Preporučena ruta
Bari
Izravno putovanje do Igoumenitsa trajekt
Igoumenitsa
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Bari
Putovanje trajekt za Krf
Krf
Putovanje trajekt za Igoumenitsa
Igoumenitsa
Saznajte cijene
Bari
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Brindisi
Brindisi
Putovanje trajekt za Igoumenitsa
Igoumenitsa
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Bari do Igoumenitsa?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Bari - Igoumenitsa? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Bari do Igoumenitsa zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Bari do Igoumenitsa može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Bari do Igoumenitsa bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines ili European Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Bari Igoumenitsa prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Ventouris Ferries ili Superfast Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Bari i Igoumenitsa, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Bari - Igoumenitsa

Polazna luka
Bari
Italija
Apulija
Luka dolaska
Igoumenitsa
Grčka
Epir
Udaljenost
341 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Ventouris Ferries, Superfast Ferries
Učestalost križanja
6 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
12 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Bari Igoumenitsa: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Bari do Igoumenitsa pronaći ćete karte između 47 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 285 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Bari Igoumenitsa je 132 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Bari do Igoumenitsa je 10 sati 2 min. Najsporijim trajektima trebat će 11 sati 46 min da stignu do Igoumenitsa, dok će najbrži brodovi stići u Igoumenitsa za 8 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Bari u 13:30. Posljednji brod za Igoumenitsa napušta luku Bari u 23:59.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Bari Igoumenitsa
132 €
Raspon cijena trajekta Bari Igoumenitsa (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
47 € - 285 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Bari Igoumenitsa
10 sati 2 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Igoumenitsa
13:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Igoumenitsa
23:59
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Igoumenitsa
05:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Igoumenitsa
23:00

Zašto ići trajektom iz Bari u Igoumenitsa?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Bari do Igoumenitsa može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Igoumenitsa. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Bari-Igoumenitsa idealno prijevozno sredstvo.

Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Ostavljate ga do prijelaza Bari Igoumenitsa potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Igoumenitsa ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Na brodu Ventouris Ferries ili Superfast Ferries trajekta ipak ćete uživati ​​u laganom polasku iz Bari i ploveći brzinom manjom od 40 km/h prema Igoumenitsa. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Možda će vam se čak učiniti da je vaš Bari Igoumenitsa prijelaz malo prekratak!
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ne postoji ugodnije prijevozno sredstvo od trajekta za putovanje između Bari i Igoumenitsa s obitelji. Tamo je sve lakše. Čim napustite Bari, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Igoumenitsa vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Bari i Igoumenitsa vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.

Koje tvrtke pružaju usluge između Bari i Igoumenitsa?

Ako želite putovati između Bari i Igoumenitsa trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Ventouris Ferries ili Superfast Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Ventouris Ferries Bari Igoumenitsa
Ventouris Ferries
Ventouris Ferries trajektna je tvrtka sa sjedištem u Grčkoj koja nudi prijelaze do raznih odredišta u Grčkoj, Turskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Bari-Igoumenitsa i rezervirati kartu za Ventouris Ferries između Bari i Igoumenitsa. Ventouris Ferries ima 6 prelazaka tjedno u Igoumenitsa iz Bari, a vrijeme putovanja je 12 sati 30 min. Više informacija o Ventouris Ferries
12 sati 30 min
6 prelazaka tjedno
Superfast Ferries Bari Igoumenitsa
Superfast Ferries
Osnovan 1993., Superfast Ferries grčka je tvrtka koja pruža pomorske veze između Grčke i Italije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Bari-Igoumenitsa i rezervirati kartu za Superfast Ferries između Bari i Igoumenitsa. Više informacija o Superfast Ferries

Odakle polaze trajekti u Bari? Gdje brodovi stižu u Igoumenitsa?

Polazna luka u Bari

Trajekti Ventouris Ferries ili Superfast Ferries polaze za Igoumenitsa iz sljedećih luka Bari:

Bari Molo San Vito 4
Kartica
Bari Banchina Deposito Franco
Kartica

Luka dolaska u Igoumenitsa

Brodovi Superfast Ferries ili Ventouris Ferries stižu u Igoumenitsa iz sljedećih luka:

Igoumenitsa
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Bari do Igoumenitsa, trebat će vam najmanje 12 sati 30 min da prijeđete 341 km između Bari i Igoumenitsa.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Bari i Igoumenitsa) i trajektnoj tvrtki (Ventouris Ferries i Superfast Ferries). Trenutno postoji 6 prelazaka tjedno između Bari i Igoumenitsa.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Bari i Igoumenitsa: Ventouris Ferries i Superfast Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Ventouris Ferries, Superfast Ferries.

Tijekom vašeg prijelaza između Bari i Igoumenitsa prijeći ćete 341 km.

Za vožnju brodom od Bari do Igoumenitsa možete pronaći cijene između 47 € za najnižu i 285 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 132 €.

Prvi brod polazi u 13:30 za Igoumenitsa iz luke Bari.

Posljednji brod za Igoumenitsa obično isplovljava u 23:59 iz luke Bari.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska