Vigo
Izravno putovanje do Illas Cíes trajekt
Illas Cíes
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Vigo do Illas Cíes?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Vigo - Illas Cíes? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Vigo do Illas Cíes zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Vigo do Illas Cíes može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Vigo do Illas Cíes bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Mar de Ons ili Naviera Nabia. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Vigo Illas Cíes prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Mar de Ons ili Naviera Nabia nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Vigo i Illas Cíes, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Vigo - Illas Cíes

Polazna luka
Vigo
Španija
Galicija
Luka dolaska
Illas Cíes
Španija
Galicija
Udaljenost
14 km
Trajektne tvrtke
Mar de Ons, Naviera Nabia
Učestalost križanja
14 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Vigo u Illas Cíes?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Vigo do Illas Cíes može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Illas Cíes. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Vigo-Illas Cíes idealno prijevozno sredstvo.

Za brižno osoblje
Osoblje Mar de Ons ili Naviera Nabia na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Vigo do vašeg napuštanja broda u Illas Cíes. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Kada smo na obali, često tražimo mjesta s kojih se pruža najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Vigo Illas Cíes, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Mar de Ons ili Naviera Nabia, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Odmor u kabini
Iako nije obvezno prijeći iz Vigo u Illas Cíes rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Vigo i Illas Cíes?

Ako želite putovati između Vigo i Illas Cíes trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Mar de Ons ili Naviera Nabia koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Mar de Ons Vigo Illas Cíes
Mar de Ons
Mar de Ons trajektna je tvrtka sa sjedištem u Španjolskoj koja nudi prijevoz između galicijskih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Vigo-Illas Cíes i rezervirati kartu za Mar de Ons između Vigo i Illas Cíes. Mar de Ons ima 9 prelazaka dnevno u Illas Cíes iz Vigo, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o Mar de Ons
50 min
9 prelazaka dnevno
Naviera Nabia Vigo Illas Cíes
Naviera Nabia
Tvrtka Naviera Nabia osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Vigo i Illas Cíes. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Vigo-Illas Cíes i rezervirati kartu za Naviera Nabia između Vigo i Illas Cíes. Naviera Nabia ima 5 prelazaka dnevno u Illas Cíes iz Vigo, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o Naviera Nabia
50 min
5 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Vigo? Gdje brodovi stižu u Illas Cíes?

Polazna luka u Vigo

Trajekti Mar de Ons ili Naviera Nabia polaze za Illas Cíes iz sljedećih luka Vigo:

Vigo
Kartica

Luka dolaska u Illas Cíes

Brodovi Naviera Nabia ili Mar de Ons stižu u Illas Cíes iz sljedećih luka:

Cies Islands
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Vigo do Illas Cíes, trebat će vam najmanje 50 min da prijeđete 14 km između Vigo i Illas Cíes.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Vigo i Illas Cíes) i trajektnoj tvrtki (Mar de Ons i Naviera Nabia). Trenutno postoji 14 prelazaka dnevno između Vigo i Illas Cíes.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Vigo i Illas Cíes: Mar de Ons i Naviera Nabia.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Mar de Ons, Naviera Nabia.

Tijekom vašeg prijelaza između Vigo i Illas Cíes prijeći ćete 14 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska