Sitia
Izravno putovanje do Fri trajekt
Fri
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Sitia do Fri?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Sitia - Fri? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Sitia do Fri zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Sitia do Fri može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Sitia do Fri bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Sitia Fri prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Sitia i Fri, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Sitia - Fri

Polazna luka
Sitia
Grčka
Kreta
Luka dolaska
Fri
Grčka
Dodekanesko otočje
Udaljenost
78 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Učestalost križanja
2 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Sitia Fri: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Sitia do Fri pronaći ćete karte između 11 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 56 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Sitia Fri je 34 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Sitia do Fri je 2 sati 5 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 5 min da stignu do Fri, dok će najbrži brodovi stići u Fri za 2 sati 5 min. Prvi trajekt polazi iz luke Sitia u 06:25. Posljednji brod za Fri napušta luku Sitia u 09:25.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Sitia Fri
34 €
Raspon cijena trajekta Sitia Fri (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
11 € - 56 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Sitia Fri
2 sati 5 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Fri
06:25
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Fri
09:25
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Fri
08:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Fri
11:30

Zašto ići trajektom iz Sitia u Fri?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Sitia do Fri može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Fri. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Sitia-Fri idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Tijekom plovidbe Sitia Fri, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Za brižno osoblje
Osoblje ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Sitia do vašeg napuštanja broda u Fri. On će vas orijentirati oko broda, odvesti do vaše kabine, poslužit će vas u restoranu i odgovoriti na sva pitanja. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Sitia u Fri rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Sitia i Fri?

Ako želite putovati između Sitia i Fri trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

ANEK Lines Sitia Fri
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Sitia-Fri i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Sitia-Fri i rezervirati kartu za ANEK Lines između Sitia i Fri. ANEK Lines ima 2 prelazaka tjedno u Fri iz Sitia, a vrijeme putovanja je 2 sati 50 min. Više informacija o ANEK Lines
2 sati 50 min
2 prelazaka tjedno
Blue Star Ferries Sitia Fri
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Sitia-Fri, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Sitia-Fri i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Sitia i Fri. Više informacija o Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos Sitia Fri
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos osnovan je 1999. godine sa sjedištem u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i luke u Egejskom moru. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Sitia-Fri i rezervirati kartu za Aigaion Pelagos između Sitia i Fri. Više informacija o Aigaion Pelagos
Sea Jets Sitia Fri
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Sitia-Fri i rezervirati kartu za Sea Jets između Sitia i Fri. Više informacija o Sea Jets

Odakle polaze trajekti u Sitia? Gdje brodovi stižu u Fri?

Polazna luka u Sitia

Trajekti ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets polaze za Fri iz sljedećih luka Sitia:

Sitia
Kartica

Luka dolaska u Fri

Brodovi Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ili ANEK Lines stižu u Fri iz sljedećih luka:

Kasos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Sitia do Fri, trebat će vam najmanje 2 sati 50 min da prijeđete 78 km između Sitia i Fri.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Sitia i Fri) i trajektnoj tvrtki (ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos i Sea Jets). Trenutno postoji 2 prelazaka tjedno između Sitia i Fri.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Sitia i Fri: ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Prije rezervacije usporedite cijene ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Sitia Fri, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Sitia i Fri prijeći ćete 78 km.

Za vožnju brodom od Sitia do Fri možete pronaći cijene između 11 € za najnižu i 56 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 34 €.

Prvi brod polazi u 06:25 za Fri iz luke Sitia.

Posljednji brod za Fri obično isplovljava u 09:25 iz luke Sitia.

Kako funkcionira trajektni prijelaz Sitia Fri?

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Sitia Fri prelazak mora. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Sitia do iskrcaja u Fri kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos i Sea Jets. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Sitia i Fri.

Spreman za ukrcaj u Sitia

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Sitia Fri, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Sitia / Morate stići u luku Sitia dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ili ANEK Lines. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Sitia Fri / Idite do šaltera Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ili ANEK Lines na trajektnom terminalu Sitia kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na trajekt za Fri / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Sitia koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ili ANEK Lines dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Život na trajektu između Sitia i Fri

Na brodu Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ili ANEK Lines na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Dolazak trajekta u Fri

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Fri:

  • Približavanje luci Fri / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Stoga nema potrebe za žurbom. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Fri s palube broda.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Fri.
  • Siđite s broda i Fri je vaš / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. U Fri ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš boravak u Fri počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska