Preporučena ruta
Bari
Izravno putovanje do Sami trajekt
Sami
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Bari
Putovanje let, trajekt za Zakynthos
Zakynthos
Putovanje trajekt za Sami
Sami
Saznajte cijene
Bari
Putovanje trajekt za Krf
Krf
Putovanje trajekt za Sami
Sami
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Bari do Sami?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Bari - Sami? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Bari do Sami zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Bari do Sami može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Bari do Sami bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Lefkada Palace, Endeavor Lines, Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries ili Ventouris Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Bari Sami prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Ventouris Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Bari i Sami, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Bari - Sami

Polazna luka
Bari
Italija
Apulija
Luka dolaska
Sami
Grčka
Jonski otoci
Udaljenost
456 km
Trajektne tvrtke
Lefkada Palace, Endeavor Lines, Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries, Ventouris Ferries, Superfast Ferries
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
16 sati 50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Bari Sami: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Bari do Sami pronaći ćete karte između 66 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 296 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Bari Sami je 175 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Bari do Sami je 17 sati 15 min. Najsporijim trajektima trebat će 17 sati 15 min da stignu do Sami, dok će najbrži brodovi stići u Sami za 17 sati 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Bari u 20:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Bari Sami
175 €
Raspon cijena trajekta Bari Sami (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
66 € - 296 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Bari Sami
17 sati 15 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Sami
20:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Sami
14:15

Koje tvrtke pružaju usluge između Bari i Sami?

Ako želite putovati između Bari i Sami trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Ventouris Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Ventouris Ferries Bari Sami
Ventouris Ferries
Ventouris Ferries trajektna je tvrtka sa sjedištem u Grčkoj koja nudi prijelaze do raznih odredišta u Grčkoj, Turskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Bari-Sami i rezervirati kartu za Ventouris Ferries između Bari i Sami. Ventouris Ferries ima 1 prelazaka tjedno u Sami iz Bari, a vrijeme putovanja je 16 sati 50 min. Više informacija o Ventouris Ferries
16 sati 50 min
1 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Bari? Gdje brodovi stižu u Sami?

Polazna luka u Bari

Trajekti Ventouris Ferries polaze za Sami iz sljedećih luka Bari:

Bari Molo San Vito 4
Kartica
Bari Banchina Deposito Franco
Kartica

Luka dolaska u Sami

Brodovi Ventouris Ferries stižu u Sami iz sljedećih luka:

Sami
Kartica
Sami
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Bari do Sami, trebat će vam najmanje 16 sati 50 min da prijeđete 456 km između Bari i Sami.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Bari i Sami) i trajektnoj tvrtki (Ventouris Ferries). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Bari i Sami.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Bari i Sami: Ventouris Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Lefkada Palace, Endeavor Lines, Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries, Ventouris Ferries, Superfast Ferries.

Za vožnju brodom od Bari do Sami možete pronaći cijene između 66 € za najnižu i 296 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 175 €.

Prvi brod polazi u 20:00 za Sami iz luke Bari.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska