Preporučena ruta
Atena
Izravno putovanje do Fri trajekt
Fri
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Atena
Putovanje trajekt, let za Sitia
Sitia
Putovanje trajekt za Fri
Fri
Saznajte cijene
Atena
Putovanje trajekt, let za Santorini
Santorini
Putovanje trajekt za Fri
Fri
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Atena do Fri?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Atena - Fri? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Atena do Fri zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Atena do Fri može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Atena do Fri bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ili Hellenic Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Atena Fri prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Aigaion Pelagos nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Atena i Fri, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Atena - Fri

Polazna luka
Atena
Grčka
Atika
Luka dolaska
Fri
Grčka
Dodekanesko otočje
Udaljenost
403 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos
Učestalost križanja
2 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
15 sati 50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Atena Fri: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Atena do Fri pronaći ćete karte između 46 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 485 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Atena Fri je 172 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Atena do Fri je 15 sati 8 min. Najsporijim trajektima trebat će 21 sati 55 min da stignu do Fri, dok će najbrži brodovi stići u Fri za 12 sati 14 min. Prvi trajekt polazi iz luke Atena u 15:00. Posljednji brod za Fri napušta luku Atena u 18:01.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Atena Fri
172 €
Raspon cijena trajekta Atena Fri (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
46 € - 485 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Atena Fri
15 sati 8 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Fri
15:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Fri
18:01
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Fri
06:15
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Fri
12:55

Zašto ići trajektom iz Atena u Fri?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Atena do Fri može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Fri. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Atena-Fri idealno prijevozno sredstvo.

Da ne brinem o broju vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Za prijelaz od Atena do Fri, sve dok su vam svi koferi u automobilu, nije potrebna doplata. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Fri. Međutim, bilo bi zanimljivo pitati osoblje Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Aigaion Pelagos ako brod ima spremište za prtljagu da tamo ostavite svoje kofere dok ne stignete u Fri.
Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Osoblje Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Aigaion Pelagos na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Atena do vašeg napuštanja broda u Fri. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
U našem društvu sve se uvijek mora odvijati brzo. Međutim, uživat ćete isploviti iz Atena na trajektu Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Aigaion Pelagos koji će 403 km do Fri putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Fri!

Koje tvrtke pružaju usluge između Atena i Fri?

Ako želite putovati između Atena i Fri trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Aigaion Pelagos koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Blue Star Ferries Atena Fri
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Atena-Fri, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Atena-Fri i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Atena i Fri. Više informacija o Blue Star Ferries
ANEK Lines Atena Fri
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Atena-Fri i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Atena-Fri i rezervirati kartu za ANEK Lines između Atena i Fri. ANEK Lines ima 2 prelazaka tjedno u Fri iz Atena, a vrijeme putovanja je 15 sati 50 min. Više informacija o ANEK Lines
15 sati 50 min
2 prelazaka tjedno
Aigaion Pelagos Atena Fri
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos osnovan je 1999. godine sa sjedištem u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i luke u Egejskom moru. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Atena-Fri i rezervirati kartu za Aigaion Pelagos između Atena i Fri. Više informacija o Aigaion Pelagos

Odakle polaze trajekti u Atena? Gdje brodovi stižu u Fri?

Polazna luka u Atena

Trajekti Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Aigaion Pelagos polaze za Fri iz sljedećih luka Atena:

Athens Piraeus E1
Kartica
Athens Piraeus E6
Kartica
Athens Piraeus E3
Kartica

Sa željezničke stanice u Ateni?

Ako stignete na željeznički ili autobusni kolodvor u Ateni i želite doći do trajektnog terminala Pirej, imate nekoliko opcija.

1. Taksijem: Najpraktičnije i najbrže rješenje je uzeti taksi do trajektnog terminala. Vrijeme putovanja ovisit će o prometu, ali općenito je oko 35-45 minuta. Prosječna cijena vožnje taksijem je oko 25 do 45 eura, ovisno o prometu i odabranoj ruti.

2. Podzemnom željeznicom: Još jedna ekonomična i vrlo praktična opcija je korištenje podzemne željeznice do trajektnog terminala. Možete krenuti linijom M1 (zelena linija) sa željezničke ili autobusne stanice i sići na stanici "Piraeus". Putovanje traje oko 30 minuta, a cijena karte je oko 1,40 eura. Kad stignete na stanicu "Piraeus", lako možete prošetati do trajektnog terminala.

Iz atenske zračne luke?

Ako stignete u zračnu luku u Ateni i želite stići do trajektnog terminala, evo dostupnih opcija:

1. Taksijem: Najpraktičnije i najbrže rješenje je uzeti taksi do trajektnog terminala. Trajanje putovanja ovisit će o prometu, ali općenito je oko 1 sat do 1 sat i 20 minuta. Prosječna cijena vožnje taksijem je oko 70 eura, ovisno o prometu i odabranoj ruti.

2. Autobusom: Vrlo praktično i ekonomično rješenje je uzeti autobus X96 koji povezuje atensku zračnu luku Eleftherios-Venizélos izravno s trajektnim terminalom Pirej. I dalje je potrebno sat i pol da se završi ova ruta.

3. Podzemnom željeznicom: Još jedna ekonomična opcija je korištenje podzemne željeznice. Možete ići linijom podzemne željeznice M3 (plava linija) od zračne luke i sići na krajnjem kolodvoru, stanici "Piraeus". Ukupno trajanje ovog izravnog putovanja između zračne luke i terminala je otprilike 60 do 80 minuta.

Automobilom s glavnih cesta?

Ako radije koristite svoj automobil da dođete do trajektnog terminala s glavnih cesta, evo detaljnih uputa:

S mreže autocesta: Ako dolazite sa sjevera Atene, autocesta E75 će vas vrlo lako odvesti do trajektnog terminala prateći znakove za izlaz "Piraeus". Zatim ćete nastaviti glavnom cestom sve dok ne dođete do trajektnog terminala Pirej. Budite oprezni jer promet u Ateni može biti vrlo gust s brojnim zastojima.

Važno je napomenuti da trajektni terminal Pirej ima parkirališta na kojima možete parkirati automobil za vrijeme trajanja putovanja. Cijene parkiranja variraju ovisno o duljini parkiranja.

Luka dolaska u Fri

Brodovi Aigaion Pelagos, ANEK Lines ili Blue Star Ferries stižu u Fri iz sljedećih luka:

Kasos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Atena do Fri, trebat će vam najmanje 15 sati 50 min da prijeđete 403 km između Atena i Fri.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Atena i Fri) i trajektnoj tvrtki (Blue Star Ferries, ANEK Lines i Aigaion Pelagos). Trenutno postoji 2 prelazaka tjedno između Atena i Fri.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Atena i Fri: Blue Star Ferries, ANEK Lines i Aigaion Pelagos.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos.

Prije rezervacije usporedite cijene ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Atena Fri, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Atena i Fri prijeći ćete 403 km.

Za vožnju brodom od Atena do Fri možete pronaći cijene između 46 € za najnižu i 485 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 172 €.

Prvi brod polazi u 15:00 za Fri iz luke Atena.

Posljednji brod za Fri obično isplovljava u 18:01 iz luke Atena.

Kako funkcionira trajektni prijelaz Atena Fri?

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Atena i Fri, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Atena do iskrcaja u Fri kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets i Hellenic Seaways. Također ćete pronaći praktične informacije o Atena i Fri.

Spreman za ukrcaj u Atena

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Atena Fri:

  • Raspored prezentacija u luci Atena / Morate stići u luku Atena dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Aigaion Pelagos, ANEK Lines ili Blue Star Ferries. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Atena Fri / Idite do šaltera Aigaion Pelagos, ANEK Lines ili Blue Star Ferries na trajektnom terminalu Atena kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Fri / Na trajektnom terminalu Atena emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Aigaion Pelagos, ANEK Lines ili Blue Star Ferries dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Na brodu Atena Fri trajekta

Na brodu Aigaion Pelagos, ANEK Lines ili Blue Star Ferries na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Dolazak trajekta u Fri

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Fri:

  • Približavanje luci Fri / Posada neće odobriti pristup garaži radi pronalaska vašeg vozila prije privezivanja broda. Stoga nema potrebe za žurbom. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Fri na vanjskoj palubi.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Atena u Fri u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Fri.
  • Siđite s broda i Fri je vaš / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. U Fri ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš boravak u Fri počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska