Alcudia
Izravno putovanje do Ciutadella de Menorca trajekt
Ciutadella de Menorca
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Alcudia do Ciutadella de Menorca?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Alcudia - Ciutadella de Menorca? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Alcudia do Ciutadella de Menorca zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Alcudia do Ciutadella de Menorca može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Alcudia do Ciutadella de Menorca bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines ili Trasmed. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Alcudia Ciutadella de Menorca prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ili Corsica Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Alcudia i Ciutadella de Menorca, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Alcudia - Ciutadella de Menorca

Polazna luka
Alcudia
Španija
Balearski otoci
Luka dolaska
Ciutadella de Menorca
Španija
Balearski otoci
Udaljenost
62 km
Trajektne tvrtke
Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed
Učestalost križanja
6 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 10 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Alcudia Ciutadella de Menorca: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Alcudia do Ciutadella de Menorca pronaći ćete karte između 64 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 285 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Alcudia Ciutadella de Menorca je 139 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Alcudia do Ciutadella de Menorca je 1 sati 24 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati da stignu do Ciutadella de Menorca, dok će najbrži brodovi stići u Ciutadella de Menorca za 1 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Alcudia u 04:30. Posljednji brod za Ciutadella de Menorca napušta luku Alcudia u 18:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Alcudia Ciutadella de Menorca
139 €
Raspon cijena trajekta Alcudia Ciutadella de Menorca (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
64 € - 285 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Alcudia Ciutadella de Menorca
1 sati 24 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Ciutadella de Menorca
04:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Ciutadella de Menorca
18:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Ciutadella de Menorca
06:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Ciutadella de Menorca
19:45

Zašto ići trajektom iz Alcudia u Ciutadella de Menorca?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Alcudia do Ciutadella de Menorca može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Ciutadella de Menorca. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Alcudia-Ciutadella de Menorca idealno prijevozno sredstvo.

Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
U našem društvu sve se uvijek mora odvijati brzo. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ili Corsica Ferries na udaljenosti od 62 km koja dijeli Alcudia i Ciutadella de Menorca bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Možda će vam se čak učiniti da je vaš Alcudia Ciutadella de Menorca prijelaz malo prekratak!
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Alcudia do Ciutadella de Menorca, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Alcudia do Ciutadella de Menorca. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. Naprotiv, na liniji Alcudia Ciutadella de Menorca na trajektu Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ili Corsica Ferries imat ćete mnogo prilika za zabavu, šetnju vanjskom palubom, pa čak i sunčanje ljeti. Potpuno drugačije iskustvo od leta!

Koje tvrtke pružaju usluge između Alcudia i Ciutadella de Menorca?

Ako želite putovati između Alcudia i Ciutadella de Menorca trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ili Corsica Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Acciona Trasmediterránea Alcudia Ciutadella de Menorca
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea osnovana je 1989. godine i ima sjedište u Barceloni, Španjolska. Tvrtka opslužuje regije Sredozemnog mora u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Alcudia-Ciutadella de Menorca i rezervirati kartu za Acciona Trasmediterránea između Alcudia i Ciutadella de Menorca. Acciona Trasmediterránea ima 12 prelazaka tjedno u Ciutadella de Menorca iz Alcudia, a vrijeme putovanja je 1 sati 50 min. Više informacija o Acciona Trasmediterránea
1 sati 50 min
12 prelazaka tjedno
Trasmed Alcudia Ciutadella de Menorca
Trasmed
Tvrtka Trasmed osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Alcudia i Ciutadella de Menorca. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Alcudia-Ciutadella de Menorca i rezervirati kartu za Trasmed između Alcudia i Ciutadella de Menorca. Više informacija o Trasmed
Menorca Lines Alcudia Ciutadella de Menorca
Menorca Lines
Tvrtka Menorca Lines osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Alcudia i Ciutadella de Menorca. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Alcudia-Ciutadella de Menorca i rezervirati kartu za Menorca Lines između Alcudia i Ciutadella de Menorca. Više informacija o Menorca Lines
Iscomar Alcudia Ciutadella de Menorca
Iscomar
Tvrtka Iscomar osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Alcudia i Ciutadella de Menorca. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Alcudia-Ciutadella de Menorca i rezervirati kartu za Iscomar između Alcudia i Ciutadella de Menorca. Više informacija o Iscomar
Baleària Alcudia Ciutadella de Menorca
Baleària
Osnovana 1997., Baleària je trajektna kompanija sa sjedištem u Valenciji, Španjolska. Nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Alcudia-Ciutadella de Menorca i rezervirati kartu za Baleària između Alcudia i Ciutadella de Menorca. Baleària ima 4 prelazaka dnevno u Ciutadella de Menorca iz Alcudia, a vrijeme putovanja je 1 sati 10 min. Više informacija o Baleària
1 sati 10 min
4 prelazaka dnevno
Corsica Ferries Alcudia Ciutadella de Menorca
Corsica Ferries
Corsica Ferries je francusko-talijanska trajektna kompanija koja opslužuje Korziku i Sardiniju iz kontinentalne Francuske i Italije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Alcudia-Ciutadella de Menorca i rezervirati kartu za Corsica Ferries između Alcudia i Ciutadella de Menorca. Više informacija o Corsica Ferries

Odakle polaze trajekti u Alcudia? Gdje brodovi stižu u Ciutadella de Menorca?

Polazna luka u Alcudia

Trajekti Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ili Corsica Ferries polaze za Ciutadella de Menorca iz sljedećih luka Alcudia:

La Alcudia
Kartica

Luka dolaska u Ciutadella de Menorca

Brodovi Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed ili Acciona Trasmediterránea stižu u Ciutadella de Menorca iz sljedećih luka:

Ciutadella
Kartica
Ciutadella
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Alcudia do Ciutadella de Menorca, trebat će vam najmanje 1 sati 10 min da prijeđete 62 km između Alcudia i Ciutadella de Menorca.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Alcudia i Ciutadella de Menorca) i trajektnoj tvrtki (Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària i Corsica Ferries). Trenutno postoji 6 prelazaka dnevno između Alcudia i Ciutadella de Menorca.

Postoji 6 brodarskih kompanija koje povezuju Alcudia i Ciutadella de Menorca: Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària i Corsica Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed.

Prije rezervacije usporedite cijene Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Alcudia Ciutadella de Menorca, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Alcudia i Ciutadella de Menorca prijeći ćete 62 km.

Za vožnju brodom od Alcudia do Ciutadella de Menorca možete pronaći cijene između 64 € za najnižu i 285 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 139 €.

Prvi brod polazi u 04:30 za Ciutadella de Menorca iz luke Alcudia.

Posljednji brod za Ciutadella de Menorca obično isplovljava u 18:30 iz luke Alcudia.

Kako funkcionira trajektni prijelaz Alcudia Ciutadella de Menorca?

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Alcudia i Ciutadella de Menorca, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines ili Trasmed, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Alcudia do izlaska u Ciutadella de Menorca. Također ćete pronaći praktične informacije o Alcudia i Ciutadella de Menorca.

Ukrcaj u Alcudia

Prije nego što započne putovanje trajektom Alcudia Ciutadella de Menorca, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Alcudia / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ili Corsica Ferries) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Alcudia. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registracija za prijelaz Alcudia Ciutadella de Menorca / Idite do šaltera Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed ili Acciona Trasmediterránea na trajektnom terminalu Alcudia kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na brod za Ciutadella de Menorca / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Alcudia koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ili Corsica Ferries za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu Alcudia Ciutadella de Menorca trajekta

Na brodu Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ili Corsica Ferries svatko ima svoju filozofiju putovanja. Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Trajekt se približava Ciutadella de Menorca, iskrcaj je neminovan!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Ciutadella de Menorca:

  • Približavanje luci Ciutadella de Menorca / Nije moguće da se pridružite garaži prije nego što vas tamo pozove ekipa. Stoga nema smisla žuriti. Ako želite pričekati, savjetujemo vam da se divite ulazu u luku Ciutadella de Menorca s vanjskih paluba.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Alcudia u Ciutadella de Menorca u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Ciutadella de Menorca.
  • Siđite s broda i istražite Ciutadella de Menorca / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Još je brže kada ste pješak. U Ciutadella de Menorca ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš boravak u Ciutadella de Menorca počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska