Preporučena ruta
Valencia
Izravno putovanje do San Antonio de Portmany trajekt
San Antonio de Portmany
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Valencia
Putovanje let, trajekt za Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Putovanje trajekt za San Antonio de Portmany
San Antonio de Portmany
Saznajte cijene
Valencia
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Denia
Denia
Putovanje trajekt za San Antonio de Portmany
San Antonio de Portmany
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Valencia do San Antonio de Portmany?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Valencia - San Antonio de Portmany? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Valencia do San Antonio de Portmany zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Valencia do San Antonio de Portmany može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Valencia do San Antonio de Portmany bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ili Trasmed. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Valencia San Antonio de Portmany prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Acciona Trasmediterránea ili Baleària nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Valencia i San Antonio de Portmany, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Valencia - San Antonio de Portmany

Polazna luka
Valencia
Španija
Valencijska zajednica
Luka dolaska
San Antonio de Portmany
Španija
Balearski otoci
Udaljenost
155 km
Trajektne tvrtke
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Valencia u San Antonio de Portmany?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Valencia do San Antonio de Portmany može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u San Antonio de Portmany. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Valencia-San Antonio de Portmany idealno prijevozno sredstvo.

Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. U Valencia, iz luke, prošećite palubom broda Acciona Trasmediterránea ili Baleària i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Ovaj svježi morski zrak i valovi koji ljuljaju trajekt odmah će vas umiriti. Dovoljno da stignete u San Antonio de Portmany, savršeno zen i pun energije.
Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
U našem društvu sve se uvijek mora odvijati brzo. Međutim, uživat ćete isploviti iz Valencia na trajektu Acciona Trasmediterránea ili Baleària koji će 155 km do San Antonio de Portmany putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u San Antonio de Portmany!
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Putujete od Valencia do San Antonio de Portmany potpuno mirno, bez straha od oštećenja vašeg bicikla. Pronaći ćete ga po iskrcaju i dolasku u San Antonio de Portmany.

Koje tvrtke pružaju usluge između Valencia i San Antonio de Portmany?

Ako želite putovati između Valencia i San Antonio de Portmany trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Acciona Trasmediterránea ili Baleària koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Acciona Trasmediterránea Valencia San Antonio de Portmany
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea osnovana je 1989. godine i ima sjedište u Barceloni, Španjolska. Tvrtka opslužuje regije Sredozemnog mora u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Valencia-San Antonio de Portmany i rezervirati kartu za Acciona Trasmediterránea između Valencia i San Antonio de Portmany. Više informacija o Acciona Trasmediterránea
Baleària Valencia San Antonio de Portmany
Baleària
Osnovana 1997., Baleària je trajektna kompanija sa sjedištem u Valenciji, Španjolska. Nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Valencia-San Antonio de Portmany i rezervirati kartu za Baleària između Valencia i San Antonio de Portmany. Više informacija o Baleària

Odakle polaze trajekti u Valencia? Gdje brodovi stižu u San Antonio de Portmany?

Polazna luka u Valencia

Trajekti Acciona Trasmediterránea ili Baleària polaze za San Antonio de Portmany iz sljedećih luka Valencia:

Valencia
Kartica

Luka dolaska u San Antonio de Portmany

Brodovi Baleària ili Acciona Trasmediterránea stižu u San Antonio de Portmany iz sljedećih luka:

Ibiza San Antonio
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Valencia i San Antonio de Portmany: Acciona Trasmediterránea i Baleària.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Tijekom vašeg prijelaza između Valencia i San Antonio de Portmany prijeći ćete 155 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska