) i trajektnoj tvrtki (Irish Ferries). Trenutno postoji 3 prelazaka tjedno između Cherbourg i Dublin.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Cherbourg i Dublin: Irish Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line.

Za vožnju brodom od Cherbourg do Dublin možete pronaći cijene između 98 € za najnižu i 752 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 268 €.

Prvi brod polazi u 16:30 za Dublin iz luke Cherbourg.

Posljednji brod za Dublin obično isplovljava u 18:30 iz luke Cherbourg.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska