Preporučena ruta
Antikythira
Izravno putovanje do Gytheio trajekt
Gytheio
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Antikythira
Putovanje trajekt za Kythira
Kythira
Putovanje trajekt za Gytheio
Gytheio
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Antikythira do Gytheio?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Antikythira - Gytheio? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Antikythira do Gytheio zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Antikythira do Gytheio može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Antikythira do Gytheio bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Antikythira Gytheio prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Sea Jets ili Lane Sea Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Antikythira i Gytheio, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Antikythira - Gytheio

Polazna luka
Antikythira
Grčka
Atika
Luka dolaska
Gytheio
Grčka
Peloponez
Udaljenost
117 km
Trajektne tvrtke
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Antikythira u Gytheio?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Antikythira do Gytheio može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Gytheio. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Antikythira-Gytheio idealno prijevozno sredstvo.

Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Antikythira do Gytheio. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. S druge strane, tijekom prijelaza Antikythira Gytheio na Lane Sea Lines ili Sea Jets brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Potpuno drugačije iskustvo od leta!
Za udobnost kabine
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Antikythira Gytheio ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Antikythira Gytheio potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. Pronaći ćete ga po iskrcaju i dolasku u Gytheio.

Koje tvrtke pružaju usluge između Antikythira i Gytheio?

Ako želite putovati između Antikythira i Gytheio trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Sea Jets ili Lane Sea Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Sea Jets Antikythira Gytheio
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Antikythira-Gytheio i rezervirati kartu za Sea Jets između Antikythira i Gytheio. Više informacija o Sea Jets
Lane Sea Lines Antikythira Gytheio
Lane Sea Lines
Tvrtka Lane Sea Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Antikythira i Gytheio. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Antikythira-Gytheio i rezervirati kartu za Lane Sea Lines između Antikythira i Gytheio. Više informacija o Lane Sea Lines

Odakle polaze trajekti u Antikythira? Gdje brodovi stižu u Gytheio?

Polazna luka u Antikythira

Trajekti Sea Jets ili Lane Sea Lines polaze za Gytheio iz sljedećih luka Antikythira:

Antikythira
Kartica

Luka dolaska u Gytheio

Brodovi Lane Sea Lines ili Sea Jets stižu u Gytheio iz sljedećih luka:

Gytheio
Kartica
Gythion
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Antikythira i Gytheio
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Antikythira i Gytheio: Sea Jets i Lane Sea Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Tijekom vašeg prijelaza između Antikythira i Gytheio prijeći ćete 117 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska