Velas
Izravno putovanje do Horta trajekt
Horta
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Velas do Horta?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Velas - Horta? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Velas do Horta zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Velas do Horta može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Velas do Horta bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Atlanticoline. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Velas Horta prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Atlanticoline nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Velas i Horta, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Velas - Horta

Polazna luka
Velas
Portugal
Azori
Luka dolaska
Horta
Portugal
Azori
Udaljenost
40 km
Trajektne tvrtke
Atlanticoline
Učestalost križanja
3 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 40 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Velas Horta: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Velas do Horta pronaći ćete karte između 18 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 18 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Velas Horta je 18 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Velas do Horta je 2 sati 7 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 20 min da stignu do Horta, dok će najbrži brodovi stići u Horta za 1 sati 40 min. Prvi trajekt polazi iz luke Velas u 07:15. Posljednji brod za Horta napušta luku Velas u 22:40.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Velas Horta
18 €
Raspon cijena trajekta Velas Horta (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
18 € - 18 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Velas Horta
2 sati 7 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Horta
07:15
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Horta
22:40
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Horta
00:20
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Horta
23:50

Koje tvrtke pružaju usluge između Velas i Horta?

Ako želite putovati između Velas i Horta trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Atlanticoline koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Atlanticoline Velas Horta
Atlanticoline
Atlanticoline je trajektna tvrtka sa sjedištem u Funchalu, Portugal, koja nudi trajektne usluge između Azorskih otoka i portugalske obale. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Velas-Horta i rezervirati kartu za Atlanticoline između Velas i Horta. Atlanticoline ima 3 prelazaka dnevno u Horta iz Velas, a vrijeme putovanja je 1 sati 40 min. Više informacija o Atlanticoline
1 sati 40 min
3 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Velas? Gdje brodovi stižu u Horta?

Polazna luka u Velas

Trajekti Atlanticoline polaze za Horta iz sljedećih luka Velas:

Velas
Kartica

Luka dolaska u Horta

Brodovi Atlanticoline stižu u Horta iz sljedećih luka:

Horta
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska