Vulcano
Izravno putovanje do Santa Maria Salina trajekt
Santa Maria Salina
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Vulcano do Santa Maria Salina?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Vulcano - Santa Maria Salina? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Vulcano do Santa Maria Salina zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Vulcano do Santa Maria Salina može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Vulcano do Santa Maria Salina bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Liberty Lines ili Siremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Vulcano Santa Maria Salina prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Liberty Lines ili Siremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Vulcano i Santa Maria Salina, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Vulcano - Santa Maria Salina

Polazna luka
Vulcano
Italija
Eolski otoci
Luka dolaska
Santa Maria Salina
Italija
Eolski otoci
Udaljenost
18 km
Trajektne tvrtke
Liberty Lines, Siremar
Učestalost križanja
11 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
40 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Vulcano Santa Maria Salina: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Vulcano do Santa Maria Salina pronaći ćete karte između 8 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 69 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Vulcano Santa Maria Salina je 27 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Vulcano do Santa Maria Salina je 1 sati 15 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati da stignu do Santa Maria Salina, dok će najbrži brodovi stići u Santa Maria Salina za 45 min. Prvi trajekt polazi iz luke Vulcano u 07:30. Posljednji brod za Santa Maria Salina napušta luku Vulcano u 16:10.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Vulcano Santa Maria Salina
27 €
Raspon cijena trajekta Vulcano Santa Maria Salina (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
8 € - 69 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Vulcano Santa Maria Salina
1 sati 15 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Santa Maria Salina
07:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Santa Maria Salina
16:10
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Santa Maria Salina
08:15
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Santa Maria Salina
18:10

Zašto ići trajektom iz Vulcano u Santa Maria Salina?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Vulcano do Santa Maria Salina može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Santa Maria Salina. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Vulcano-Santa Maria Salina idealno prijevozno sredstvo.

Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
U našem društvu sve se uvijek mora odvijati brzo. Na brodu Liberty Lines ili Siremar trajekta ipak ćete uživati ​​u laganom polasku iz Vulcano i ploveći brzinom manjom od 40 km/h prema Santa Maria Salina. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Nije isključeno da ćete imati dojam da ste prebrzo stigli u Santa Maria Salina jer je iskustvo tako ugodno!
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Ostavljate ga do prijelaza Vulcano Santa Maria Salina potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Santa Maria Salina ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Kao obitelj, trajekt je idealan!
Ne postoji ugodnije prijevozno sredstvo od trajekta za putovanje između Vulcano i Santa Maria Salina s obitelji. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Vulcano, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Santa Maria Salina vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Vulcano i Santa Maria Salina vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.

Koje tvrtke pružaju usluge između Vulcano i Santa Maria Salina?

Ako želite putovati između Vulcano i Santa Maria Salina trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Liberty Lines ili Siremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Liberty Lines Vulcano Santa Maria Salina
Liberty Lines
Liberty Lines je osnovan 1992. godine sa sjedištem u Palermu, Italija. Tvrtka opslužuje sicilijanske otoke i luke u južnoj Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Vulcano-Santa Maria Salina i rezervirati kartu za Liberty Lines između Vulcano i Santa Maria Salina. Liberty Lines ima 11 prelazaka dnevno u Santa Maria Salina iz Vulcano, a vrijeme putovanja je 40 min. Više informacija o Liberty Lines
40 min
11 prelazaka dnevno
Siremar Vulcano Santa Maria Salina
Siremar
Siremar je osnovan 1960. godine sa sjedištem u Milazzu u Italiji. Tvrtka opslužuje Eolske otoke i luke Sicilije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Vulcano-Santa Maria Salina i rezervirati kartu za Siremar između Vulcano i Santa Maria Salina. Više informacija o Siremar

Odakle polaze trajekti u Vulcano? Gdje brodovi stižu u Santa Maria Salina?

Polazna luka u Vulcano

Trajekti Liberty Lines ili Siremar polaze za Santa Maria Salina iz sljedećih luka Vulcano:

Vulcano
Kartica

Luka dolaska u Santa Maria Salina

Brodovi Siremar ili Liberty Lines stižu u Santa Maria Salina iz sljedećih luka:

Salina
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Vulcano do Santa Maria Salina, trebat će vam najmanje 40 min da prijeđete 18 km između Vulcano i Santa Maria Salina.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Vulcano i Santa Maria Salina) i trajektnoj tvrtki (Liberty Lines i Siremar). Trenutno postoji 11 prelazaka dnevno između Vulcano i Santa Maria Salina.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Vulcano i Santa Maria Salina: Liberty Lines i Siremar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Liberty Lines, Siremar.

Tijekom vašeg prijelaza između Vulcano i Santa Maria Salina prijeći ćete 18 km.

Za vožnju brodom od Vulcano do Santa Maria Salina možete pronaći cijene između 8 € za najnižu i 69 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 27 €.

Prvi brod polazi u 07:30 za Santa Maria Salina iz luke Vulcano.

Posljednji brod za Santa Maria Salina obično isplovljava u 16:10 iz luke Vulcano.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska