Preporučena ruta
Atena
Izravno putovanje do Syros trajekt
Syros
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Atena
Putovanje trajekt za Tinos
Tinos
Putovanje trajekt za Syros
Syros
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Atena do Syros?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Atena - Syros? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Atena do Syros zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Atena do Syros može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Atena do Syros bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways ili Cyclades Fast Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Atena Syros prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Atena i Syros, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Atena - Syros

Polazna luka
Atena
Grčka
Atika
Luka dolaska
Syros
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
135 km
Trajektne tvrtke
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines
Učestalost križanja
4 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 55 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Atena Syros: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Atena do Syros pronaći ćete karte između 37 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 224 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Atena Syros je 121 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Atena do Syros je 3 sati 6 min. Najsporijim trajektima trebat će 3 sati 50 min da stignu do Syros, dok će najbrži brodovi stići u Syros za 2 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Atena u 07:00. Posljednji brod za Syros napušta luku Atena u 18:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Atena Syros
121 €
Raspon cijena trajekta Atena Syros (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
37 € - 224 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Atena Syros
3 sati 6 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Syros
07:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Syros
18:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Syros
09:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Syros
21:45

Zašto ići trajektom iz Atena u Syros?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Atena do Syros može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Syros. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Atena-Syros idealno prijevozno sredstvo.

Uživajte u svježem morskom zraku
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. Tijekom prijelaza Atena Syros, pristupite vanjskim dijelovima broda Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines ili Sea Jets kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Syros započnete puni energije.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Atena i Syros kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Atena, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Vaša će djeca dugo pamtiti pomorski prijelaz između Atena i Syros.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Putovanje trajektom Atena Syros je suprotno! Na brodu, ovisno o brodu Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines ili Sea Jets u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Nema sumnje da ćete u Syros stići potpuno opušteni.

Koje tvrtke pružaju usluge između Atena i Syros?

Ako želite putovati između Atena i Syros trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Atena Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Atena-Syros i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Atena i Syros. Više informacija o Hellenic Seaways
Blue Star Ferries Atena Syros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Atena-Syros, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Atena-Syros i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Atena i Syros. Blue Star Ferries ima 3 prelazaka dnevno u Syros iz Atena, a vrijeme putovanja je 3 sati 30 min. Više informacija o Blue Star Ferries
3 sati 30 min
3 prelazaka dnevno
Cyclades Fast Ferries Atena Syros
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries osnovan je 2003. godine sa sjedištem u Grčkoj. Nudi brze prijelaze između grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Atena-Syros i rezervirati kartu za Cyclades Fast Ferries između Atena i Syros. Više informacija o Cyclades Fast Ferries
Aegean Speed Lines Atena Syros
Aegean Speed Lines
Aegean Speed ​​​​Lines je trajektna tvrtka sa sjedištem u Grčkoj koja nudi trajektne usluge između grčkih otoka i luka na grčkom kopnu. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Atena-Syros i rezervirati kartu za Aegean Speed Lines između Atena i Syros. Više informacija o Aegean Speed Lines
Minoan Lines Atena Syros
Minoan Lines
Minoan Lines je grčka brodarska tvrtka osnovana 1972. koja pruža prijevoz putnika u Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Atena-Syros i rezervirati kartu za Minoan Lines između Atena i Syros. Više informacija o Minoan Lines
Sea Jets Atena Syros
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Atena-Syros i rezervirati kartu za Sea Jets između Atena i Syros. Sea Jets ima 7 prelazaka tjedno u Syros iz Atena, a vrijeme putovanja je 1 sati 55 min. Više informacija o Sea Jets
1 sati 55 min
7 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Atena? Gdje brodovi stižu u Syros?

Polazna luka u Atena

Trajekti Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines ili Sea Jets polaze za Syros iz sljedećih luka Atena:

Athens Piraeus E1
Kartica
Athens Piraeus E6
Kartica

Sa željezničke stanice u Ateni?

Ako stignete na željeznički ili autobusni kolodvor u Ateni i želite doći do trajektnog terminala Pirej, imate nekoliko opcija.

1. Taksijem: Najpraktičnije i najbrže rješenje je uzeti taksi do trajektnog terminala. Vrijeme putovanja ovisit će o prometu, ali općenito je oko 35-45 minuta. Prosječna cijena vožnje taksijem je oko 25 do 45 eura, ovisno o prometu i odabranoj ruti.

2. Podzemnom željeznicom: Još jedna ekonomična i vrlo praktična opcija je korištenje podzemne željeznice do trajektnog terminala. Možete krenuti linijom M1 (zelena linija) sa željezničke ili autobusne stanice i sići na stanici "Piraeus". Putovanje traje oko 30 minuta, a cijena karte je oko 1,40 eura. Kad stignete na stanicu "Piraeus", lako možete prošetati do trajektnog terminala.

Iz atenske zračne luke?

Ako stignete u zračnu luku u Ateni i želite stići do trajektnog terminala, evo dostupnih opcija:

1. Taksijem: Najpraktičnije i najbrže rješenje je uzeti taksi do trajektnog terminala. Trajanje putovanja ovisit će o prometu, ali općenito je oko 1 sat do 1 sat i 20 minuta. Prosječna cijena vožnje taksijem je oko 70 eura, ovisno o prometu i odabranoj ruti.

2. Autobusom: Vrlo praktično i ekonomično rješenje je uzeti autobus X96 koji povezuje atensku zračnu luku Eleftherios-Venizélos izravno s trajektnim terminalom Pirej. I dalje je potrebno sat i pol da se završi ova ruta.

3. Podzemnom željeznicom: Još jedna ekonomična opcija je korištenje podzemne željeznice. Možete ići linijom podzemne željeznice M3 (plava linija) od zračne luke i sići na krajnjem kolodvoru, stanici "Piraeus". Ukupno trajanje ovog izravnog putovanja između zračne luke i terminala je otprilike 60 do 80 minuta.

Automobilom s glavnih cesta?

Ako radije koristite svoj automobil da dođete do trajektnog terminala s glavnih cesta, evo detaljnih uputa:

S mreže autocesta: Ako dolazite sa sjevera Atene, autocesta E75 će vas vrlo lako odvesti do trajektnog terminala prateći znakove za izlaz "Piraeus". Zatim ćete nastaviti glavnom cestom sve dok ne dođete do trajektnog terminala Pirej. Budite oprezni jer promet u Ateni može biti vrlo gust s brojnim zastojima.

Važno je napomenuti da trajektni terminal Pirej ima parkirališta na kojima možete parkirati automobil za vrijeme trajanja putovanja. Cijene parkiranja variraju ovisno o duljini parkiranja.

Luka dolaska u Syros

Brodovi Sea Jets, Minoan Lines, Aegean Speed Lines, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ili Hellenic Seaways stižu u Syros iz sljedećih luka:

Port of Siros Ermoupoli
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Atena i Syros
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Atena do Syros, trebat će vam najmanje 1 sati 55 min da prijeđete 135 km između Atena i Syros.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Atena i Syros) i trajektnoj tvrtki (Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines i Sea Jets). Trenutno postoji 4 prelazaka dnevno između Atena i Syros.

Postoji 6 brodarskih kompanija koje povezuju Atena i Syros: Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Atena Syros, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Atena i Syros prijeći ćete 135 km.

Za vožnju brodom od Atena do Syros možete pronaći cijene između 37 € za najnižu i 224 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 121 €.

Prvi brod polazi u 07:00 za Syros iz luke Atena.

Posljednji brod za Syros obično isplovljava u 18:00 iz luke Atena.

Kako funkcionira trajektni prijelaz Atena Syros?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Atena i Syros. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Atena do iskrcaja u Syros kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways i Cyclades Fast Ferries. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Atena i Syros.

Spreman za ukrcaj u Atena

Prije nego što započne putovanje trajektom Atena Syros, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Atena / Morate stići u luku Atena dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Sea Jets, Minoan Lines, Aegean Speed Lines, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ili Hellenic Seaways. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registracija za prijelaz Atena Syros / Na trajektnom terminalu Atena pronađite šaltere Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines ili Sea Jets i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Syros / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Atena koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Sea Jets, Minoan Lines, Aegean Speed Lines, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ili Hellenic Seaways dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Na brodu Atena Syros trajekta

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines ili Sea Jets po želji. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Trajekt se približava Syros, iskrcaj je neminovan!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Syros:

  • Luka Syros je na vidiku / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Syros. Stoga nema potrebe za žurbom. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Syros s palube broda.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Atena u Syros u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Syros.
  • Siđite s broda i istražite Syros / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Još je brže kada ste pješak. Carinsko osoblje u luci Syros može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš odmor u Syros počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska