Serifos
Izravno putovanje do Kimolos trajekt
Kimolos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Serifos do Kimolos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Serifos - Kimolos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Serifos do Kimolos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Serifos do Kimolos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Serifos do Kimolos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Serifos Kimolos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Serifos i Kimolos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Serifos - Kimolos

Polazna luka
Serifos
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Kimolos
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
41 km
Trajektne tvrtke
Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Učestalost križanja
10 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Serifos Kimolos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Serifos do Kimolos pronaći ćete karte između 8 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 36 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Serifos Kimolos je 19 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Serifos do Kimolos je 1 sati 47 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 5 min da stignu do Kimolos, dok će najbrži brodovi stići u Kimolos za 1 sati 10 min. Prvi trajekt polazi iz luke Serifos u 08:30. Posljednji brod za Kimolos napušta luku Serifos u 11:45.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Serifos Kimolos
19 €
Raspon cijena trajekta Serifos Kimolos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
8 € - 36 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Serifos Kimolos
1 sati 47 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Kimolos
08:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Kimolos
11:45
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Kimolos
09:40
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Kimolos
13:35

Zašto ići trajektom iz Serifos u Kimolos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Serifos do Kimolos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Kimolos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Serifos-Kimolos idealno prijevozno sredstvo.

Odmor u kabini
Iako nije obvezno prijeći iz Serifos u Kimolos rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja automobila kilometrima nije baš opuštajuća, pogotovo ako tome dodate rizik od prometnih gužvi i nesreća. Prijelaz brodom Serifos Kimolos je upravo suprotno. Na brodu, ovisno o brodu Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Nema sumnje da ćete u Kimolos stići potpuno opušteni.
Za brižno osoblje
Osoblje Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Serifos do vašeg napuštanja broda u Kimolos. Možete pronaći 'informacijsku točku' na brodu, većinu vremena na glavnoj palubi.

Koje tvrtke pružaju usluge između Serifos i Kimolos?

Ako želite putovati između Serifos i Kimolos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Aegean Speed Lines Serifos Kimolos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed ​​​​Lines je trajektna tvrtka sa sjedištem u Grčkoj koja nudi trajektne usluge između grčkih otoka i luka na grčkom kopnu. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Serifos-Kimolos i rezervirati kartu za Aegean Speed Lines između Serifos i Kimolos. Aegean Speed Lines ima 3 prelazaka tjedno u Kimolos iz Serifos, a vrijeme putovanja je 2 sati 30 min. Više informacija o Aegean Speed Lines
2 sati 30 min
3 prelazaka tjedno
Hellenic Seaways Serifos Kimolos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Serifos-Kimolos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Serifos i Kimolos. Hellenic Seaways ima 3 prelazaka tjedno u Kimolos iz Serifos, a vrijeme putovanja je 2 sati. Više informacija o Hellenic Seaways
2 sati
3 prelazaka tjedno
Zante Ferries Serifos Kimolos
Zante Ferries
Zante Ferries osnovan je 1990. godine sa sjedištem na Zakynthosu u Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Serifos-Kimolos i rezervirati kartu za Zante Ferries između Serifos i Kimolos. Zante Ferries ima 4 prelazaka tjedno u Kimolos iz Serifos, a vrijeme putovanja je 1 sati 20 min. Više informacija o Zante Ferries
1 sati 20 min
4 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Serifos? Gdje brodovi stižu u Kimolos?

Polazna luka u Serifos

Trajekti Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries polaze za Kimolos iz sljedećih luka Serifos:

Serifos
Kartica
Serifos
Kartica

Luka dolaska u Kimolos

Brodovi Zante Ferries, Hellenic Seaways ili Aegean Speed Lines stižu u Kimolos iz sljedećih luka:

Kimolos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Serifos do Kimolos, trebat će vam najmanje 1 sati 20 min da prijeđete 41 km između Serifos i Kimolos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Serifos i Kimolos) i trajektnoj tvrtki (Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways i Zante Ferries). Trenutno postoji 10 prelazaka tjedno između Serifos i Kimolos.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Serifos i Kimolos: Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways i Zante Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Prije rezervacije usporedite cijene Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Serifos Kimolos, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Serifos i Kimolos prijeći ćete 41 km.

Za vožnju brodom od Serifos do Kimolos možete pronaći cijene između 8 € za najnižu i 36 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 19 €.

Prvi brod polazi u 08:30 za Kimolos iz luke Serifos.

Posljednji brod za Kimolos obično isplovljava u 11:45 iz luke Serifos.

Kako se odvija trajektni prijelaz Serifos Kimolos?

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Serifos i Kimolos, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Serifos Kimolos na trajektima Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Serifos do iskrcaja u Kimolos. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Serifos i Kimolos.

Spreman za ukrcaj u Serifos

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Serifos Kimolos, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Serifos / Javite se na trajektnom terminalu Serifos u roku koji odredi tvrtka Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Serifos Kimolos / Na trajektnom terminalu Serifos pronađite šaltere Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na brod za Kimolos / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Serifos koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Zante Ferries, Hellenic Seaways ili Aegean Speed Lines dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Na brodu Serifos Kimolos trajekta

Na brodovima Zante Ferries, Hellenic Seaways ili Aegean Speed Lines ima za svakoga ponešto. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Iskrcaj s trajekta u Kimolos

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Kimolos:

  • Luka Kimolos je na vidiku / Posada neće odobriti pristup garaži radi pronalaska vašeg vozila prije privezivanja broda. Nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Kimolos s palube broda.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Serifos u Kimolos u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Kimolos.
  • Siđite s broda i Kimolos je vaš / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. U Kimolos ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš odmor u Kimolos počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska