Ydra
Izravno putovanje do Kosta trajekt
Kosta
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ydra do Kosta?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ydra - Kosta? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ydra do Kosta zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ydra do Kosta može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ydra do Kosta bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ydra Kosta prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ydra i Kosta, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ydra - Kosta

Polazna luka
Ydra
Grčka
Luka dolaska
Kosta
Grčka
Udaljenost
27 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways
Učestalost križanja
2 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Ydra Kosta: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Ydra do Kosta pronaći ćete karte između 24 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 24 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Ydra Kosta je 24 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Ydra do Kosta je 1 sati 19 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 20 min da stignu do Kosta, dok će najbrži brodovi stići u Kosta za 1 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Ydra u 11:40. Posljednji brod za Kosta napušta luku Ydra u 21:40.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Ydra Kosta
24 €
Raspon cijena trajekta Ydra Kosta (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
24 € - 24 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Ydra Kosta
1 sati 19 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Kosta
11:40
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Kosta
21:40
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Kosta
12:40
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Kosta
23:00

Koje tvrtke pružaju usluge između Ydra i Kosta?

Ako želite putovati između Ydra i Kosta trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Ydra Kosta
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ydra-Kosta i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Ydra i Kosta. Hellenic Seaways ima 2 prelazaka dnevno u Kosta iz Ydra, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o Hellenic Seaways
50 min
2 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Ydra? Gdje brodovi stižu u Kosta?

Polazna luka u Ydra

Trajekti Hellenic Seaways polaze za Kosta iz sljedećih luka Ydra:

Port of Ydra
Kartica

Luka dolaska u Kosta

Brodovi Hellenic Seaways stižu u Kosta iz sljedećih luka:

Port of Kosta
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska