Kythira
Izravno putovanje do Kissamos trajekt
Kissamos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kythira do Kissamos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kythira - Kissamos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kythira do Kissamos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kythira do Kissamos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kythira do Kissamos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kythira Kissamos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kythira i Kissamos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kythira - Kissamos

Polazna luka
Kythira
Grčka
Atika
Luka dolaska
Kissamos
Grčka
Kreta
Udaljenost
95 km
Trajektne tvrtke
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Kythira Kissamos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Kythira do Kissamos pronaći ćete karte između 14 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 101 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Kythira Kissamos je 58 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Kythira do Kissamos je 3 sati 47 min. Najsporijim trajektima trebat će 3 sati 50 min da stignu do Kissamos, dok će najbrži brodovi stići u Kissamos za 3 sati 40 min. Prvi trajekt polazi iz luke Kythira u 20:00. Posljednji brod za Kissamos napušta luku Kythira u 22:10.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Kythira Kissamos
58 €
Raspon cijena trajekta Kythira Kissamos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
14 € - 101 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Kythira Kissamos
3 sati 47 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Kissamos
20:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Kissamos
22:10
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Kissamos
01:50
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Kissamos
23:50

Zašto ići trajektom iz Kythira u Kissamos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Kythira do Kissamos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Kissamos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Kythira-Kissamos idealno prijevozno sredstvo.

Da ne brinem o broju vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Za prijelaz od Kythira do Kissamos, sve dok su vam svi koferi u automobilu, nije potrebna doplata. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Kissamos. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.
Za udobnost kabine
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Kythira Kissamos ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Kythira i Kissamos kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Kythira, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Vaša će djeca dugo pamtiti pomorski prijelaz između Kythira i Kissamos.

Koje tvrtke pružaju usluge između Kythira i Kissamos?

Ako želite putovati između Kythira i Kissamos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

LANE Sea Line Kythira Kissamos
LANE Sea Line
LANE Sea Line osnovan je 1985. godine sa sjedištem u Bariju, Italija. Tvrtka opslužuje luke na Jadranskom moru u Italiji i Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kythira-Kissamos i rezervirati kartu za LANE Sea Line između Kythira i Kissamos. Više informacija o LANE Sea Line
Sea Jets Kythira Kissamos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kythira-Kissamos i rezervirati kartu za Sea Jets između Kythira i Kissamos. Više informacija o Sea Jets
Lane Sea Lines Kythira Kissamos
Lane Sea Lines
Tvrtka Lane Sea Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Kythira i Kissamos. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kythira-Kissamos i rezervirati kartu za Lane Sea Lines između Kythira i Kissamos. Više informacija o Lane Sea Lines

Odakle polaze trajekti u Kythira? Gdje brodovi stižu u Kissamos?

Polazna luka u Kythira

Trajekti LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines polaze za Kissamos iz sljedećih luka Kythira:

Kythira
Kartica

Luka dolaska u Kissamos

Brodovi Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line stižu u Kissamos iz sljedećih luka:

Kissamos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Kythira i Kissamos: LANE Sea Line, Sea Jets i Lane Sea Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Kythira Kissamos, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Kythira i Kissamos prijeći ćete 95 km.

Za vožnju brodom od Kythira do Kissamos možete pronaći cijene između 14 € za najnižu i 101 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 58 €.

Prvi brod polazi u 20:00 za Kissamos iz luke Kythira.

Posljednji brod za Kissamos obično isplovljava u 22:10 iz luke Kythira.

Kako se odvija trajektni prijelaz Kythira Kissamos?

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Kythira Kissamos prelazak mora. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Kythira do iskrcaja u Kissamos kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet LANE Sea Line, Sea Jets i Lane Sea Lines. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Kythira i Kissamos.

Spreman za ukrcaj u Kythira

Prije nego što započne putovanje trajektom Kythira Kissamos, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Kythira / Morate stići u luku Kythira dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Kythira Kissamos / Na trajektnom terminalu Kythira pronađite šaltere LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na trajekt za Kissamos / Na trajektnom terminalu Kythira emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Na brodu između Kythira i Kissamos

Na brodu Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Kissamos je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Kissamos:

  • Luka Kissamos je na vidiku / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Stoga nema potrebe za žurbom. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Kissamos.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Kissamos.
  • Siđite s broda i Kissamos je vaš / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinska provjera ne može se isključiti u Kissamos. Konačno, vaš odmor u Kissamos počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska