Preporučena ruta
Brindisi
Izravno putovanje do Igoumenitsa trajekt
Igoumenitsa
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Brindisi
Putovanje trajekt za Krf
Krf
Putovanje trajekt za Igoumenitsa
Igoumenitsa
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Brindisi do Igoumenitsa?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Brindisi - Igoumenitsa? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Brindisi do Igoumenitsa zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Brindisi do Igoumenitsa može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Brindisi do Igoumenitsa bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines ili European Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Brindisi Igoumenitsa prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways ili Endeavor Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Brindisi i Igoumenitsa, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Brindisi - Igoumenitsa

Polazna luka
Brindisi
Italija
Apulija
Luka dolaska
Igoumenitsa
Grčka
Epir
Udaljenost
234 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries
Učestalost križanja
2 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
7 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Brindisi Igoumenitsa: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Brindisi do Igoumenitsa pronaći ćete karte između 60 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 310 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Brindisi Igoumenitsa je 140 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Brindisi do Igoumenitsa je 7 sati 32 min. Najsporijim trajektima trebat će 8 sati da stignu do Igoumenitsa, dok će najbrži brodovi stići u Igoumenitsa za 7 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Brindisi u 13:00. Posljednji brod za Igoumenitsa napušta luku Brindisi u 22:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Brindisi Igoumenitsa
140 €
Raspon cijena trajekta Brindisi Igoumenitsa (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
60 € - 310 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Brindisi Igoumenitsa
7 sati 32 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Igoumenitsa
13:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Igoumenitsa
22:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Igoumenitsa
06:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Igoumenitsa
22:00

Zašto ići trajektom iz Brindisi u Igoumenitsa?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Brindisi do Igoumenitsa može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Igoumenitsa. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Brindisi-Igoumenitsa idealno prijevozno sredstvo.

Kao obitelj, trajekt je idealan!
Ne postoji ugodnije prijevozno sredstvo od trajekta za putovanje između Brindisi i Igoumenitsa s obitelji. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Brindisi, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Ovo putovanje brodom između Brindisi i Igoumenitsa ostat će nezaboravan trenutak za vašu djecu.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Putovanje s biciklom vlakom, avionom ili autobusom često se pretvori u noćnu moru jer je vrlo težak za prijevoz. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Ostavljate ga do prijelaza Brindisi Igoumenitsa potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Igoumenitsa ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Na brodu Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways ili Endeavor Lines trajekta ipak ćete uživati ​​u laganom polasku iz Brindisi i ploveći brzinom manjom od 40 km/h prema Igoumenitsa. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Možda će vam se čak učiniti da je vaš Brindisi Igoumenitsa prijelaz malo prekratak!

Koje tvrtke pružaju usluge između Brindisi i Igoumenitsa?

Ako želite putovati između Brindisi i Igoumenitsa trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways ili Endeavor Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Agoudimos Lines Brindisi Igoumenitsa
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines trajektna je tvrtka sa sjedištem u Patrasu, Grčka. Nudi trajektne prijelaze do nekoliko odredišta u Grčkoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Brindisi-Igoumenitsa i rezervirati kartu za Agoudimos Lines između Brindisi i Igoumenitsa. Više informacija o Agoudimos Lines
European Seaways Brindisi Igoumenitsa
European Seaways
European Seaways trajektna je tvrtka sa sjedištem u Europi koja nudi prijelaze u razne zemlje i regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Brindisi-Igoumenitsa i rezervirati kartu za European Seaways između Brindisi i Igoumenitsa. European Seaways ima 6 prelazaka tjedno u Igoumenitsa iz Brindisi, a vrijeme putovanja je 10 sati. Više informacija o European Seaways
10 sati
6 prelazaka tjedno
A-Ships Management Brindisi Igoumenitsa
A-Ships Management
Tvrtka A-Ships Management osigurava prijelaze u Italija i Grčka, a posebno pomorske veze između luka Brindisi i Igoumenitsa. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Brindisi-Igoumenitsa i rezervirati kartu za A-Ships Management između Brindisi i Igoumenitsa. Više informacija o A-Ships Management
Grimaldi Lines Brindisi Igoumenitsa
Grimaldi Lines
Osnovan 1947., Grimaldi Lines ima sjedište u Napulju, Italija. Nudi trajektne prijelaze do nekoliko odredišta u Europi i Sjevernoj Africi. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Brindisi-Igoumenitsa i rezervirati kartu za Grimaldi Lines između Brindisi i Igoumenitsa. Grimaldi Lines ima 11 prelazaka tjedno u Igoumenitsa iz Brindisi, a vrijeme putovanja je 7 sati 30 min. Više informacija o Grimaldi Lines
7 sati 30 min
11 prelazaka tjedno
Egnatia Seaways Brindisi Igoumenitsa
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways je trajektna kompanija sa sjedištem u Grčkoj koja nudi prijevoze Egejskim morem između Grčke i Turske. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Brindisi-Igoumenitsa i rezervirati kartu za Egnatia Seaways između Brindisi i Igoumenitsa. Više informacija o Egnatia Seaways
Endeavor Lines Brindisi Igoumenitsa
Endeavor Lines
Endeavour Lines trajektna je tvrtka sa sjedištem u Grčkoj koja nudi prijelaze do raznih odredišta u Grčkoj, Turskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Brindisi-Igoumenitsa i rezervirati kartu za Endeavor Lines između Brindisi i Igoumenitsa. Više informacija o Endeavor Lines

Odakle polaze trajekti u Brindisi? Gdje brodovi stižu u Igoumenitsa?

Polazna luka u Brindisi

Trajekti Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways ili Endeavor Lines polaze za Igoumenitsa iz sljedećih luka Brindisi:

Brindisi Costa Morena Terrare
Kartica
Brindisi
Kartica

Luka dolaska u Igoumenitsa

Brodovi Endeavor Lines, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines, A-Ships Management, European Seaways ili Agoudimos Lines stižu u Igoumenitsa iz sljedećih luka:

Igoumenitsa
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Brindisi i Igoumenitsa
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Brindisi do Igoumenitsa, trebat će vam najmanje 7 sati 30 min da prijeđete 234 km između Brindisi i Igoumenitsa.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Brindisi i Igoumenitsa) i trajektnoj tvrtki (Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways i Endeavor Lines). Trenutno postoji 2 prelazaka dnevno između Brindisi i Igoumenitsa.

Postoji 6 brodarskih kompanija koje povezuju Brindisi i Igoumenitsa: Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways i Endeavor Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries.

Prije rezervacije usporedite cijene ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Brindisi Igoumenitsa, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Brindisi i Igoumenitsa prijeći ćete 234 km.

Za vožnju brodom od Brindisi do Igoumenitsa možete pronaći cijene između 60 € za najnižu i 310 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 140 €.

Prvi brod polazi u 13:00 za Igoumenitsa iz luke Brindisi.

Posljednji brod za Igoumenitsa obično isplovljava u 22:00 iz luke Brindisi.

Kako se odvija trajektni prijelaz Brindisi Igoumenitsa?

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Brindisi Igoumenitsa prelazak mora. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Brindisi Igoumenitsa na trajektima ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines ili European Seaways, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Brindisi do iskrcaja u Igoumenitsa. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Brindisi i Igoumenitsa.

Ukrcaj u Brindisi

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Brindisi Igoumenitsa:

  • Raspored prezentacija u luci Brindisi / Morate stići u luku Brindisi dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Endeavor Lines, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines, A-Ships Management, European Seaways ili Agoudimos Lines. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Brindisi Igoumenitsa / Na trajektnom terminalu Brindisi pronađite šaltere Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways ili Endeavor Lines i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na brod za Igoumenitsa / Na trajektnom terminalu Brindisi emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways ili Endeavor Lines za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Život na trajektu između Brindisi i Igoumenitsa

Na brodu Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways ili Endeavor Lines svatko ima svoju filozofiju putovanja. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Iskrcaj s trajekta u Igoumenitsa

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Igoumenitsa:

  • Luka Igoumenitsa je na vidiku / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Nema smisla žuriti. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Igoumenitsa.
  • Ako ste u kabini. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Igoumenitsa.
  • Siđite s broda i istražite Igoumenitsa / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. U Igoumenitsa ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš odmor u Igoumenitsa počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska