Preporučena ruta
Barcelona
Izravno putovanje do Ciutadella de Menorca trajekt
Ciutadella de Menorca
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Barcelona
Putovanje trajekt za Alcudia
Alcudia
Putovanje trajekt za Ciutadella de Menorca
Ciutadella de Menorca
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Barcelona do Ciutadella de Menorca?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Barcelona - Ciutadella de Menorca? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Barcelona do Ciutadella de Menorca zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Barcelona do Ciutadella de Menorca može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Barcelona do Ciutadella de Menorca bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar ili Corsica Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Barcelona Ciutadella de Menorca prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Trasmed, Grandi Navi Veloci ili Baleària nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Barcelona i Ciutadella de Menorca, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Barcelona - Ciutadella de Menorca

Polazna luka
Barcelona
Španija
Katalonija
Luka dolaska
Ciutadella de Menorca
Španija
Balearski otoci
Udaljenost
206 km
Trajektne tvrtke
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines
Učestalost križanja
14 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
3 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Barcelona Ciutadella de Menorca: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Barcelona do Ciutadella de Menorca pronaći ćete karte između 51 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 377 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Barcelona Ciutadella de Menorca je 147 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Barcelona do Ciutadella de Menorca je 7 sati 18 min. Najsporijim trajektima trebat će 10 sati da stignu do Ciutadella de Menorca, dok će najbrži brodovi stići u Ciutadella de Menorca za 3 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Barcelona u 08:00. Posljednji brod za Ciutadella de Menorca napušta luku Barcelona u 22:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Barcelona Ciutadella de Menorca
147 €
Raspon cijena trajekta Barcelona Ciutadella de Menorca (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
51 € - 377 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Barcelona Ciutadella de Menorca
7 sati 18 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Ciutadella de Menorca
08:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Ciutadella de Menorca
22:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Ciutadella de Menorca
06:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Ciutadella de Menorca
20:00

Zašto ići trajektom iz Barcelona u Ciutadella de Menorca?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Barcelona do Ciutadella de Menorca može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Ciutadella de Menorca. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Barcelona-Ciutadella de Menorca idealno prijevozno sredstvo.

Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Barcelona Ciutadella de Menorca potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Ciutadella de Menorca ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Barcelona do Ciutadella de Menorca, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Kao obitelj, trajekt je idealan!
Ako imate djecu, nećete pronaći nijedan drugi način prijevoza tako ugodan kao što je trajekt za odlazak s obitelji iz Barcelona u Ciutadella de Menorca. Tamo je sve lakše. Čim napustite Barcelona, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Vaša će djeca dugo pamtiti pomorski prijelaz između Barcelona i Ciutadella de Menorca.

Koje tvrtke pružaju usluge između Barcelona i Ciutadella de Menorca?

Ako želite putovati između Barcelona i Ciutadella de Menorca trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Trasmed, Grandi Navi Veloci ili Baleària koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Trasmed Barcelona Ciutadella de Menorca
Trasmed
Tvrtka Trasmed osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Barcelona i Ciutadella de Menorca. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Barcelona-Ciutadella de Menorca i rezervirati kartu za Trasmed između Barcelona i Ciutadella de Menorca. Više informacija o Trasmed
Grandi Navi Veloci Barcelona Ciutadella de Menorca
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci je talijanska tvrtka i jedna od vodećih u prijevozu putnika na Mediteranu. Opslužuje Italiju (Sicilija i Sardinija), Španjolsku, Tunis, Alžir, Francusku i Maroko. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Barcelona-Ciutadella de Menorca i rezervirati kartu za Grandi Navi Veloci između Barcelona i Ciutadella de Menorca. Više informacija o Grandi Navi Veloci
Baleària Barcelona Ciutadella de Menorca
Baleària
Osnovana 1997., Baleària je trajektna kompanija sa sjedištem u Valenciji, Španjolska. Nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Barcelona-Ciutadella de Menorca i rezervirati kartu za Baleària između Barcelona i Ciutadella de Menorca. Baleària ima 14 prelazaka tjedno u Ciutadella de Menorca iz Barcelona, a vrijeme putovanja je 3 sati 30 min. Više informacija o Baleària
3 sati 30 min
14 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Barcelona? Gdje brodovi stižu u Ciutadella de Menorca?

Polazna luka u Barcelona

Trajekti Trasmed, Grandi Navi Veloci ili Baleària polaze za Ciutadella de Menorca iz sljedećih luka Barcelona:

Barcelona
Kartica

Sa stanice

Sa stanice Barcelona-Sants

Najjednostavniji i najekonomičniji način da dođete do trajektnog terminala s ove postaje je uzeti liniju podzemne željeznice L3 koja će vas odvesti izravno do trajektne luke u Barceloni. Za ovo putovanje potrebno je oko 20 minuta i cijena karte za metro.

Na izlazu s kolodvora također ćete pronaći taksije kako biste lako stigli do luke za manje od 15 minuta. Cijena putovanja će stoga biti puno viša od vožnje javnim prijevozom. Dopustite oko 15 eura.

Sa stanice Barcelona-Francia

Ova postaja udaljena je 1,5 km od trajektnog terminala. Ako nemate previše prtljage, do trajektnog terminala možete stići za 20 minuta

Ako želite ići javnim prijevozom, autobusne linije D20 i H14 trebaju vam oko 15 minuta.

Iz zračne luke Josep Tarradellas Barcelona-El Prat (BCN)

Ako stignete u zračnu luku Barcelona, ​​imate nekoliko opcija za dolazak do trajektnog terminala.

  1. Prijevoz do zračne luke: prijevoz do zračne luke dostupan je od zračne luke do trajektnog terminala s vezom na liniju podzemne željeznice L3. Kartu možete kupiti u zračnoj luci na šalteru prijevoza. Putovanje traje oko 30 minuta, a cijena je oko 10 €.

  2. Metro: Također možete uzeti metro da biste došli do trajektnog terminala iz zračne luke. Uzmite liniju L9 Sud ili "L9S" na terminalu 1 ili 2 zračne luke i siđite na stanici "Zona Universitària". Odatle idite linijom podzemne željeznice L3 do stanice "Drassanes", koja se nalazi u blizini trajektnog terminala.

Dođite automobilom do trajektnog terminala u Barceloni

Ako želite do trajektnog terminala doći automobilom, evo detaljnih uputa s glavnih prometnica:

  1. S autoceste AP-7 izađite na izlaz 21 prema Barceloni Centre/Port Vell.
  2. Nastavite autocestom Ronda Litoral (B-10) i idite na izlaz 21 prema Paral·lel/Montjuïc.
  3. Slijedite znakove za Parall·el i nastavite duž avenije do trajektnog terminala.

Trajanje putovanja automobilom ovisi o prometu, ali općenito se procjenjuje na 20 do 30 minuta od glavnih cesta. Naknade za parkiranje na trajektnom terminalu variraju ovisno o duljini parkiranja.

Luka dolaska u Ciutadella de Menorca

Brodovi Baleària, Grandi Navi Veloci ili Trasmed stižu u Ciutadella de Menorca iz sljedećih luka:

Ciutadella
Kartica
Ciutadella
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Barcelona i Ciutadella de Menorca
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Barcelona do Ciutadella de Menorca, trebat će vam najmanje 3 sati 30 min da prijeđete 206 km između Barcelona i Ciutadella de Menorca.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Barcelona i Ciutadella de Menorca) i trajektnoj tvrtki (Trasmed, Grandi Navi Veloci i Baleària). Trenutno postoji 14 prelazaka tjedno između Barcelona i Ciutadella de Menorca.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Barcelona i Ciutadella de Menorca: Trasmed, Grandi Navi Veloci i Baleària.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Barcelona Ciutadella de Menorca, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Barcelona i Ciutadella de Menorca prijeći ćete 206 km.

Za vožnju brodom od Barcelona do Ciutadella de Menorca možete pronaći cijene između 51 € za najnižu i 377 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 147 €.

Prvi brod polazi u 08:00 za Ciutadella de Menorca iz luke Barcelona.

Posljednji brod za Ciutadella de Menorca obično isplovljava u 22:00 iz luke Barcelona.

Kako funkcionira trajektni prijelaz Barcelona Ciutadella de Menorca?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Barcelona i Ciutadella de Menorca. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar ili Corsica Ferries, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Barcelona do izlaska u Ciutadella de Menorca. Također ćete pronaći praktične informacije o Barcelona i Ciutadella de Menorca.

Ukrcaj u Barcelona

Prije nego što započne putovanje trajektom Barcelona Ciutadella de Menorca, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Barcelona / Javite se na trajektnom terminalu Barcelona u roku koji odredi tvrtka Trasmed, Grandi Navi Veloci ili Baleària. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registracija za prijelaz Barcelona Ciutadella de Menorca / Idite do šaltera Baleària, Grandi Navi Veloci ili Trasmed na trajektnom terminalu Barcelona kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Ciutadella de Menorca / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Barcelona koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Trasmed, Grandi Navi Veloci ili Baleària za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu između Barcelona i Ciutadella de Menorca

Na brodu Trasmed, Grandi Navi Veloci ili Baleària svatko ima svoju filozofiju putovanja. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Trajekt se približava Ciutadella de Menorca, iskrcaj je neminovan!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Ciutadella de Menorca:

  • Približavanje luci Ciutadella de Menorca / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Stoga nema smisla žuriti. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Ciutadella de Menorca na vanjskoj palubi.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Ciutadella de Menorca.
  • Siđite s broda i istražite Ciutadella de Menorca / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Još je brže kada ste pješak. Carinsko osoblje u luci Ciutadella de Menorca može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš boravak u Ciutadella de Menorca počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska