Preporučena ruta
Alonnisos
Izravno putovanje do Agios Konstantinos trajekt
Agios Konstantinos
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Alonnisos
Putovanje trajekt za Skiathos
Skiathos
Putovanje trajekt za Agios Konstantinos
Agios Konstantinos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Alonnisos do Agios Konstantinos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Alonnisos - Agios Konstantinos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Alonnisos do Agios Konstantinos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Alonnisos do Agios Konstantinos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Alonnisos do Agios Konstantinos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Flying Dolphins. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Alonnisos Agios Konstantinos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Magic Sea Ferries ili Hellenic Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Alonnisos i Agios Konstantinos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Alonnisos - Agios Konstantinos

Polazna luka
Alonnisos
Grčka
Sporadski otoci
Luka dolaska
Agios Konstantinos
Grčka
Udaljenost
108 km
Trajektne tvrtke
Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Flying Dolphins
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Alonnisos Agios Konstantinos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Alonnisos do Agios Konstantinos pronaći ćete karte između 50 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 193 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Alonnisos Agios Konstantinos je 122 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Alonnisos do Agios Konstantinos je 3 sati 50 min. Najsporijim trajektima trebat će 4 sati da stignu do Agios Konstantinos, dok će najbrži brodovi stići u Agios Konstantinos za 3 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Alonnisos u 15:30. Posljednji brod za Agios Konstantinos napušta luku Alonnisos u 17:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Alonnisos Agios Konstantinos
122 €
Raspon cijena trajekta Alonnisos Agios Konstantinos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
50 € - 193 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Alonnisos Agios Konstantinos
3 sati 50 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Agios Konstantinos
15:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Agios Konstantinos
17:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Agios Konstantinos
19:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Agios Konstantinos
20:30

Zašto ići trajektom iz Alonnisos u Agios Konstantinos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Alonnisos do Agios Konstantinos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Agios Konstantinos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Alonnisos-Agios Konstantinos idealno prijevozno sredstvo.

Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Međutim, uživat ćete isploviti iz Alonnisos na trajektu Magic Sea Ferries ili Hellenic Seaways koji će 108 km do Agios Konstantinos putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Agios Konstantinos!
Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. U Alonnisos, iz luke, prošećite palubom broda Magic Sea Ferries ili Hellenic Seaways i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Agios Konstantinos započnete puni energije.
Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Putovanje trajektom Alonnisos Agios Konstantinos je suprotno! Na brodu, ovisno o brodu Magic Sea Ferries ili Hellenic Seaways u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Nema sumnje da ćete u Agios Konstantinos stići potpuno opušteni.

Koje tvrtke pružaju usluge između Alonnisos i Agios Konstantinos?

Ako želite putovati između Alonnisos i Agios Konstantinos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Magic Sea Ferries ili Hellenic Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Magic Sea Ferries Alonnisos Agios Konstantinos
Magic Sea Ferries
Tvrtka Magic Sea Ferries osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Alonnisos i Agios Konstantinos. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Alonnisos-Agios Konstantinos i rezervirati kartu za Magic Sea Ferries između Alonnisos i Agios Konstantinos. Više informacija o Magic Sea Ferries
Hellenic Seaways Alonnisos Agios Konstantinos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Alonnisos-Agios Konstantinos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Alonnisos i Agios Konstantinos. Više informacija o Hellenic Seaways

Odakle polaze trajekti u Alonnisos? Gdje brodovi stižu u Agios Konstantinos?

Polazna luka u Alonnisos

Trajekti Magic Sea Ferries ili Hellenic Seaways polaze za Agios Konstantinos iz sljedećih luka Alonnisos:

Alonissos
Kartica

Luka dolaska u Agios Konstantinos

Brodovi Hellenic Seaways ili Magic Sea Ferries stižu u Agios Konstantinos iz sljedećih luka:

Agios Konstantinos
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Alonnisos i Agios Konstantinos
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Alonnisos i Agios Konstantinos: Magic Sea Ferries i Hellenic Seaways.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Flying Dolphins.

Tijekom vašeg prijelaza između Alonnisos i Agios Konstantinos prijeći ćete 108 km.

Za vožnju brodom od Alonnisos do Agios Konstantinos možete pronaći cijene između 50 € za najnižu i 193 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 122 €.

Prvi brod polazi u 15:30 za Agios Konstantinos iz luke Alonnisos.

Posljednji brod za Agios Konstantinos obično isplovljava u 17:00 iz luke Alonnisos.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska