Ventotene
Izravno putovanje do Ponza trajekt
Ponza
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ventotene do Ponza?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ventotene - Ponza? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ventotene do Ponza zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ventotene do Ponza može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ventotene do Ponza bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su SNAV ili NLG - Navigazione Libera del Golfo. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ventotene Ponza prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova SNAV ili NLG - Navigazione Libera del Golfo nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ventotene i Ponza, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ventotene - Ponza

Polazna luka
Ventotene
Italija
Ponzanski otoci
Luka dolaska
Ponza
Italija
Ponzanski otoci
Udaljenost
41 km
Trajektne tvrtke
SNAV, NLG - Navigazione Libera del Golfo
Učestalost križanja
6 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Ventotene Ponza: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Ventotene do Ponza pronaći ćete karte između 24 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 27 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Ventotene Ponza je 25 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Ventotene do Ponza je 50 min. Najsporijim trajektima trebat će 50 min da stignu do Ponza, dok će najbrži brodovi stići u Ponza za 50 min. Prvi trajekt polazi iz luke Ventotene u 10:05. Posljednji brod za Ponza napušta luku Ventotene u 17:15.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Ventotene Ponza
25 €
Raspon cijena trajekta Ventotene Ponza (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
24 € - 27 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Ventotene Ponza
50 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Ponza
10:05
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Ponza
17:15
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Ponza
10:55
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Ponza
18:05

Zašto ići trajektom iz Ventotene u Ponza?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Ventotene do Ponza može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Ponza. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Ventotene-Ponza idealno prijevozno sredstvo.

Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Prijelaz brodom Ventotene Ponza je upravo suprotno. Trajekti kojima upravljaju SNAV ili NLG - Navigazione Libera del Golfo dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... U Ponza stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Ventotene do Ponza, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Ventotene u Ponza rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Ventotene i Ponza?

Ako želite putovati između Ventotene i Ponza trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući SNAV ili NLG - Navigazione Libera del Golfo koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

SNAV Ventotene Ponza
SNAV
SNAV je trajektna tvrtka sa sjedištem u Italiji koja nudi trajektne usluge između talijanskih otoka i luka na talijanskom kopnu, kao i međunarodne usluge za Hrvatsku i Albaniju. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ventotene-Ponza i rezervirati kartu za SNAV između Ventotene i Ponza. SNAV ima 5 prelazaka tjedno u Ponza iz Ventotene, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o SNAV
50 min
5 prelazaka tjedno
NLG - Navigazione Libera del Golfo Ventotene Ponza
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) osnovana je 1950. godine sa sjedištem u Napulju, Italija. Tvrtka nudi trajektne prijelaze u Napuljskom zaljevu i Sardiniji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ventotene-Ponza i rezervirati kartu za NLG - Navigazione Libera del Golfo između Ventotene i Ponza. NLG - Navigazione Libera del Golfo ima 1 prelazaka tjedno u Ponza iz Ventotene, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o NLG - Navigazione Libera del Golfo
50 min
1 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Ventotene? Gdje brodovi stižu u Ponza?

Polazna luka u Ventotene

Trajekti SNAV ili NLG - Navigazione Libera del Golfo polaze za Ponza iz sljedećih luka Ventotene:

Ventotene
Kartica

Luka dolaska u Ponza

Brodovi NLG - Navigazione Libera del Golfo ili SNAV stižu u Ponza iz sljedećih luka:

Ponza
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Ventotene do Ponza, trebat će vam najmanje 50 min da prijeđete 41 km između Ventotene i Ponza.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Ventotene i Ponza) i trajektnoj tvrtki (SNAV i NLG - Navigazione Libera del Golfo). Trenutno postoji 6 prelazaka tjedno između Ventotene i Ponza.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Ventotene i Ponza: SNAV i NLG - Navigazione Libera del Golfo.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude SNAV, NLG - Navigazione Libera del Golfo.

Tijekom vašeg prijelaza između Ventotene i Ponza prijeći ćete 41 km.

Za vožnju brodom od Ventotene do Ponza možete pronaći cijene između 24 € za najnižu i 27 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 25 €.

Prvi brod polazi u 10:05 za Ponza iz luke Ventotene.

Posljednji brod za Ponza obično isplovljava u 17:15 iz luke Ventotene.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska