Putovanje trajektom Weymouth Bretanja

Putovanje trajektom iz Weymouth u Bretanja odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Weymouth u Bretanja upravlja 1 brodskih kompanija (Condor Ferries) koje opslužuju luke Saint-Malo i Weymouth.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Weymouth Bretanja, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Condor Ferries.

Trajekt Weymouth Bretanja u brojkama

Sletjeti
Ujedinjeno Kraljevstvo
Francuska
Broj priključaka
2
Broj trajektnih veza
1
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Weymouth Bretanja

Tražite li trajekt Weymouth Bretanja? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Weymouth i Bretanja. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Condor Ferries nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Weymouth ili Saint-Malo, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Weymouth Bretanja koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Condor Ferries. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 1 trajektnih ruta između Weymouth i Bretanja!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Weymouth Bretanja - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Weymouth do Bretanja

Bretanja: Dolazak trajektom iz Weymouth i istraživanje regije

Saint Malo:
Započnite svoje istraživanje Bretanje s veličanstvenim utvrđenim gradom Saint-Malo. Prošećite bedemima i divite se zadivljujućem pogledu na more. Izgubite se u popločanim ulicama starog grada i otkrijte šarmantne butike, restorane s plodovima mora i tradicionalne palačinkarnice. Ne zaboravite posjetiti Château de Saint-Malo, simbol grada.

Smaragdna obala:
Iz Saint-Maloa idite cestom Emerald Coast. Bit ćete zaslijepljeni ljepotom finih pješčanih plaža, skrivenih uvala i strmih litica. Svakako se zaustavite u Dinardu, elegantnom ljetovalištu uz more s prekrasnim vilama i bujnim vrtovima. Nastavite svoju rutu do Pointe du Grouin, izuzetnog prirodnog mjesta s kojeg se pruža panoramski pogled na more.

Bretanja: Najbolje vrijeme za putovanje?

Ljeto, od lipnja do kolovoza, najpopularnije je vrijeme za putovanje u Bretanju jer je vrijeme općenito ugodno, s prosječnim temperaturama u rasponu od 15 do 20 stupnjeva Celzijusa. Ovo je također doba godine kada možete uživati ​​u lokalnim festivalima, prekrasnim plažama i bujnom zelenom krajoliku. No valja napomenuti da i ljeto zna biti sklono povremenim pljuskovima pa je najbolje ponijeti kabanicu.

Proljeće, od ožujka do svibnja, također je dobro vrijeme za posjet Bretanji. Temperature počinju rasti, u prosjeku od 10 do 15 Celzijevih stupnjeva. Vrtovi i parkovi su u cvatu, nudeći posjetiteljima veličanstven krajolik. No, mogu biti i hladniji dani i česti pljuskovi, pa je najbolje ponijeti prikladnu odjeću.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None