Preporučena ruta
Atena
Izravno putovanje do Kissamos trajekt
Kissamos
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Atena
Putovanje trajekt za Kythira
Kythira
Putovanje trajekt za Kissamos
Kissamos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Atena do Kissamos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Atena - Kissamos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Atena do Kissamos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Atena do Kissamos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Atena do Kissamos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Atena Kissamos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Atena i Kissamos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Atena - Kissamos

Polazna luka
Atena
Grčka
Atika
Luka dolaska
Kissamos
Grčka
Kreta
Udaljenost
276 km
Trajektne tvrtke
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Atena Kissamos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Atena do Kissamos pronaći ćete karte između 23 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 180 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Atena Kissamos je 102 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Atena do Kissamos je 10 sati 44 min. Najsporijim trajektima trebat će 10 sati 50 min da stignu do Kissamos, dok će najbrži brodovi stići u Kissamos za 10 sati 25 min. Prvi trajekt polazi iz luke Atena u 10:00. Posljednji brod za Kissamos napušta luku Atena u 15:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Atena Kissamos
102 €
Raspon cijena trajekta Atena Kissamos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
23 € - 180 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Atena Kissamos
10 sati 44 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Kissamos
10:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Kissamos
15:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Kissamos
01:50
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Kissamos
20:25

Zašto ići trajektom iz Atena u Kissamos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Atena do Kissamos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Kissamos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Atena-Kissamos idealno prijevozno sredstvo.

Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Atena i Kissamos kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve lakše. Čim napustite Atena, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Kissamos vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Atena i Kissamos vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.
Odmor u kabini
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Atena Kissamos ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.
Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Osoblje Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Atena do vašeg napuštanja broda u Kissamos. On će vas orijentirati oko broda, odvesti do vaše kabine, poslužit će vas u restoranu i odgovoriti na sva pitanja. Informacijski pult je gotovo uvijek prisutan na glavnoj palubi broda.

Koje tvrtke pružaju usluge između Atena i Kissamos?

Ako želite putovati između Atena i Kissamos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Lane Sea Lines Atena Kissamos
Lane Sea Lines
Tvrtka Lane Sea Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Atena i Kissamos. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Atena-Kissamos i rezervirati kartu za Lane Sea Lines između Atena i Kissamos. Više informacija o Lane Sea Lines
Sea Jets Atena Kissamos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Atena-Kissamos i rezervirati kartu za Sea Jets između Atena i Kissamos. Više informacija o Sea Jets
LANE Sea Line Atena Kissamos
LANE Sea Line
LANE Sea Line osnovan je 1985. godine sa sjedištem u Bariju, Italija. Tvrtka opslužuje luke na Jadranskom moru u Italiji i Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Atena-Kissamos i rezervirati kartu za LANE Sea Line između Atena i Kissamos. Više informacija o LANE Sea Line

Odakle polaze trajekti u Atena? Gdje brodovi stižu u Kissamos?

Polazna luka u Atena

Trajekti Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line polaze za Kissamos iz sljedećih luka Atena:

Athens Piraeus E1
Kartica
Athens Piraeus E6
Kartica

Sa željezničke stanice u Ateni?

Ako stignete na željeznički ili autobusni kolodvor u Ateni i želite doći do trajektnog terminala Pirej, imate nekoliko opcija.

1. Taksijem: Najpraktičnije i najbrže rješenje je uzeti taksi do trajektnog terminala. Vrijeme putovanja ovisit će o prometu, ali općenito je oko 35-45 minuta. Prosječna cijena vožnje taksijem je oko 25 do 45 eura, ovisno o prometu i odabranoj ruti.

2. Podzemnom željeznicom: Još jedna ekonomična i vrlo praktična opcija je korištenje podzemne željeznice do trajektnog terminala. Možete krenuti linijom M1 (zelena linija) sa željezničke ili autobusne stanice i sići na stanici "Piraeus". Putovanje traje oko 30 minuta, a cijena karte je oko 1,40 eura. Kad stignete na stanicu "Piraeus", lako možete prošetati do trajektnog terminala.

Iz atenske zračne luke?

Ako stignete u zračnu luku u Ateni i želite stići do trajektnog terminala, evo dostupnih opcija:

1. Taksijem: Najpraktičnije i najbrže rješenje je uzeti taksi do trajektnog terminala. Trajanje putovanja ovisit će o prometu, ali općenito je oko 1 sat do 1 sat i 20 minuta. Prosječna cijena vožnje taksijem je oko 70 eura, ovisno o prometu i odabranoj ruti.

2. Autobusom: Vrlo praktično i ekonomično rješenje je uzeti autobus X96 koji povezuje atensku zračnu luku Eleftherios-Venizélos izravno s trajektnim terminalom Pirej. I dalje je potrebno sat i pol da se završi ova ruta.

3. Podzemnom željeznicom: Još jedna ekonomična opcija je korištenje podzemne željeznice. Možete ići linijom podzemne željeznice M3 (plava linija) od zračne luke i sići na krajnjem kolodvoru, stanici "Piraeus". Ukupno trajanje ovog izravnog putovanja između zračne luke i terminala je otprilike 60 do 80 minuta.

Automobilom s glavnih cesta?

Ako radije koristite svoj automobil da dođete do trajektnog terminala s glavnih cesta, evo detaljnih uputa:

S mreže autocesta: Ako dolazite sa sjevera Atene, autocesta E75 će vas vrlo lako odvesti do trajektnog terminala prateći znakove za izlaz "Piraeus". Zatim ćete nastaviti glavnom cestom sve dok ne dođete do trajektnog terminala Pirej. Budite oprezni jer promet u Ateni može biti vrlo gust s brojnim zastojima.

Važno je napomenuti da trajektni terminal Pirej ima parkirališta na kojima možete parkirati automobil za vrijeme trajanja putovanja. Cijene parkiranja variraju ovisno o duljini parkiranja.

Luka dolaska u Kissamos

Brodovi LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines stižu u Kissamos iz sljedećih luka:

Kissamos
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Atena i Kissamos
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Atena i Kissamos: Lane Sea Lines, Sea Jets i LANE Sea Line.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Atena Kissamos, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Atena i Kissamos prijeći ćete 276 km.

Za vožnju brodom od Atena do Kissamos možete pronaći cijene između 23 € za najnižu i 180 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 102 €.

Prvi brod polazi u 10:00 za Kissamos iz luke Atena.

Posljednji brod za Kissamos obično isplovljava u 15:00 iz luke Atena.

Kako se odvija trajektni prijelaz Atena Kissamos?

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Atena Kissamos prelazak mora. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Atena do iskrcaja u Kissamos kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet LANE Sea Line, Sea Jets i Lane Sea Lines. Također ćete pronaći praktične informacije o Atena i Kissamos.

Spreman za ukrcaj u Atena

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Atena Kissamos, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Atena / Morate stići u luku Atena dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Atena Kissamos / Na trajektnom terminalu Atena pronađite šaltere Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na trajekt za Kissamos / Na trajektnom terminalu Atena emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Život na trajektu između Atena i Kissamos

Na brodu LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Kissamos je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Kissamos:

  • Luka Kissamos je na vidiku / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Stoga nema potrebe za žurbom. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Kissamos na vanjskoj palubi.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Kissamos.
  • Siđite s broda i Kissamos je vaš / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinsko osoblje u luci Kissamos može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš odmor u Kissamos počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska