Skiathos
Izravno putovanje do Agios Konstantinos trajekt
Agios Konstantinos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Skiathos do Agios Konstantinos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Skiathos - Agios Konstantinos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Skiathos do Agios Konstantinos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Skiathos do Agios Konstantinos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Skiathos do Agios Konstantinos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Anes Ferries, Magic Sea Ferries ili Hellenic Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Skiathos Agios Konstantinos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Anes Ferries, Magic Sea Ferries ili Hellenic Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Skiathos i Agios Konstantinos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Skiathos - Agios Konstantinos

Polazna luka
Skiathos
Grčka
Sporadski otoci
Luka dolaska
Agios Konstantinos
Grčka
Udaljenost
71 km
Trajektne tvrtke
Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways
Učestalost križanja
7 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
4 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Skiathos Agios Konstantinos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Skiathos do Agios Konstantinos pronaći ćete karte između 41 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 165 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Skiathos Agios Konstantinos je 103 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Skiathos do Agios Konstantinos je 2 sati 11 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 15 min da stignu do Agios Konstantinos, dok će najbrži brodovi stići u Agios Konstantinos za 1 sati 55 min. Prvi trajekt polazi iz luke Skiathos u 17:15. Posljednji brod za Agios Konstantinos napušta luku Skiathos u 18:35.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Skiathos Agios Konstantinos
103 €
Raspon cijena trajekta Skiathos Agios Konstantinos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
41 € - 165 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Skiathos Agios Konstantinos
2 sati 11 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Agios Konstantinos
17:15
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Agios Konstantinos
18:35
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Agios Konstantinos
19:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Agios Konstantinos
20:30

Zašto ići trajektom iz Skiathos u Agios Konstantinos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Skiathos do Agios Konstantinos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Agios Konstantinos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Skiathos-Agios Konstantinos idealno prijevozno sredstvo.

Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. Tijekom prijelaza Skiathos Agios Konstantinos, pristupite vanjskim dijelovima broda Anes Ferries, Magic Sea Ferries ili Hellenic Seaways kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Agios Konstantinos započnete puni energije.
Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Osoblje Anes Ferries, Magic Sea Ferries ili Hellenic Seaways na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Skiathos do vašeg napuštanja broda u Agios Konstantinos. On će vas orijentirati oko broda, odvesti do vaše kabine, poslužit će vas u restoranu i odgovoriti na sva pitanja. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Međutim, uživat ćete isploviti iz Skiathos na trajektu Anes Ferries, Magic Sea Ferries ili Hellenic Seaways koji će 71 km do Agios Konstantinos putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Agios Konstantinos!

Koje tvrtke pružaju usluge između Skiathos i Agios Konstantinos?

Ako želite putovati između Skiathos i Agios Konstantinos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Anes Ferries, Magic Sea Ferries ili Hellenic Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Anes Ferries Skiathos Agios Konstantinos
Anes Ferries
Anes Ferries trajektna je tvrtka sa sjedištem u Veneciji, Italija. Nudi trajektne prijelaze do nekoliko odredišta u Italiji, Hrvatskoj i Albaniji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Skiathos-Agios Konstantinos i rezervirati kartu za Anes Ferries između Skiathos i Agios Konstantinos. Anes Ferries ima 7 prelazaka tjedno u Agios Konstantinos iz Skiathos, a vrijeme putovanja je 4 sati 20 min. Više informacija o Anes Ferries
4 sati 20 min
7 prelazaka tjedno
Magic Sea Ferries Skiathos Agios Konstantinos
Magic Sea Ferries
Tvrtka Magic Sea Ferries osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Skiathos i Agios Konstantinos. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Skiathos-Agios Konstantinos i rezervirati kartu za Magic Sea Ferries između Skiathos i Agios Konstantinos. Više informacija o Magic Sea Ferries
Hellenic Seaways Skiathos Agios Konstantinos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Skiathos-Agios Konstantinos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Skiathos i Agios Konstantinos. Više informacija o Hellenic Seaways

Odakle polaze trajekti u Skiathos? Gdje brodovi stižu u Agios Konstantinos?

Polazna luka u Skiathos

Trajekti Anes Ferries, Magic Sea Ferries ili Hellenic Seaways polaze za Agios Konstantinos iz sljedećih luka Skiathos:

Skiathos
Kartica
Skiathos
Kartica

Luka dolaska u Agios Konstantinos

Brodovi Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries ili Anes Ferries stižu u Agios Konstantinos iz sljedećih luka:

Agios Konstantinos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Skiathos do Agios Konstantinos, trebat će vam najmanje 4 sati 20 min da prijeđete 71 km između Skiathos i Agios Konstantinos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Skiathos i Agios Konstantinos) i trajektnoj tvrtki (Anes Ferries, Magic Sea Ferries i Hellenic Seaways). Trenutno postoji 7 prelazaka tjedno između Skiathos i Agios Konstantinos.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Skiathos i Agios Konstantinos: Anes Ferries, Magic Sea Ferries i Hellenic Seaways.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways.

Prije rezervacije usporedite cijene Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Skiathos Agios Konstantinos, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Skiathos i Agios Konstantinos prijeći ćete 71 km.

Za vožnju brodom od Skiathos do Agios Konstantinos možete pronaći cijene između 41 € za najnižu i 165 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 103 €.

Prvi brod polazi u 17:15 za Agios Konstantinos iz luke Skiathos.

Posljednji brod za Agios Konstantinos obično isplovljava u 18:35 iz luke Skiathos.

Doživite iskustvo prijelaza između Skiathos i Agios Konstantinos

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Skiathos Agios Konstantinos prelazak mora. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Skiathos do iskrcaja u Agios Konstantinos kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Anes Ferries, Magic Sea Ferries i Hellenic Seaways. Također ćete pronaći praktične informacije o Skiathos i Agios Konstantinos.

Spreman za ukrcaj u Skiathos

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Skiathos Agios Konstantinos, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Skiathos / Javite se na trajektnom terminalu Skiathos u roku koji odredi tvrtka Anes Ferries, Magic Sea Ferries ili Hellenic Seaways. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registracija za prijelaz Skiathos Agios Konstantinos / U Skiathos predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries ili Anes Ferries na trajektnom terminalu Skiathos. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na trajekt za Agios Konstantinos / S trajektnog terminala Skiathos bit ćete pozvani da se ukrcate na trajekt emitiranjem glasovnih poruka. Putujete li automobilom, osoblje Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries ili Anes Ferries dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Na brodu između Skiathos i Agios Konstantinos

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Anes Ferries, Magic Sea Ferries ili Hellenic Seaways po želji. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Trajekt se približava Agios Konstantinos, iskrcaj je neminovan!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Agios Konstantinos:

  • Trajekt ulazi u luku Agios Konstantinos / Nije moguće da se pridružite garaži prije nego što vas tamo pozove ekipa. Stoga nema potrebe za žurbom. Ako želite pričekati, savjetujemo vam da se divite ulazu u luku Agios Konstantinos s vanjskih paluba.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Agios Konstantinos.
  • Siđite s broda i istražite Agios Konstantinos / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Još je brže kada ste pješak. U Agios Konstantinos ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Napokon, napustite luku i Agios Konstantinos vas čeka!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska