Ydra
Izravno putovanje do Spetses trajekt
Spetses
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ydra do Spetses?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ydra - Spetses? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ydra do Spetses zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ydra do Spetses može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ydra do Spetses bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways ili Alpha Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ydra Spetses prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways ili Alpha Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ydra i Spetses, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ydra - Spetses

Polazna luka
Ydra
Grčka
Luka dolaska
Spetses
Grčka
Atika
Udaljenost
29 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Alpha Lines
Učestalost križanja
5 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Ydra Spetses: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Ydra do Spetses pronaći ćete karte između 16 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 16 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Ydra Spetses je 16 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Ydra do Spetses je 39 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati da stignu do Spetses, dok će najbrži brodovi stići u Spetses za 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Ydra u 10:15. Posljednji brod za Spetses napušta luku Ydra u 17:45.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Ydra Spetses
16 €
Raspon cijena trajekta Ydra Spetses (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
16 € - 16 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Ydra Spetses
39 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Spetses
10:15
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Spetses
17:45
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Spetses
10:45
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Spetses
18:20

Zašto ići trajektom iz Ydra u Spetses?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Ydra do Spetses može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Spetses. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Ydra-Spetses idealno prijevozno sredstvo.

Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Kao opće pravilo, putovanje Ydra-Spetses mnogo je brže avionom. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. S druge strane, tijekom prijelaza Ydra Spetses na Alpha Lines ili Hellenic Seaways brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Nikada nećete imati toliko slobode i ometanja tijekom leta!
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ako imate djecu, nećete pronaći nijedan drugi način prijevoza tako ugodan kao što je trajekt za odlazak s obitelji iz Ydra u Spetses. Tamo je sve lakše. Čim napustite Ydra, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Spetses vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Ydra i Spetses vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.
Odmor u kabini
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Ydra Spetses ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.

Koje tvrtke pružaju usluge između Ydra i Spetses?

Ako želite putovati između Ydra i Spetses trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways ili Alpha Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Ydra Spetses
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ydra-Spetses i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Ydra i Spetses. Hellenic Seaways ima 5 prelazaka dnevno u Spetses iz Ydra, a vrijeme putovanja je 30 min. Više informacija o Hellenic Seaways
30 min
5 prelazaka dnevno
Alpha Lines Ydra Spetses
Alpha Lines
Tvrtka Alpha Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Ydra i Spetses. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ydra-Spetses i rezervirati kartu za Alpha Lines između Ydra i Spetses. Više informacija o Alpha Lines

Odakle polaze trajekti u Ydra? Gdje brodovi stižu u Spetses?

Polazna luka u Ydra

Trajekti Hellenic Seaways ili Alpha Lines polaze za Spetses iz sljedećih luka Ydra:

Port of Ydra
Kartica

Luka dolaska u Spetses

Brodovi Alpha Lines ili Hellenic Seaways stižu u Spetses iz sljedećih luka:

Spetses
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Ydra do Spetses, trebat će vam najmanje 30 min da prijeđete 29 km između Ydra i Spetses.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Ydra i Spetses) i trajektnoj tvrtki (Hellenic Seaways i Alpha Lines). Trenutno postoji 5 prelazaka dnevno između Ydra i Spetses.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Ydra i Spetses: Hellenic Seaways i Alpha Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Alpha Lines.

Tijekom vašeg prijelaza između Ydra i Spetses prijeći ćete 29 km.

Za vožnju brodom od Ydra do Spetses možete pronaći cijene između 16 € za najnižu i 16 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 16 €.

Prvi brod polazi u 10:15 za Spetses iz luke Ydra.

Posljednji brod za Spetses obično isplovljava u 17:45 iz luke Ydra.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska