Preporučena ruta
Valencia
Izravno putovanje do Mahon trajekt
Mahon
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Valencia
Putovanje let, trajekt za Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Putovanje trajekt za Mahon
Mahon
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Valencia do Mahon?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Valencia - Mahon? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Valencia do Mahon zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Valencia do Mahon može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Valencia do Mahon bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ili Trasmed. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Valencia Mahon prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Acciona Trasmediterránea ili Trasmed nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Valencia i Mahon, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Valencia - Mahon

Polazna luka
Valencia
Španija
Valencijska zajednica
Luka dolaska
Mahon
Španija
Balearski otoci
Udaljenost
403 km
Trajektne tvrtke
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
15 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Valencia Mahon: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Valencia do Mahon pronaći ćete karte između 59 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 359 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Valencia Mahon je 192 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Valencia do Mahon je 15 sati 36 min. Najsporijim trajektima trebat će 16 sati da stignu do Mahon, dok će najbrži brodovi stići u Mahon za 15 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Valencia u 22:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Valencia Mahon
192 €
Raspon cijena trajekta Valencia Mahon (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
59 € - 359 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Valencia Mahon
15 sati 36 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Mahon
22:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Mahon
13:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Mahon
14:00

Zašto ići trajektom iz Valencia u Mahon?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Valencia do Mahon može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Mahon. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Valencia-Mahon idealno prijevozno sredstvo.

Za udobnost kabine
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Valencia Mahon ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Tijekom plovidbe Valencia Mahon, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Acciona Trasmediterránea ili Trasmed, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ako imate djecu, nećete pronaći nijedan drugi način prijevoza tako ugodan kao što je trajekt za odlazak s obitelji iz Valencia u Mahon. Tamo je sve lakše. Čim napustite Valencia, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Mahon vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Valencia i Mahon vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.

Koje tvrtke pružaju usluge između Valencia i Mahon?

Ako želite putovati između Valencia i Mahon trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Acciona Trasmediterránea ili Trasmed koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Acciona Trasmediterránea Valencia Mahon
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea osnovana je 1989. godine i ima sjedište u Barceloni, Španjolska. Tvrtka opslužuje regije Sredozemnog mora u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Valencia-Mahon i rezervirati kartu za Acciona Trasmediterránea između Valencia i Mahon. Acciona Trasmediterránea ima 1 prelazaka tjedno u Mahon iz Valencia, a vrijeme putovanja je 15 sati. Više informacija o Acciona Trasmediterránea
15 sati
1 prelazaka tjedno
Trasmed Valencia Mahon
Trasmed
Tvrtka Trasmed osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Valencia i Mahon. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Valencia-Mahon i rezervirati kartu za Trasmed između Valencia i Mahon. Više informacija o Trasmed

Odakle polaze trajekti u Valencia? Gdje brodovi stižu u Mahon?

Polazna luka u Valencia

Trajekti Acciona Trasmediterránea ili Trasmed polaze za Mahon iz sljedećih luka Valencia:

Valencia
Kartica

Luka dolaska u Mahon

Brodovi Trasmed ili Acciona Trasmediterránea stižu u Mahon iz sljedećih luka:

Mahon
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Valencia do Mahon, trebat će vam najmanje 15 sati da prijeđete 403 km između Valencia i Mahon.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Valencia i Mahon) i trajektnoj tvrtki (Acciona Trasmediterránea i Trasmed). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Valencia i Mahon.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Valencia i Mahon: Acciona Trasmediterránea i Trasmed.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Tijekom vašeg prijelaza između Valencia i Mahon prijeći ćete 403 km.

Za vožnju brodom od Valencia do Mahon možete pronaći cijene između 59 € za najnižu i 359 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 192 €.

Prvi brod polazi u 22:00 za Mahon iz luke Valencia.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska