Preporučena ruta
Las Palmas De Gran Canaria
Izravno putovanje do Puerto del Rosario let, trajekt
Puerto del Rosario
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Las Palmas De Gran Canaria
Putovanje trajekt za Arrecife
Arrecife
Putovanje trajekt za Puerto del Rosario
Puerto del Rosario
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Las Palmas De Gran Canaria do Puerto del Rosario?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Las Palmas De Gran Canaria - Puerto del Rosario? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Las Palmas De Gran Canaria do Puerto del Rosario zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Las Palmas De Gran Canaria do Puerto del Rosario može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Las Palmas De Gran Canaria do Puerto del Rosario bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ili Fred Olsen Express. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Las Palmas De Gran Canaria i Puerto del Rosario, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Las Palmas De Gran Canaria - Puerto del Rosario

Polazna luka
Las Palmas De Gran Canaria
Španija
Kanarski otoci
Luka dolaska
Puerto del Rosario
Španija
Kanarski otoci
Udaljenost
157 km
Trajektne tvrtke
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Učestalost križanja
5 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
7 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Las Palmas De Gran Canaria do Puerto del Rosario pronaći ćete karte između 40 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 92 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario je 66 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Las Palmas De Gran Canaria do Puerto del Rosario je 6 sati 45 min. Najsporijim trajektima trebat će 7 sati da stignu do Puerto del Rosario, dok će najbrži brodovi stići u Puerto del Rosario za 6 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Las Palmas De Gran Canaria u 12:00. Posljednji brod za Puerto del Rosario napušta luku Las Palmas De Gran Canaria u 23:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario
66 €
Raspon cijena trajekta Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
40 € - 92 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario
6 sati 45 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Puerto del Rosario
12:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Puerto del Rosario
23:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Puerto del Rosario
06:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Puerto del Rosario
18:00

Zašto ići trajektom iz Las Palmas De Gran Canaria u Puerto del Rosario?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Las Palmas De Gran Canaria do Puerto del Rosario može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Puerto del Rosario. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Las Palmas De Gran Canaria-Puerto del Rosario idealno prijevozno sredstvo.

Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Putovanje trajektom Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario je suprotno! Na brodu, ovisno o brodu Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. U Puerto del Rosario stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Las Palmas De Gran Canaria i Puerto del Rosario kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Las Palmas De Gran Canaria, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Ovo putovanje brodom između Las Palmas De Gran Canaria i Puerto del Rosario ostat će nezaboravan trenutak za vašu djecu.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Las Palmas De Gran Canaria i Puerto del Rosario?

Ako želite putovati između Las Palmas De Gran Canaria i Puerto del Rosario trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Naviera Armas Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektna kompanija sa sjedištem u Santa Cruz de Tenerife, Kanarski otoci. Osnovan 1971., nudi prijelaze do nekoliko odredišta na Kanarima, Španjolskoj i Maroku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Las Palmas De Gran Canaria-Puerto del Rosario i rezervirati kartu za Naviera Armas između Las Palmas De Gran Canaria i Puerto del Rosario. Naviera Armas ima 5 prelazaka tjedno u Puerto del Rosario iz Las Palmas De Gran Canaria, a vrijeme putovanja je 7 sati. Više informacija o Naviera Armas
7 sati
5 prelazaka tjedno
Acciona Trasmediterránea Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea osnovana je 1989. godine i ima sjedište u Barceloni, Španjolska. Tvrtka opslužuje regije Sredozemnog mora u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Las Palmas De Gran Canaria-Puerto del Rosario i rezervirati kartu za Acciona Trasmediterránea između Las Palmas De Gran Canaria i Puerto del Rosario. Više informacija o Acciona Trasmediterránea

Odakle polaze trajekti u Las Palmas De Gran Canaria? Gdje brodovi stižu u Puerto del Rosario?

Polazna luka u Las Palmas De Gran Canaria

Trajekti Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea polaze za Puerto del Rosario iz sljedećih luka Las Palmas De Gran Canaria:

la Luz
Kartica

Luka dolaska u Puerto del Rosario

Brodovi Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas stižu u Puerto del Rosario iz sljedećih luka:

Puerto del Rosario
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Las Palmas De Gran Canaria i Puerto del Rosario
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Las Palmas De Gran Canaria do Puerto del Rosario, trebat će vam najmanje 7 sati da prijeđete 157 km između Las Palmas De Gran Canaria i Puerto del Rosario.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Las Palmas De Gran Canaria i Puerto del Rosario) i trajektnoj tvrtki (Naviera Armas i Acciona Trasmediterránea). Trenutno postoji 5 prelazaka tjedno između Las Palmas De Gran Canaria i Puerto del Rosario.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Las Palmas De Gran Canaria i Puerto del Rosario: Naviera Armas i Acciona Trasmediterránea.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Tijekom vašeg prijelaza između Las Palmas De Gran Canaria i Puerto del Rosario prijeći ćete 157 km.

Za vožnju brodom od Las Palmas De Gran Canaria do Puerto del Rosario možete pronaći cijene između 40 € za najnižu i 92 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 66 €.

Prvi brod polazi u 12:00 za Puerto del Rosario iz luke Las Palmas De Gran Canaria.

Posljednji brod za Puerto del Rosario obično isplovljava u 23:30 iz luke Las Palmas De Gran Canaria.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska