Preporučena ruta
Ancona
Izravno putovanje do Igoumenitsa trajekt
Igoumenitsa
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Ancona
Putovanje trajekt za Krf
Krf
Putovanje trajekt za Igoumenitsa
Igoumenitsa
Saznajte cijene
Ancona
Putovanje dijeljenje prijevoza, vlak, autobus za Brindisi
Brindisi
Putovanje trajekt za Igoumenitsa
Igoumenitsa
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ancona do Igoumenitsa?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ancona - Igoumenitsa? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ancona do Igoumenitsa zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ancona do Igoumenitsa može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ancona do Igoumenitsa bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines ili European Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ancona Igoumenitsa prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Minoan Lines ili Superfast Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ancona i Igoumenitsa, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ancona - Igoumenitsa

Polazna luka
Ancona
Italija
Marches
Luka dolaska
Igoumenitsa
Grčka
Epir
Udaljenost
723 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Superfast Ferries, Minoan Lines
Učestalost križanja
6 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
16 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Ancona Igoumenitsa: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Ancona do Igoumenitsa pronaći ćete karte između 91 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 390 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Ancona Igoumenitsa je 199 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Ancona do Igoumenitsa je 19 sati 38 min. Najsporijim trajektima trebat će 21 sati 30 min da stignu do Igoumenitsa, dok će najbrži brodovi stići u Igoumenitsa za 16 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Ancona u 13:30. Posljednji brod za Igoumenitsa napušta luku Ancona u 19:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Ancona Igoumenitsa
199 €
Raspon cijena trajekta Ancona Igoumenitsa (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
91 € - 390 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Ancona Igoumenitsa
19 sati 38 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Igoumenitsa
13:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Igoumenitsa
19:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Igoumenitsa
06:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Igoumenitsa
18:00

Zašto ići trajektom iz Ancona u Igoumenitsa?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Ancona do Igoumenitsa može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Igoumenitsa. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Ancona-Igoumenitsa idealno prijevozno sredstvo.

Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ne postoji ugodnije prijevozno sredstvo od trajekta za putovanje između Ancona i Igoumenitsa s obitelji. Tamo je sve lakše. Čim napustite Ancona, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Ovo putovanje brodom između Ancona i Igoumenitsa ostat će nezaboravan trenutak za vašu djecu.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Putujete od Ancona do Igoumenitsa potpuno mirno, bez straha od oštećenja vašeg bicikla. U Igoumenitsa ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Svaku minutu prijelaza Ancona Igoumenitsa, od ukrcaja u luci Ancona do iskrcaja u Igoumenitsa, kvalificirano i nasmijano osoblje iz Minoan Lines ili Superfast Ferries stoji vam na raspolaganju kako bi osigurali ugodan provod. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.

Koje tvrtke pružaju usluge između Ancona i Igoumenitsa?

Ako želite putovati između Ancona i Igoumenitsa trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Minoan Lines ili Superfast Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Minoan Lines Ancona Igoumenitsa
Minoan Lines
Minoan Lines je grčka brodarska tvrtka osnovana 1972. koja pruža prijevoz putnika u Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ancona-Igoumenitsa i rezervirati kartu za Minoan Lines između Ancona i Igoumenitsa. Minoan Lines ima 6 prelazaka tjedno u Igoumenitsa iz Ancona, a vrijeme putovanja je 16 sati. Više informacija o Minoan Lines
16 sati
6 prelazaka tjedno
Superfast Ferries Ancona Igoumenitsa
Superfast Ferries
Osnovan 1993., Superfast Ferries grčka je tvrtka koja pruža pomorske veze između Grčke i Italije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ancona-Igoumenitsa i rezervirati kartu za Superfast Ferries između Ancona i Igoumenitsa. Više informacija o Superfast Ferries

Odakle polaze trajekti u Ancona? Gdje brodovi stižu u Igoumenitsa?

Polazna luka u Ancona

Trajekti Minoan Lines ili Superfast Ferries polaze za Igoumenitsa iz sljedećih luka Ancona:

Ancona Molo Santa Maria
Kartica

Luka dolaska u Igoumenitsa

Brodovi Superfast Ferries ili Minoan Lines stižu u Igoumenitsa iz sljedećih luka:

Igoumenitsa
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Ancona do Igoumenitsa, trebat će vam najmanje 16 sati da prijeđete 723 km između Ancona i Igoumenitsa.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Ancona i Igoumenitsa) i trajektnoj tvrtki (Minoan Lines i Superfast Ferries). Trenutno postoji 6 prelazaka tjedno između Ancona i Igoumenitsa.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Ancona i Igoumenitsa: Minoan Lines i Superfast Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Superfast Ferries, Minoan Lines.

Tijekom vašeg prijelaza između Ancona i Igoumenitsa prijeći ćete 723 km.

Za vožnju brodom od Ancona do Igoumenitsa možete pronaći cijene između 91 € za najnižu i 390 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 199 €.

Prvi brod polazi u 13:30 za Igoumenitsa iz luke Ancona.

Posljednji brod za Igoumenitsa obično isplovljava u 19:30 iz luke Ancona.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska