Putovanje trajektom Bodrum Grčka

Putovanje trajektom iz Bodrum u Grčka odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Bodrum u Grčka upravlja 6 brodskih kompanija (Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Dentur Avrasya ili Sea Dreams) koje opslužuju luke Symi, Rodos, Kos i Bodrum.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Bodrum Grčka, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Dentur Avrasya i Sea Dreams.

S ukupnom učestalošću od više od 7 prelazaka tjedno, ovisno o dobu godine, imate mnogo mogućnosti za planiranje vašeg prelaska brodom iz Bodrum u Grčka.

Trajekt Bodrum Grčka u brojkama

Sletjeti
Turska
Grčka
Broj križanja
7 prelazaka tjedno
Broj priključaka
4
Broj trajektnih veza
3
Broj trajektnih kompanija
6
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Bodrum Grčka

Tražite li trajekt Bodrum Grčka? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Bodrum i Grčka. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Sea Dreams, Dentur Avrasya, Dodecanese Flying Dolphins, Yesil Marmaris Lines, Turkish Sea Lines ili Bodrum Express Lines nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Bodrum, Kos, Rodos ili Symi, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Bodrum Grčka koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Dentur Avrasya ili Sea Dreams. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 3 trajektnih ruta između Bodrum i Grčka!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Bodrum Grčka - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Bodrum do Grčka

Grčka: Putovanje trajektom i otkrivanje zemlje

Grčka: Kada je najbolja sezona za putovanje?

Ljeti prosječne temperature variraju između 25 i 35 stupnjeva Celzijevih, a vrhunci topline mogući su u srpnju i kolovozu. Dani su dugi i sunčani, što je savršeno za odmor na plaži ili istraživanje arheoloških nalazišta u zemlji. Međutim, imajte na umu da je ova sezona također najturističkija u Grčkoj, što znači da bi zanimljiva mjesta mogla biti prometnija i cijene više.

Ako radije izbjegavate turističke gužve, proljeće i jesen su također dobra sezona za putovanje u Grčku. U travnju, svibnju, rujnu i listopadu temperature su umjerene i kreću se između 20 i 25 stupnjeva Celzijusa. Na plažama je manje ljudi, a cijene smještaja mogu biti niže. Također je idealno vrijeme za istraživanje grčkih otoka izbjegavajući ljetne vrućine.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None