Preporučena ruta
Atena
Izravno putovanje do Kimolos trajekt
Kimolos
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Atena
Putovanje trajekt, let za Miloš
Miloš
Putovanje trajekt za Kimolos
Kimolos
Saznajte cijene
Atena
Putovanje trajekt za Serifos
Serifos
Putovanje trajekt za Kimolos
Kimolos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Atena do Kimolos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Atena - Kimolos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Atena do Kimolos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Atena do Kimolos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Atena do Kimolos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines ili Aegean Sea Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Atena Kimolos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Sea Jets, Aegean Speed Lines ili Zante Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Atena i Kimolos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Atena - Kimolos

Polazna luka
Atena
Grčka
Atika
Luka dolaska
Kimolos
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
152 km
Trajektne tvrtke
Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Hellenic Seaways
Učestalost križanja
10 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
3 sati 55 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Atena Kimolos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Atena do Kimolos pronaći ćete karte između 35 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 164 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Atena Kimolos je 100 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Atena do Kimolos je 6 sati 15 min. Najsporijim trajektima trebat će 6 sati 35 min da stignu do Kimolos, dok će najbrži brodovi stići u Kimolos za 5 sati 55 min. Prvi trajekt polazi iz luke Atena u 07:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Atena Kimolos
100 €
Raspon cijena trajekta Atena Kimolos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
35 € - 164 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Atena Kimolos
6 sati 15 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Kimolos
07:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Kimolos
12:55
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Kimolos
13:35

Zašto ići trajektom iz Atena u Kimolos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Atena do Kimolos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Kimolos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Atena-Kimolos idealno prijevozno sredstvo.

Da ne brinem o broju vrećica
Za ostale vrste prijevoza često smo ograničeni na samo 1 kofer, a svaka dodatna prtljaga se naplaćuje. Međutim, kada se u Atena ukrcate na trajekt Sea Jets, Aegean Speed Lines ili Zante Ferries, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Kimolos. Međutim, bilo bi zanimljivo pitati osoblje Sea Jets, Aegean Speed Lines ili Zante Ferries ako brod ima spremište za prtljagu da tamo ostavite svoje kofere dok ne stignete u Kimolos.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Prijelaz brodom Atena Kimolos je upravo suprotno. Trajekti kojima upravljaju Sea Jets, Aegean Speed Lines ili Zante Ferries dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... Nema sumnje da ćete u Kimolos stići potpuno opušteni.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ne postoji ugodnije prijevozno sredstvo od trajekta za putovanje između Atena i Kimolos s obitelji. Tamo je sve lakše. Čim napustite Atena, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Ovo putovanje brodom između Atena i Kimolos ostat će nezaboravan trenutak za vašu djecu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Atena i Kimolos?

Ako želite putovati između Atena i Kimolos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Sea Jets, Aegean Speed Lines ili Zante Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Sea Jets Atena Kimolos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Atena-Kimolos i rezervirati kartu za Sea Jets između Atena i Kimolos. Sea Jets ima 1 prelazaka tjedno u Kimolos iz Atena, a vrijeme putovanja je 3 sati 55 min. Više informacija o Sea Jets
3 sati 55 min
1 prelazaka tjedno
Aegean Speed Lines Atena Kimolos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed ​​​​Lines je trajektna tvrtka sa sjedištem u Grčkoj koja nudi trajektne usluge između grčkih otoka i luka na grčkom kopnu. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Atena-Kimolos i rezervirati kartu za Aegean Speed Lines između Atena i Kimolos. Aegean Speed Lines ima 3 prelazaka tjedno u Kimolos iz Atena, a vrijeme putovanja je 4 sati 55 min. Više informacija o Aegean Speed Lines
4 sati 55 min
3 prelazaka tjedno
Zante Ferries Atena Kimolos
Zante Ferries
Zante Ferries osnovan je 1990. godine sa sjedištem na Zakynthosu u Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Atena-Kimolos i rezervirati kartu za Zante Ferries između Atena i Kimolos. Zante Ferries ima 6 prelazaka tjedno u Kimolos iz Atena, a vrijeme putovanja je 6 sati. Više informacija o Zante Ferries
6 sati
6 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Atena? Gdje brodovi stižu u Kimolos?

Polazna luka u Atena

Trajekti Sea Jets, Aegean Speed Lines ili Zante Ferries polaze za Kimolos iz sljedećih luka Atena:

Athens Piraeus E1
Kartica
Athens Piraeus E6
Kartica

Sa željezničke stanice u Ateni?

Ako stignete na željeznički ili autobusni kolodvor u Ateni i želite doći do trajektnog terminala Pirej, imate nekoliko opcija.

1. Taksijem: Najpraktičnije i najbrže rješenje je uzeti taksi do trajektnog terminala. Vrijeme putovanja ovisit će o prometu, ali općenito je oko 35-45 minuta. Prosječna cijena vožnje taksijem je oko 25 do 45 eura, ovisno o prometu i odabranoj ruti.

2. Podzemnom željeznicom: Još jedna ekonomična i vrlo praktična opcija je korištenje podzemne željeznice do trajektnog terminala. Možete krenuti linijom M1 (zelena linija) sa željezničke ili autobusne stanice i sići na stanici "Piraeus". Putovanje traje oko 30 minuta, a cijena karte je oko 1,40 eura. Kad stignete na stanicu "Piraeus", lako možete prošetati do trajektnog terminala.

Iz atenske zračne luke?

Ako stignete u zračnu luku u Ateni i želite stići do trajektnog terminala, evo dostupnih opcija:

1. Taksijem: Najpraktičnije i najbrže rješenje je uzeti taksi do trajektnog terminala. Trajanje putovanja ovisit će o prometu, ali općenito je oko 1 sat do 1 sat i 20 minuta. Prosječna cijena vožnje taksijem je oko 70 eura, ovisno o prometu i odabranoj ruti.

2. Autobusom: Vrlo praktično i ekonomično rješenje je uzeti autobus X96 koji povezuje atensku zračnu luku Eleftherios-Venizélos izravno s trajektnim terminalom Pirej. I dalje je potrebno sat i pol da se završi ova ruta.

3. Podzemnom željeznicom: Još jedna ekonomična opcija je korištenje podzemne željeznice. Možete ići linijom podzemne željeznice M3 (plava linija) od zračne luke i sići na krajnjem kolodvoru, stanici "Piraeus". Ukupno trajanje ovog izravnog putovanja između zračne luke i terminala je otprilike 60 do 80 minuta.

Automobilom s glavnih cesta?

Ako radije koristite svoj automobil da dođete do trajektnog terminala s glavnih cesta, evo detaljnih uputa:

S mreže autocesta: Ako dolazite sa sjevera Atene, autocesta E75 će vas vrlo lako odvesti do trajektnog terminala prateći znakove za izlaz "Piraeus". Zatim ćete nastaviti glavnom cestom sve dok ne dođete do trajektnog terminala Pirej. Budite oprezni jer promet u Ateni može biti vrlo gust s brojnim zastojima.

Važno je napomenuti da trajektni terminal Pirej ima parkirališta na kojima možete parkirati automobil za vrijeme trajanja putovanja. Cijene parkiranja variraju ovisno o duljini parkiranja.

Luka dolaska u Kimolos

Brodovi Zante Ferries, Aegean Speed Lines ili Sea Jets stižu u Kimolos iz sljedećih luka:

Kimolos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Atena do Kimolos, trebat će vam najmanje 3 sati 55 min da prijeđete 152 km između Atena i Kimolos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Atena i Kimolos) i trajektnoj tvrtki (Sea Jets, Aegean Speed Lines i Zante Ferries). Trenutno postoji 10 prelazaka tjedno između Atena i Kimolos.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Atena i Kimolos: Sea Jets, Aegean Speed Lines i Zante Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Hellenic Seaways.

Prije rezervacije usporedite cijene Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Hellenic Seaways na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Atena Kimolos, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Atena i Kimolos prijeći ćete 152 km.

Za vožnju brodom od Atena do Kimolos možete pronaći cijene između 35 € za najnižu i 164 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 100 €.

Prvi brod polazi u 07:00 za Kimolos iz luke Atena.

Kako se odvija trajektni prijelaz Atena Kimolos?

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Atena Kimolos prelazak mora. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Atena Kimolos na trajektima Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines ili Aegean Sea Lines, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Atena do iskrcaja u Kimolos. Također ćete pronaći praktične informacije o Atena i Kimolos.

Spreman za ukrcaj u Atena

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Atena Kimolos:

  • Vrijeme dolaska u luku Atena / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom Sea Jets, Aegean Speed Lines ili Zante Ferries) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Atena. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Atena Kimolos / Na trajektnom terminalu Atena pronađite šaltere Sea Jets, Aegean Speed Lines ili Zante Ferries i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na brod za Kimolos / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Atena koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Zante Ferries, Aegean Speed Lines ili Sea Jets dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Život na trajektu između Atena i Kimolos

Na brodovima Zante Ferries, Aegean Speed Lines ili Sea Jets ima za svakoga ponešto. Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Iskrcaj s trajekta u Kimolos

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Kimolos:

  • Luka Kimolos je na vidiku / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Nema smisla žuriti. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Kimolos na vanjskoj palubi.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Kimolos.
  • Siđite s broda i Kimolos je vaš / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinsko osoblje u luci Kimolos može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš odmor u Kimolos počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska