Preporučena ruta
Brindisi
Izravno putovanje do Sami trajekt
Sami
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Brindisi
Putovanje trajekt za Krf
Krf
Putovanje trajekt za Sami
Sami
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Brindisi do Sami?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Brindisi - Sami? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Brindisi do Sami zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Brindisi do Sami može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Brindisi do Sami bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways ili Egnatia Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Brindisi Sami prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways ili Egnatia Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Brindisi i Sami, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Brindisi - Sami

Polazna luka
Brindisi
Italija
Apulija
Luka dolaska
Sami
Grčka
Jonski otoci
Udaljenost
353 km
Trajektne tvrtke
Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
15 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Brindisi u Sami?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Brindisi do Sami može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Sami. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Brindisi-Sami idealno prijevozno sredstvo.

Odmor u kabini
Iako nije obvezno prijeći iz Brindisi u Sami rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.
Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Kao opće pravilo, putovanje Brindisi-Sami mnogo je brže avionom. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. Tijekom putovanja trajektom Brindisi Sami sa Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries ili Endeavor Lines, postoje bezbrojne prilike za zabavu u restoranima i barovima, ili za šetnju i sunčanje na palubi šetališta... Nikada nećete imati toliko slobode i ometanja tijekom leta!
Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Na brodu Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways ili Egnatia Seaways trajekta ipak ćete uživati ​​u laganom polasku iz Brindisi i ploveći brzinom manjom od 40 km/h prema Sami. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Možda će vam se čak učiniti da je vaš Brindisi Sami prijelaz malo prekratak!

Koje tvrtke pružaju usluge između Brindisi i Sami?

Ako želite putovati između Brindisi i Sami trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways ili Egnatia Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Endeavor Lines Brindisi Sami
Endeavor Lines
Endeavour Lines trajektna je tvrtka sa sjedištem u Grčkoj koja nudi prijelaze do raznih odredišta u Grčkoj, Turskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Brindisi-Sami i rezervirati kartu za Endeavor Lines između Brindisi i Sami. Više informacija o Endeavor Lines
Red Star Ferries Brindisi Sami
Red Star Ferries
Red Star Ferries trajektna je tvrtka sa sjedištem u Grčkoj koja nudi prijelaze do raznih odredišta u Grčkoj i Turskoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Brindisi-Sami i rezervirati kartu za Red Star Ferries između Brindisi i Sami. Red Star Ferries ima 1 prelazaka tjedno u Sami iz Brindisi, a vrijeme putovanja je 15 sati. Više informacija o Red Star Ferries
15 sati
1 prelazaka tjedno
European Seaways Brindisi Sami
European Seaways
European Seaways trajektna je tvrtka sa sjedištem u Europi koja nudi prijelaze u razne zemlje i regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Brindisi-Sami i rezervirati kartu za European Seaways između Brindisi i Sami. Više informacija o European Seaways
Egnatia Seaways Brindisi Sami
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways je trajektna kompanija sa sjedištem u Grčkoj koja nudi prijevoze Egejskim morem između Grčke i Turske. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Brindisi-Sami i rezervirati kartu za Egnatia Seaways između Brindisi i Sami. Više informacija o Egnatia Seaways

Odakle polaze trajekti u Brindisi? Gdje brodovi stižu u Sami?

Polazna luka u Brindisi

Trajekti Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways ili Egnatia Seaways polaze za Sami iz sljedećih luka Brindisi:

Brindisi Costa Morena Terrare
Kartica
Brindisi
Kartica

Luka dolaska u Sami

Brodovi Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries ili Endeavor Lines stižu u Sami iz sljedećih luka:

Sami
Kartica
Sami
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Brindisi i Sami
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Brindisi do Sami, trebat će vam najmanje 15 sati da prijeđete 353 km između Brindisi i Sami.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Brindisi i Sami) i trajektnoj tvrtki (Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways i Egnatia Seaways). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Brindisi i Sami.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Brindisi i Sami: Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways i Egnatia Seaways.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries.

Prije rezervacije usporedite cijene Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Brindisi Sami, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Brindisi i Sami prijeći ćete 353 km.

Kako se odvija trajektni prijelaz Brindisi Sami?

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Brindisi Sami prelazak mora. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Brindisi Sami na trajektima Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways ili Egnatia Seaways, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Brindisi do iskrcaja u Sami. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Brindisi i Sami.

Ukrcaj u Brindisi

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Brindisi Sami, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Brindisi / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways ili Egnatia Seaways) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Brindisi. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Brindisi Sami / Idite do šaltera Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries ili Endeavor Lines na trajektnom terminalu Brindisi kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na brod za Sami / Na trajektnom terminalu Brindisi emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways ili Egnatia Seaways za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu između Brindisi i Sami

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways ili Egnatia Seaways po želji. Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Iskrcaj s trajekta u Sami

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Sami:

  • Približavanje luci Sami / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Nema smisla žuriti. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Sami.
  • Ako ste u kabini. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Sami.
  • Siđite s broda i istražite Sami / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. U Sami ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš boravak u Sami počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska