Ystad
Izravno putovanje do Ronne trajekt
Ronne
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ystad do Ronne?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ystad - Ronne? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ystad do Ronne zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ystad do Ronne može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ystad do Ronne bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su BornholmerFærgen. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ystad Ronne prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova BornholmerFærgen nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ystad i Ronne, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ystad - Ronne

Polazna luka
Ystad
Švedska
Luka dolaska
Ronne
Danska
Udaljenost
67 km
Trajektne tvrtke
BornholmerFærgen
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Ystad i Ronne?

Ako želite putovati između Ystad i Ronne trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući BornholmerFærgen koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

BornholmerFærgen Ystad Ronne
BornholmerFærgen
Tvrtka BornholmerFærgen osigurava prijelaze u Švedska i Danska, a posebno pomorske veze između luka Ystad i Ronne. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ystad-Ronne i rezervirati kartu za BornholmerFærgen između Ystad i Ronne. Više informacija o BornholmerFærgen

Odakle polaze trajekti u Ystad? Gdje brodovi stižu u Ronne?

Polazna luka u Ystad

Trajekti BornholmerFærgen polaze za Ronne iz sljedećih luka Ystad:

Ystad
Kartica

Luka dolaska u Ronne

Brodovi BornholmerFærgen stižu u Ronne iz sljedećih luka:

Ronne
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska