Zakynthos
Izravno putovanje do Kyllini trajekt
Kyllini
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Zakynthos do Kyllini?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Zakynthos - Kyllini? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Zakynthos do Kyllini zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Zakynthos do Kyllini može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Zakynthos do Kyllini bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Zakynthos Kyllini prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Zakynthos i Kyllini, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Zakynthos - Kyllini

Polazna luka
Zakynthos
Grčka
Jonski otoci
Luka dolaska
Kyllini
Grčka
Zapadna Grčka
Udaljenost
24 km
Trajektne tvrtke
Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines
Učestalost križanja
3 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Zakynthos Kyllini: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Zakynthos do Kyllini pronaći ćete karte između 13 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 64 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Zakynthos Kyllini je 38 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Zakynthos do Kyllini je 1 sati 15 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 15 min da stignu do Kyllini, dok će najbrži brodovi stići u Kyllini za 1 sati 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Zakynthos u 05:30. Posljednji brod za Kyllini napušta luku Zakynthos u 19:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Zakynthos Kyllini
38 €
Raspon cijena trajekta Zakynthos Kyllini (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
13 € - 64 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Zakynthos Kyllini
1 sati 15 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Kyllini
05:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Kyllini
19:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Kyllini
06:45
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Kyllini
20:45

Zašto ići trajektom iz Zakynthos u Kyllini?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Zakynthos do Kyllini može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Kyllini. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Zakynthos-Kyllini idealno prijevozno sredstvo.

Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Zakynthos u Kyllini rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Zakynthos Kyllini, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Putovanje trajektom Zakynthos Kyllini je suprotno! Trajekti kojima upravljaju Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... U Kyllini stižete bez stresa i potpuno opušteni.

Koje tvrtke pružaju usluge između Zakynthos i Kyllini?

Ako želite putovati između Zakynthos i Kyllini trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Ionan Ferries Zakynthos Kyllini
Ionan Ferries
Tvrtka Ionan Ferries osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Zakynthos i Kyllini. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Zakynthos-Kyllini i rezervirati kartu za Ionan Ferries između Zakynthos i Kyllini. Više informacija o Ionan Ferries
Ionian Group Zakynthos Kyllini
Ionian Group
Tvrtka Ionian Group osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Zakynthos i Kyllini. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Zakynthos-Kyllini i rezervirati kartu za Ionian Group između Zakynthos i Kyllini. Više informacija o Ionian Group
Kefalonian Lines Zakynthos Kyllini
Kefalonian Lines
Tvrtka Kefalonian Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Zakynthos i Kyllini. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Zakynthos-Kyllini i rezervirati kartu za Kefalonian Lines između Zakynthos i Kyllini. Kefalonian Lines ima 3 prelazaka dnevno u Kyllini iz Zakynthos, a vrijeme putovanja je 1 sati. Više informacija o Kefalonian Lines
1 sati
3 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Zakynthos? Gdje brodovi stižu u Kyllini?

Polazna luka u Zakynthos

Trajekti Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines polaze za Kyllini iz sljedećih luka Zakynthos:

Zakynthos
Kartica

Luka dolaska u Kyllini

Brodovi Kefalonian Lines, Ionian Group ili Ionan Ferries stižu u Kyllini iz sljedećih luka:

Kyllini
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Zakynthos do Kyllini, trebat će vam najmanje 1 sati da prijeđete 24 km između Zakynthos i Kyllini.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Zakynthos i Kyllini) i trajektnoj tvrtki (Ionan Ferries, Ionian Group i Kefalonian Lines). Trenutno postoji 3 prelazaka dnevno između Zakynthos i Kyllini.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Zakynthos i Kyllini: Ionan Ferries, Ionian Group i Kefalonian Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Zakynthos Kyllini, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Zakynthos i Kyllini prijeći ćete 24 km.

Za vožnju brodom od Zakynthos do Kyllini možete pronaći cijene između 13 € za najnižu i 64 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 38 €.

Prvi brod polazi u 05:30 za Kyllini iz luke Zakynthos.

Posljednji brod za Kyllini obično isplovljava u 19:30 iz luke Zakynthos.

Doživite iskustvo prijelaza između Zakynthos i Kyllini

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Zakynthos Kyllini prelazak mora. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Zakynthos do iskrcaja u Kyllini kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Ionan Ferries, Ionian Group i Kefalonian Lines. Također ćete pronaći praktične informacije o Zakynthos i Kyllini.

Ukrcaj u Zakynthos

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Zakynthos Kyllini:

  • Raspored prezentacija u luci Zakynthos / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Zakynthos. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Zakynthos Kyllini / U Zakynthos predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Kefalonian Lines, Ionian Group ili Ionan Ferries na trajektnom terminalu Zakynthos. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na trajekt za Kyllini / Na trajektnom terminalu Zakynthos emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Život na trajektu između Zakynthos i Kyllini

Na brodu Kefalonian Lines, Ionian Group ili Ionan Ferries na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Iskrcaj s trajekta u Kyllini

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Kyllini:

  • Trajekt ulazi u luku Kyllini / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Stoga nema potrebe za žurbom. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Kyllini na vanjskoj palubi.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Kyllini.
  • Siđite s broda i Kyllini je vaš / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. U Kyllini ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Napokon, napustite luku i Kyllini vas čeka!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska