Yarmouth
Izravno putovanje do Lymington trajekt
Lymington
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Yarmouth do Lymington?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Yarmouth - Lymington? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Yarmouth do Lymington zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Yarmouth do Lymington može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Yarmouth do Lymington bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Wightlink. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Yarmouth Lymington prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Wightlink nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Yarmouth i Lymington, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Yarmouth - Lymington

Polazna luka
Yarmouth
Ujedinjeno Kraljevstvo
Otok Wight
Luka dolaska
Lymington
Ujedinjeno Kraljevstvo
Engleska
Udaljenost
7 km
Trajektne tvrtke
Wightlink
Učestalost križanja
15 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
40 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Yarmouth Lymington: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Yarmouth do Lymington pronaći ćete karte između 20 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 127 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Yarmouth Lymington je 58 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Yarmouth do Lymington je 40 min. Najsporijim trajektima trebat će 40 min da stignu do Lymington, dok će najbrži brodovi stići u Lymington za 40 min. Prvi trajekt polazi iz luke Yarmouth u 06:20. Posljednji brod za Lymington napušta luku Yarmouth u 09:05.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Yarmouth Lymington
58 €
Raspon cijena trajekta Yarmouth Lymington (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
20 € - 127 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Yarmouth Lymington
40 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Lymington
06:20
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Lymington
09:05
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Lymington
07:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Lymington
09:45

Koje tvrtke pružaju usluge između Yarmouth i Lymington?

Ako želite putovati između Yarmouth i Lymington trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Wightlink koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Wightlink Yarmouth Lymington
Wightlink
Wightlink je trajektna tvrtka sa sjedištem na otoku Wight u Ujedinjenom Kraljevstvu koja nudi prijevoz između otoka Wight i kopna. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Yarmouth-Lymington i rezervirati kartu za Wightlink između Yarmouth i Lymington. Wightlink ima 15 prelazaka dnevno u Lymington iz Yarmouth, a vrijeme putovanja je 40 min. Više informacija o Wightlink
40 min
15 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Yarmouth? Gdje brodovi stižu u Lymington?

Polazna luka u Yarmouth

Trajekti Wightlink polaze za Lymington iz sljedećih luka Yarmouth:

Yarmouth - Isle of Wight Terminal
Kartica

Luka dolaska u Lymington

Brodovi Wightlink stižu u Lymington iz sljedećih luka:

Lymington Pier Ferry Terminal
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska