Kythira
Izravno putovanje do Gytheio trajekt
Gytheio
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kythira do Gytheio?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kythira - Gytheio? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kythira do Gytheio zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kythira do Gytheio može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kythira do Gytheio bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kythira Gytheio prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kythira i Gytheio, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kythira - Gytheio

Polazna luka
Kythira
Grčka
Atika
Luka dolaska
Gytheio
Grčka
Peloponez
Udaljenost
78 km
Trajektne tvrtke
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Kythira Gytheio: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Kythira do Gytheio pronaći ćete karte između 9 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 68 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Kythira Gytheio je 38 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Kythira do Gytheio je 2 sati 27 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 30 min da stignu do Gytheio, dok će najbrži brodovi stići u Gytheio za 2 sati 25 min. Prvi trajekt polazi iz luke Kythira u 13:00. Posljednji brod za Gytheio napušta luku Kythira u 15:40.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Kythira Gytheio
38 €
Raspon cijena trajekta Kythira Gytheio (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
9 € - 68 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Kythira Gytheio
2 sati 27 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Gytheio
13:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Gytheio
15:40
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Gytheio
15:25
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Gytheio
18:10

Zašto ići trajektom iz Kythira u Gytheio?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Kythira do Gytheio može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Gytheio. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Kythira-Gytheio idealno prijevozno sredstvo.

Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Kythira do Gytheio. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. S druge strane, tijekom prijelaza Kythira Gytheio na Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Usluge i razina slobode tijekom leta su radikalno drugačiji!
Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Na brodu LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines trajekta ipak ćete uživati ​​u laganom polasku iz Kythira i ploveći brzinom manjom od 40 km/h prema Gytheio. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Gytheio!
Za udobnost kabine
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Kythira Gytheio ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.

Koje tvrtke pružaju usluge između Kythira i Gytheio?

Ako želite putovati između Kythira i Gytheio trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

LANE Sea Line Kythira Gytheio
LANE Sea Line
LANE Sea Line osnovan je 1985. godine sa sjedištem u Bariju, Italija. Tvrtka opslužuje luke na Jadranskom moru u Italiji i Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kythira-Gytheio i rezervirati kartu za LANE Sea Line između Kythira i Gytheio. Više informacija o LANE Sea Line
Sea Jets Kythira Gytheio
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kythira-Gytheio i rezervirati kartu za Sea Jets između Kythira i Gytheio. Više informacija o Sea Jets
Lane Sea Lines Kythira Gytheio
Lane Sea Lines
Tvrtka Lane Sea Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Kythira i Gytheio. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kythira-Gytheio i rezervirati kartu za Lane Sea Lines između Kythira i Gytheio. Više informacija o Lane Sea Lines

Odakle polaze trajekti u Kythira? Gdje brodovi stižu u Gytheio?

Polazna luka u Kythira

Trajekti LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines polaze za Gytheio iz sljedećih luka Kythira:

Kythira
Kartica

Luka dolaska u Gytheio

Brodovi Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line stižu u Gytheio iz sljedećih luka:

Gytheio
Kartica
Gythion
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Kythira i Gytheio: LANE Sea Line, Sea Jets i Lane Sea Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Kythira Gytheio, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Kythira i Gytheio prijeći ćete 78 km.

Za vožnju brodom od Kythira do Gytheio možete pronaći cijene između 9 € za najnižu i 68 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 38 €.

Prvi brod polazi u 13:00 za Gytheio iz luke Kythira.

Posljednji brod za Gytheio obično isplovljava u 15:40 iz luke Kythira.

Doživite iskustvo prijelaza između Kythira i Gytheio

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Kythira Gytheio prelazak mora. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Kythira Gytheio na trajektima LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Kythira do iskrcaja u Gytheio. Također ćete pronaći praktične informacije o Kythira i Gytheio.

Spreman za ukrcaj u Kythira

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Kythira Gytheio, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Kythira / Morate stići u luku Kythira dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Kythira Gytheio / Na trajektnom terminalu Kythira pronađite šaltere LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na brod za Gytheio / S trajektnog terminala Kythira bit ćete pozvani da se ukrcate na trajekt emitiranjem glasovnih poruka. Putujete li automobilom, osoblje Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Život na trajektu između Kythira i Gytheio

Na brodu LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines svatko ima svoju filozofiju putovanja. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Gytheio je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Gytheio:

  • Luka Gytheio je na vidiku / Nije moguće da se pridružite garaži prije nego što vas tamo pozove ekipa. Nema smisla žuriti. Ako želite pričekati, savjetujemo vam da se divite ulazu u luku Gytheio s vanjskih paluba.
  • Ako ste u kabini. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Gytheio.
  • Siđite s broda i istražite Gytheio / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinska provjera ne može se isključiti u Gytheio. Konačno, vaš odmor u Gytheio počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska