Preporučena ruta
Cadiz
Izravno putovanje do Puerto del Rosario trajekt
Puerto del Rosario
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Cadiz
Putovanje trajekt za Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Putovanje let, trajekt za Puerto del Rosario
Puerto del Rosario
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Cadiz do Puerto del Rosario?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Cadiz - Puerto del Rosario? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Cadiz do Puerto del Rosario zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Cadiz do Puerto del Rosario može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Cadiz do Puerto del Rosario bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Cadiz Puerto del Rosario prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Cadiz i Puerto del Rosario, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Cadiz - Puerto del Rosario

Polazna luka
Cadiz
Španija
Andaluzija
Luka dolaska
Puerto del Rosario
Španija
Kanarski otoci
Udaljenost
1140 km
Trajektne tvrtke
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Cadiz u Puerto del Rosario?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Cadiz do Puerto del Rosario može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Puerto del Rosario. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Cadiz-Puerto del Rosario idealno prijevozno sredstvo.

Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Svaku minutu prijelaza Cadiz Puerto del Rosario, od ukrcaja u luci Cadiz do iskrcaja u Puerto del Rosario, kvalificirano i nasmijano osoblje iz Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas stoji vam na raspolaganju kako bi osigurali ugodan provod. On će vas orijentirati oko broda, odvesti do vaše kabine, poslužit će vas u restoranu i odgovoriti na sva pitanja. Možete pronaći 'informacijsku točku' na brodu, većinu vremena na glavnoj palubi.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Cadiz Puerto del Rosario, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Putovanje trajektom Cadiz Puerto del Rosario je suprotno! Trajekti kojima upravljaju Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... U Puerto del Rosario stižete bez stresa i potpuno opušteni.

Koje tvrtke pružaju usluge između Cadiz i Puerto del Rosario?

Ako želite putovati između Cadiz i Puerto del Rosario trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Acciona Trasmediterránea Cadiz Puerto del Rosario
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea osnovana je 1989. godine i ima sjedište u Barceloni, Španjolska. Tvrtka opslužuje regije Sredozemnog mora u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Cadiz-Puerto del Rosario i rezervirati kartu za Acciona Trasmediterránea između Cadiz i Puerto del Rosario. Više informacija o Acciona Trasmediterránea
Naviera Armas Cadiz Puerto del Rosario
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektna kompanija sa sjedištem u Santa Cruz de Tenerife, Kanarski otoci. Osnovan 1971., nudi prijelaze do nekoliko odredišta na Kanarima, Španjolskoj i Maroku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Cadiz-Puerto del Rosario i rezervirati kartu za Naviera Armas između Cadiz i Puerto del Rosario. Više informacija o Naviera Armas

Odakle polaze trajekti u Cadiz? Gdje brodovi stižu u Puerto del Rosario?

Polazna luka u Cadiz

Trajekti Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas polaze za Puerto del Rosario iz sljedećih luka Cadiz:

Estacion Maritima Cádiz
Kartica

Luka dolaska u Puerto del Rosario

Brodovi Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea stižu u Puerto del Rosario iz sljedećih luka:

Puerto del Rosario
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Cadiz i Puerto del Rosario: Acciona Trasmediterránea i Naviera Armas.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Tijekom vašeg prijelaza između Cadiz i Puerto del Rosario prijeći ćete 1140 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska